Bindweefselmassage Amsterdam

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

Zin in een bindweefselmassage?

Steeds meer mensen zijn zich bewust dat een goede huid erg belangrijk is. Het is niet voor niets dat een bindweefselmassage in Amsterdam dé beautytrend van het moment is. Het is een ideale oplossing om veroudering van je huid tegen te gaan. Dit is één van de redenen waarom dit type massage zo populair is.

Wat verstaan wij onder een bindweefselmassage?

Zoals reeds geïntroduceerd werd, kan een bindweefselmassage in Amsterdam bijdragen aan het tegengaan van een veroudering van de huid. De massage wordt in verschillende vormen aangeboden, gericht op de onderdelen van ons lichaam. Door de huid te kneden, krijgen de onderdelen van je lichaam meer volume. Dit valt te verklaren door het feit, dat de doorbloeding in bijvoorbeeld je gezicht verbeterd wordt. Een verbeterde doorbloeding zorgt niet alleen voor meer volume in je gezicht, maar ook voor het oplossen van pijnklachten. Waar je wang er voorafgaand aan deze massage nog slapjes bij kan hangen, ziet deze er nadien veel strakker uit!

Waar komt de bindweefselmassage vandaan?

Officieel wordt de bindweefselmassage toegekend aan Elisabeth Dicke, wat een Duitse heilgymnast en fysiotherapeut is. Toch is het vraag of zij deze massage volledig zelf bedacht heeft. Veel mensen beweren deze massage namelijk ook al terug te zien in de verhalen over de Egyptenaren, Romeinen en Grieken. Ook de Chinese bevolking zou deze massage in het verleden al gebruikt hebben, om de huid van het menselijk lichaam strak te houden.

Bindweefselmassage in Amsterdam: wat kun je verwachten?

Een massage van het gezicht lijkt op voorhand wellicht heel ontspannend. Dat is deze bindweefselmassage echter bepaald niet! Het kan behoorlijk pijn doen. Logischerwijs is dit enigszins afhankelijk van de plek op je lichaam, waar je de massage uit laat voeren. Bij deze massage is het gebruikelijk, dat de masseur gebruik maakt van een olie of crème. Deze middelen zorgen voor de hydratatie van de opperhuid. In combinatie met de verbetering van het volume van de huid, leidt dit tot een situatie waarbij rimpels minder goed zichtbaar zijn.

Hoelang duurt een bindweefselmassage in Amsterdam?

Er zijn veel masssages die een vrij lange tijdsduur hebben. Een normale ontspanningsmassage kan bijvoorbeeld al snel langer dan een uur duren. Dit is niet zo bij een bindweefselmassage. Deze massage duurt over het algemeen ongeveer een kwartier tot een half uur. Dit komt omdat vaak wordt gekozen om het gezicht te masseren.

Redenen voor een bindweefselmassage

Met een bindweefselmassage in Amsterdam kun je de verschillende onderdelen van je lichaam strakker laten lijken en meer volume geven. Eerder werden al het gezicht, de buiken en bijvoorbeeld billen genoemd. De massage geeft je huid een jonge en verzorgde uitstraling. Iets wat goed van pas komt, als je binnenkort een belangrijk gesprek of bijvoorbeeld een familiefeest hebt. Bezoek een massagesalon in de buurt, om te informeren naar de mogelijkheden die hier geboden worden. Zeker in de grote steden zijn er verschillende salons die deze massage aanbieden aan klanten. Houd er rekening mee dat stoppen met de behandeling vaak ook betekent, dat het effect snel zal zijn verdwenen.

Zelf graag een bindweefselmassage in Amsterdam geven?

Er zijn verschillende hulpmiddelen verkrijgbaar, waarmee je een soortgelijke massage thuis bij jezelf uit kunt voeren. Op deze manier blijft het effect van de bindweefselmassage in Amsterdam langer behouden. Ook worden er verschillende cursussen en workshops aangeboden, waarin je geleerd wordt hoe je deze massage uit kunt voeren. Houd er rekening mee, dat het lastig is om dit bij jezelf te doen. Volg de opleiding altijd bij een erkend instituut, om er zeker van te zijn dat je de juiste instructies aangeboden krijgt. Op internet vind je meer informatie over de betrouwbaarheid van deze instituten.

Wat moet ik weten voordat ik een bindweefselmassage in Amsterdam boek?

Het boeken van een bindweefselmassage wordt afgeraden wanneer je onlangs gebruik gemaakt hebt van botox of fillers. De massage kan de stoffen hiervan sneller afbreken, waardoor het effect van botox en fillers minder groot is. Het wordt om deze reden aangeraden om enkele weken te wachten, voordat je deze massage uit laat voeren.

Bindweefselmassage Amsterdam

56 salon(s) gevonden in Amsterdam en omgeving

Sorteren op

Natural Sculpting

8.0/10 uit 10 reviews

Spuistraat
Amsterdam

Mo-Esthetics

8.0/10 uit 22 reviews

Museumkwartier
Amsterdam

Feel Beautiful by An

8.0/10 uit 54 reviews

Betondorp
Amsterdam

Skins Institute Spa - De L'Europe

8.0/10 uit 47 reviews

Nieuwe Doelenstraat
Amsterdam

Claire's Skincare Studio

8.0/10 uit 47 reviews

Frederik Hendrikbuurt
Amsterdam

Essence of Joy

8.0/10 uit 20 reviews

Amsterdam-Noord
Amsterdam

Hony Beauty Cosmedisch Huidinstituut

8.0/10 uit 85 reviews

Diemen
Amsterdam

Monique Gottmer

8.0/10 uit 43 reviews

Roelof Hartstraat
Amsterdam

Skin for Life

8.0/10 uit 85 reviews

Roelof Hartstraat
Amsterdam

Spanish Rose

8.0/10 uit 105 reviews

Geuzenveld
Amsterdam

mooier@home

8.0/10 uit 205 reviews

Buiksloterham
Amsterdam

Copacabana Beauty and Hair Clinic

8.0/10 uit 156 reviews

Zeeburg
Amsterdam

Salon Vitalderma

8.0/10 uit 30 reviews

Kinkerstraat
Amsterdam

Skin Amsterdam

8.0/10 uit 10 reviews

Bosboom Toussaintstraat
Amsterdam

Skincare by Stefanie Winter

8.0/10 uit 433 reviews

Oostelijke Eilanden en Kadijken
Amsterdam

Robin Body Tuning

8.0/10 uit 72 reviews

De Krommerdt
Amsterdam

Westerpark Maryam hair&beauty

8.0/10 uit 29 reviews

Staatsliedenbuurt
Amsterdam

Body Line

8.0/10 uit 105 reviews

Stadionplein
Amsterdam
1 2 3
Menu