Massage Almere

Vind gemakkelijk & snel online
een salon bij jouw in de buurt.

Ben jij toe aan een masage?

Ben jij toe aan een lekkere massage? Een massage helpt erg goed tegen stress en tegen het verminderen van pijntjes door het sporten. Ook als je zwanger bent is het nemen van een massage in Almere een goed idee. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden in de buurt, voor iedereen is er wel een geschikte salon of behandeling te vinden. Neem vandaag nog een massage!

Welk type massages zijn er in Almere?

Er is veel aanbod qua massages in Almere en omgeving. Of je nu op zoek bent naar een sportmassage of een zwangerschapsmassage, het kan altijd wel bij één van de vele salons uit de regio. Wil je lekker ontspannen? Dan is het goed om te kijken naar een salon die een ontspanningsmassage aanbiedt. Wil je liever een sportmassage om je spieren te laten behandelen? Dat kan erg interessant zijn. Wat minder bekend is de shiatsu massage. Deze trend is overgewaaid vanuit Japan, waarbij er druk wordt gezet op de acupunctuurpunten.

Wat kun je verwachten van een massage?

Voordat je een massage in Almere boekt, kijk je natuurlijk altijd hoelang de behandeling duurt. Dit kan per type massage nogal verschillen. Neem je bijvoorbeeld een voetmassage, dan heb je aan een korte massage voldoende. Neem je een massage voor het hele lichaam? Dan is het aan te raden om een uur tot anderhalf uur te boeken. Zo krijgen alle spieren en gewrichten de tijd en aandacht om lekker te kunnen ontspannen. Bij massages aan het hele lichaam is het gebruik van olie trouwens heel normaal. Dit werkt namelijk extra ontspannend voor je spieren en helpt de masseur ook om je huid lekker los te krijgen.

Waarom een massage in Almere boeken?

Zoals hierboven al benoemd zijn er verschillende redenen te bedenken om een massage in Almere te boeken. Als je bijvoorbeeld te maken hebt met een blessure, is het aan te raden om deze te laten behandelen. Naast een fysiotherapeut kun je dan ook altijd terecht bij een massagesalon. Zoek eens op een sportmassage bij jou in de buurt om de stijve spieren los te maken. Een andere reden om een massage te nemen is als je zwanger bent. Zoek dan eens op zwangerschapsmassages in de buurt. Een massage helpt je namelijk aan een gelukkig en fijn gevoel. Dit merkt de baby natuurlijk ook! Daarnaast wordt er een stofje aangemaakt die de ontwikkeling van de baby bevorderd.

Hoe geef ik zelf een massage?

Wil je graag leren om massages te geven aan anderen? Wij raden dan altijd aan om een certificaat (of diploma) te behalen. Er zijn verschillende instituten en workshops in Nederland waar je dit kunt doen. Dit is eigenlijk wel een vereiste als je aan de slag wilt in een massagesalon, of zelf een salon wilt openen. Je leert zo welke spieren je kunt behandelen op de juiste manier.

Klaar voor een massage?

Ben jij klaar om een heerlijke massage te gaan boeken? Zorg er dan voor dat je goed kijkt welke behandeling het beste bij jou past. Kijk vervolgens welke salon bij jou in de buurt ligt en welke goed beoordeeld is. Zo kun jij het beste gaan genieten van je massage in Almere!

Massage Almere

36 salon(s) gevonden in Almere en omgeving

Sorteren op

You Nailed It

10.0/10 uit 67 reviews
Almere-Hout, Almere
Bekijk de salon Meer informatie

Wabi Sabi Massage Therapy Institute

10.0/10 uit 62 reviews
Almere Stad, Almere
Bekijk de salon Meer informatie

Release stress by Tess

10.0/10 uit 10 reviews
Stedenwijk, Almere
Bekijk de salon Meer informatie

ProActief

6.0/10 uit 33 reviews
Almere Buiten, Almere
Bekijk de salon Meer informatie

VitaCare Health

6.0/10 uit 5 reviews
Azorenweg, Almere
Bekijk de salon Meer informatie

Wendy Smits

8.0/10 uit 318 reviews
Tussen de Vaarten, Almere
Bekijk de salon Meer informatie

Shiatsu & Okido Yoga

8.0/10 uit 4 reviews
Brongouw, Almere
Bekijk de salon Meer informatie

WAX-ONLY

8.0/10 uit 42 reviews
Stedenwijk, Almere
Bekijk de salon Meer informatie

Studio 125

8.0/10 uit 70 reviews
Almere Buiten, Almere
Bekijk de salon Meer informatie

I SHINE ALMERE MASSAGE & BEAUTY

8.0/10 uit 216 reviews
Almere Buiten, Almere
Bekijk de salon Meer informatie

Schoonheidssalon - Any Time

8.0/10 uit 48 reviews
Noorderplassen, Almere
Bekijk de salon Meer informatie

Yogaschool Love for Yoga

8.0/10 uit 18 reviews
Markerkant, Almere
Bekijk de salon Meer informatie
1 2 3

Op zoek naar een massage?

Menu