DRO-HO’s MotionCiser – Review

DRO-HO’s Motionciser – review

De DRO-HO’s Motionciser is je persoonlijke fysiotherapeut en masseur aan huis. Het apparaat maakt gebruik van warmtetherapie, loopsimulatie en vibratietechnologie. Als je last hebt van pijnlijke, zware of rusteloze benen, gevoelloosheid of zwelling, dan is Motionciser echt iets voor jou. Dro-Ho’s Motionciser is een ongekende innovatie, die is ontwikkeld om zwelling en spanning te helpen verminderen.

Het helpt je voeten en benen te revitaliseren en je bloedcirculatie te stimuleren. Bovendien geeft het apparaat je een fijne massage, waar en wanneer je maar wilt. Wil je meer weten over de DRO-HO’s Motionciser? Lees dan snel verder!

DRO-HO’s Motionciser

DRO-HO’s Motionciser

De Motionciser is sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland. Het apparaat combineert de gezondheidsvoordelen van loopsimulatie, thermotherapie en hoge snelheidsvibraties in één. De beweging en de fijne warmte ontspannen de spieren en stimuleren de bloedsomloop. Daarnaast geniet je ook nog eens van een lekkere massage zonder je huis te hoeven verlaten. Heb je vaak last van koude voeten, rusteloze benen, een slechte bloedsomloop of zwellingen? Dan is de Motionciser geschikt voor jou!

Meer informatie

DRO-HO’s Motionciser

DRO-HO’s Motionciser

De Motionciser is sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland. Het apparaat combineert de gezondheidsvoordelen van loopsimulatie, thermotherapie en hoge snelheidsvibraties in één. De beweging en de fijne warmte ontspannen de spieren en stimuleren de bloedsomloop. Daarnaast geniet je ook nog eens van een lekkere massage zonder je huis te hoeven verlaten. Heb je vaak last van koude voeten, rusteloze benen, een slechte bloedsomloop of zwellingen? Dan is de Motionciser geschikt voor jou!

Meer informatie

Ontwikkeld door Dr. Michael Ho

De MotionCiser is ontwikkeld door Dr. Michael Ho. Ho heeft vele jaren klinische ervaring in het behandelen van patiënten met pijn. Hij creëerde een geavanceerd passief bewegingsapparaat met rustgevende warmte voor je vermoeide en pijnlijke voeten. DR-HO’S MotionCiser maakt de gewrichten los en stimuleert de spieren van het gehele onderlichaam, terwijl je rustig achterover kunt leunen en kunt ontspannen.

Meer dan een voetmassage apparaat

De Motionciser is niet zomaar een voetmassage apparaat. Het is namelijk veel meer dan dat.  Het apparaat werkt niet alleen voor je voeten, maar ook voor je benen en heupen. Zo ontspant het je hele onderlichaam en voorkomt het klachten aan je onderlichaam. De Motionciser wordt aangeraden voor mensen van alle leeftijden.

Moet je veel zitten, tijdens je opleiding, werk of door gezondheidsomstandigheden of heb je veel pijn aan je voeten, knieën of spieren, dan is de Motionciser geschikt voor jou. Heb je last van chronische bloed- of vocht circulatieproblemen, dan helpt de Motionciser bij zwellingen.

Voel ontspanning in je hele onderlichaam

De DRO-HO’s Motionciser is een uniek apparaat dat constante beweging combineert met snelle oscillaties en thermische therapie, waardoor je een gevoel van ontspanning krijgt in je voeten, je benen tot je heupen. Zet het apparaat aan en je zult je meteen ontspannen voelen, je benen voelen namelijk gelijk een stuk lichter.

Stimulering van het hele onderlichaam

De Motionciser stimuleert je hele onderlichaam. De trillingen maken namelijk de gewrichten van je voeten en enkels los en laten je beenspieren volledig ontspannen. De vibraties zorgen er ook voor dat de bloedsomloop in je lymfestelsel en je aders gestimuleerd wordt en het vastgehouden vocht in je lichaam verminderd wordt. Dankzij de unieke warmtefunctie van de Motionciser wordt je bloedsomloop nog verder gestimuleerd en bovendien houdt het je voeten lekker warm.

Makkelijk thuis te gebruiken

De Motionciser is ontwikkeld door Dr. Michael Ho, een chiropractor met jarenlange ziekenhuiservaring. Hij creëerde dit hightech apparaat dat bewegingen mogelijk maakt met een thermische vloer om je voeten te ontlasten. Het apparaat zal je helpen nieuwe energie op te doen en je energieker te laten voelen. Bovendien is het heel gemakkelijk te gebruiken, je hoeft alleen maar comfortabel op de bank of op een stoel te zitten en je kunt het te gebruiken tijdens het lezen of tv kijken.

De Motionciser wordt geleverd met een handige afstandsbediening en een timer, zodat je het gemakkelijk op een bepaalde tijd kunt zetten. Daarnaast is heeft het apparaat een snoer van 10 meter lang, zodat je comfortabel op de bank of achter het bureau kunt zitten.

Een apparaat voor mensen van alle leeftijden

Te weinig bewegen en veroudering kan zorgen voor lichamelijke ongemakken en pijn. De Motionciser is speciaal hiervoor ontwikkeld en het apparaat is geschikt voor mensen van alle leeftijden. De Motionciser wordt aangeraden als je thuis wilt genieten van een ontspannende been- en voetmassage of als je last hebt van vocht en/of bloedcirculatieproblemen en hierbij zwellingen als gevolg hebt.

Daarnaast is de Motionciser ook geschikt voor mensen die pijn hebben aan hun spieren, voeten of knieën of een verminderde mobiliteit hebben als gevolg van artritis of een operatie. Zit je veel door bepaalde gezondheidsomstandigheden of door je werk, dan wordt de DR-HO’s Motionciser zeker aangeraden.

10 intensiteitsniveaus en 3 verschillende functies

De Motionciser bevat 10 intensiteitsniveaus en drie verschillende functies:

  • Loopsimulator: je benen bewegen continu terwijl je knieën en enkels in beweging zijn. Je lichaam zal profiteren van de voordelen van lopen of wandelen zonder je stoel en huis te hoeven verlaten.
  • Hoge snelheid oscillaties: Diepe trillingen zullen je benen binnendringen. Dankzij deze functie trekken je spieren samen en ontspannen, wat de bloedcirculatie stimuleert en stress en spanning vermindert.
  • Verwarmingsfunctie: warmte helpt je spieren ontspannen en stijfheid te verminderen.

Ideaal voor het ontspannen van je beenspieren

De MotionCiser is bijzonder effectief bij het  ontspannen van je spieren. Het rekt voornamelijk de dijspieren. Het apparaat verbetert namelijk je bloedsomloop door middel van de loopsimulatie en de vibratiemassage. Warmtetherapie zorgt ervoor dat alles  beter werkt. Warmte helpt je bijvoorbeeld om beter te ontspannen en pijn te verlichten. Het beste van alles is dat de Motionciser ook je voeten warm houdt, wat zeker een pluspunt is tijdens de wintermaanden.

Voor wie is de DR-HO’s Motionciser bedoeld?

Iedereen kan in principe de DR-HO’s Motionciser gebruiken. Maar de Motionciser is perfect geschikt voor mensen die:

  • Last hebben van rusteloze, zware benen
  • Last hebben van vochtophopingen in het onderlichaam
  • Tot ontspanning willen komen
  • Pijn en klachten aan de benen, voeten en heupen willen voorkomen

Voordelen van de Motionciser

De DRO-HO’s Motionciser neemt vele voordelen met zich mee. Dit zijn ze:

Het verlicht pijn bij pijnlijke en rusteloze benen

Het ontspant je spieren

Het helpt bij zwellingen en vochtophopingen van voeten, benen en heupen

Het stimuleer je bloedsomloop

Het is voorzien van een warmtefunctie van 30 °C tot 50 °C.

Het is voorzien van 10 vibratie-instellingen

Het is voorzien van een praktische handgreep

Ervaringen gebruikers

Veel gebruikers zijn zeer te spreken over het apparaat en je leest voornamelijk positieve reviews. Gebruikers met artrose en veel pijn vertellen dat ze meteen resultaat voelden na het eerste gebruik. Ook klanten met veel zwellingen en vochtophopingen, merkten na het gebruik van de Motionciser direct resultaat. Veel gebruikers hebben minder pijn dankzij dit fijne apparaat en raden het anderen dan ook zeker aan.

Geïnteresseerd in de DRO-HO’s Motionciser?

Deel dit bericht:

Ook interessant
Menu