Thaise massage Almere

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

Boek nu een Thaise massage!

Mensen vragen wel eens af wat een Thaise massage is. Dit is een van de oudste geneesmethoden waarbij de onbalans in het lichaam kan worden hersteld. Ben jij toe aan een Thaise massage in Almere? Kom bij één van onze massagesalons volledig tot rust!

Wat is dat precies, een Thaise massage in Almere?

De onbalans in het lichaam van mensen, zoals een ziekte, kan worden hersteld door een Thaise massage. Dit is één van de pluspunten om een Thaise massage te nemen. De Thaise massage is een erg oude massage, namelijk al meer dan 2500 jaar oud. Deze oude methode is onder te verdelen in verschillende varianten, namelijk de noordelijke en zuidelijke variant. De noordelijke noemen we ook wel Nuad Bo-Rarn, de zuidelijke de Bangkokstijl. De zuidelijke kan erg pijnlijk zijn, dus let hier goed op.

Waar komt de Thaise massage vandaan?

De Thaise massage is erg oud. Hij is zelfs zo oud dat de oude Koning Rama III alle ideeën over de massage heeft vastgelegd op een steen. In deze tijd werd de Thaise massage voornamelijk aangeboden in verschillende tempels. Tegenwoordig is dat niet meer zo, je vindt namelijk vele massagesalons over de hele wereld.

Wat kun je verwachten van een Thaise massage in Almere?

Tijdens de Thaise massage in Almere probeert de masseur op de energiebanen in je lichaam te masseren. Daarbij worden diverse rek- en strekbewegingen gebruikt om de balans in lichaam en geest terug te brengen. Deze methodieken komen niet enkel uit Thailand zelf, maar bevatten ook invloeden vanuit China en India. Daarbij worden de rek- en strekbewegingen ook veelvuldig gebruikt binnen yoga. Tijdens de massage is het voornamelijk van belang dat naar de juiste drukpunten op het lichaam gezocht wordt. Om extra kracht te kunnen zetten, gebruikt de masseur zijn of haar lichaamsgewicht.

Hoelang duurt gemiddeld een Thaise massage?

Je moet bij een Thaise massage rekenen op zeker minimaal één uur. In dit uur wordt de tijd genomen om je lichamelijke klachten te verminderen. Aangezien de massage enigszins pijnlijk kan zijn, is het belangrijk dat men hier de tijd voor neemt. Daarom is een Thaise massage van twee uur zeker niet ongebruikelijk.

Waarom moet ik een Thaise massage in Almere nemen?

Een Thaise massage zorgt voor een stimulans van je bloedsomloop. Als gevolg hiervan gaat je energiepeil omhoog en worden je spieren een stuk soepeler. Dit is vooral te merken aan je rug, nek en je spierpijn. Je weefsels zullen versoepeld worden, waardoor je bloedcirculatie vergemakkelijkt wordt. Naast lichamelijke klachten helpt een Thaise massage ook voor psychische klachten, zoals een depressie of hevige stress.

Is het mogelijk om zelf een Thaise massage te geven aan iemand?

Ben je erg benieuwd naar het geven van een Thaise massage? Dan moet je zeker een bezoek nemen aan Bangkok, de hoofdstad van Thailand. Hier vind je vele massagesalons die jou de fijne kneepjes van het vak leren. Als je het wat dichter bij huis wilt zoeken, kun je ook een cursus of opleiding volgen in Nederland. Er zijn diverse opleidingsinstituten die jou helpen om deze massage onder de knie te krijgen.

Ga je een Thaise massage in Almere boeken? Let dan hierop

Houd er rekening mee dat niet iedere massagesalon even betrouwbaar is. Zoek vooraf uit wat de recensies van andere bezoekers van een massagesalon zijn. Dit geeft je een beter beeld van de betrouwbaarheid van de salon in Almere. Je kunt binnen een salon ook naar certificaten informeren.

Thaise massage Almere

Menu