Thaise massage Amstelveen

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

Neem een Thaise massage en kom volledig tot rust

Een ziekte werd door mensen in Thailand gezien als een onbalans in het lichaam. Middels vier elementen zou het mogelijk zijn om deze balans te herstellen, namelijk: een spirituele ondersteuning, een ondersteuning bij de voeding, het gebruik van kruiden en een Thaise massage. Deze Thaise massage in Amstelveen laat je volledig tot rust komen!

Wat is dat precies, een Thaise massage in Amstelveen?

Een Thaise massage is een erg oude methode om je lichaam weer helemaal te herstellen. Een Thaise massage werkt goed als je onbalans in je lichaam hebt. Je kunt dan denken aan een verkoudheid, een griepje of een andere onbalans in je lichaam. Met een Thaise massage wordt de bloedsomloop weer gestimuleerd, wat weer goed is voor je energiepeil. Daarnaast werkt dit verlichtend voor mogelijke spierpijn en lichamelijke klachten.

Achtergrondinformatie over de Thaise massage

De Thaise massage is erg oud. Hij is zelfs zo oud dat de oude Koning Rama III alle ideeën over de massage heeft vastgelegd op een steen. In deze tijd werd de Thaise massage voornamelijk aangeboden in verschillende tempels. Tegenwoordig is dat niet meer zo, je vindt namelijk vele massagesalons over de hele wereld.

Wat gebeurt er als ik een Thaise massage in Amstelveen neem?

Als je door een masseur een Thaise massage in Amstelveen krijgt, worden er diverse rek- en strekbewegingen toegepast. Deze bewegingen zorgen ervoor dat je je balans in je lichaam en geest terugbrengt. Deze bewegingen worden ook veel gebruikt binnen yoga, met name in China en India. Tijdens de Thaise massage is het belangrijk om veel druk te zetten bepaalde drukpunten. Masseurs doen dit druk zetten geregeld met hun eigen lichaamsgewicht.

Hoelang duurt gemiddeld een Thaise massage?

Een Thaise massage in Amstelveen duurt gemiddeld minimaal één uur. Dit hebben de masseurs zeker nodig om je lichaam weer de juiste boost te geven. Het is zeker niet ongebruikelijk om voor een massage van twee uur te kiezen. Deze tijd kunnen de masseurs gebruiken om je klachten te laten verminderen.

Een Thaise massage nemen, waarom zou ik dit moeten doen?

Een Thaise massage zorgt voor een stimulans van je bloedsomloop. Als gevolg hiervan gaat je energiepeil omhoog en worden je spieren een stuk soepeler. Dit is vooral te merken aan je rug, nek en je spierpijn. Je weefsels zullen versoepeld worden, waardoor je bloedcirculatie vergemakkelijkt wordt. Naast lichamelijke klachten helpt een Thaise massage ook voor psychische klachten, zoals een depressie of hevige stress.

Is het mogelijk om zelf een Thaise massage te geven aan iemand?

Ben je erg benieuwd naar het geven van een Thaise massage? Dan moet je zeker een bezoek nemen aan Bangkok, de hoofdstad van Thailand. Hier vind je vele massagesalons die jou de fijne kneepjes van het vak leren. Als je het wat dichter bij huis wilt zoeken, kun je ook een cursus of opleiding volgen in Nederland. Er zijn diverse opleidingsinstituten die jou helpen om deze massage onder de knie te krijgen.

Wat moet ik weten voordat ik een Thaise massage in Amstelveen boek?

Houd er rekening mee dat niet iedere massagesalon even betrouwbaar is. Zoek vooraf uit wat de recensies van andere bezoekers van een massagesalon zijn. Dit geeft je een beter beeld van de betrouwbaarheid van de salon in Amstelveen. Je kunt binnen een salon ook naar certificaten informeren.

Thaise massage Amstelveen

Menu