Ontspanningsmassage Amsterdam

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

Wil je graag ontspannen? Neem eens een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage in Breda is erg fijn als je de laatste tijd last hebt van stress of minder goed in je vel zit. Daarnaast helpt een ontspanningsmassage goed als je te maken hebt van stijve spieren en gewrichten. Neem je een ontspanningsmassage voor één van deze redenen? Dan zul je merken dat je snel baat hebt bij dit type massage. Bij een ontspanningsmassage komt vaak het hele lichaam aan bod.

Wat is een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage heeft als belangrijkste doel het wegnemen van je stress. Het woord zegt het al, het is met name bedoeld om volledig te ontspannen. Stress kan natuurlijk ontstaan door werk, familieomstandigheden of door fysieke ongemakken, zoals een zwangerschap. Een ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je je spieren en gewrichten soepel houdt. Het voordeel hiervan is dat dit stress verlagend is. Een ontspanningsmassage wordt vaak gegeven met wat olie of crème.

Oorsprong van de ontspanningsmassage

Door de jaren heen is de term ontspanningsmassage in tal van verschillende vormen voorgekomen. Zo wordt ook een zwangerschapsmassage vaak een ontspanningsmassage genoemd! De oorsprong van deze massage ligt in Engeland, waar de ontspanningsmassage vaak beschreven wordt als Hydromed. Deze massage werd voorheen gebruikt om de druk op gewrichten in het menselijk lichaam te kunnen verminderen. Tijdens de uitvoering van deze massage werd na verloop van tijd ook gebruik gemaakt van een warmtekussen. Dit kussen wordt gevuld met heet water, wat een ontspannend effect op de spieren en gewrichten in het lichaam heeft.

Wat kun je verwachten van een ontspanningsmassage in Breda?

Bij een ontspanningsmassage in Breda worden in principe alle onderdelen van het menselijk lichaam behandeld. Houd er hierbij rekening mee, dat dit enigszins afhankelijk is van de duur van een gekozen massage. Vaak worden bij de kortere massages enkel de voor- of achterzijde van je lichaam behandeld. Kies je voor een lange ontspanningsmassage, dan komen beide zijden van het lichaam aan bod. Na een ontspanningsmassage zal je een fijn, ontspannen gevoel ervaren. Daarbij voelen spieren en gewrichten in veel gevallen soepeler aan, nadat de massage is afgerond. Zo word je niet langer belemmerd door een pijnlijk gevoel in je spieren, knieën of bijvoorbeeld polsen!

Tijdsduur van een ontspanningsmassage in Breda

Een ontspanningsmassage is een type massage die over het algemeen wat langer duurt. Vaak wordt gekozen om het hele lichaam te masseren, waardoor je al snel een uur tot anderhalf uur bezig bent. Het hangt dus vooral af van de te behandelen lichaamsdelen. Bij een langere massage worden alle spieren een stuk intensiever gemasseerd.

Waarom kiezen voor een ontspanningsmassage in Breda?

Een ontspanningsmassage in Breda is het overwegen waard, wanneer je een gevoel van stress ervaart. Stress zorgt er niet alleen voor dat je minder nachtrust hebt, ook kan je weerstand door stress worden verminderd. Het is om die reden belangrijk om zo snel mogelijk van stress af te komen. Een massage kan een hulpmiddel zijn bij het verminderen van je stressgevoelens. Als alternatief voor een ontspanningsmassage in Breda is vanzelfsprekend ook een rondje hardlopen of wandelen goed voor je lichaam! Eerder werd al benoemd dat ook dit type massage ook bij een zwangerschap als zeer prettig kan worden ervaren. Het zorgt voor een prettig en fijn gevoel, die overgedragen wordt op je kind.

Hoe kan ik zelf een ontspanningsmassage geven?

Het is erg lastig om een ontspanningsmassage bij jezelf te geven. Een behandeling van je rug- of nekspieren is bijvoorbeeld erg lastig. Mocht je dit type massage aan anderen willen geven, dan is het raadzaam om hier een opleiding voor te volgen. Tijdens de opleiding word je uitgelegd hoe je de verschillende spieren en gewrichten in het menselijk lichaam kunt behandelen. Het is belangrijk om deze kennis op te doen, om klachten niet te verergeren. Zeker bij bijvoorbeeld een beginnende hernia kan een verkeerde manier van masseren een negatief effect hebben op de pijnklachten van een cliënt.

Wat moet ik weten voordat ik een ontspanningsmassage in Breda boek?

Een ontspanningsmassage in Breda kan soms een beetje pijnlijk zijn als je dit niet gewend bent. Zeker als je al diverse klachten hebt, zoals rugpijn of spieren rondom je nek die erg vast zitten. Kies in ieder geval altijd voor een betrouwbare salon met erkend personeel. Alle salons op onze website zijn erg betrouwbaar en altijd een juiste keuze. Zo weet je zeker dat je goed geholpen wordt!

Ontspanningsmassage Amsterdam

107 salon(s) gevonden in Amsterdam en omgeving

Sorteren op

Devi-Nora

8.0/10 uit 24 reviews

Bos en Lommer
Amsterdam

Be-Balanced Massage Praktijk Amsterdam

8.0/10 uit 63 reviews

Nieuwmarkt en Lastage
Amsterdam

Bangkok Beauty Salon & Spa

8.0/10 uit 56 reviews

Albert Cuypstraat
Amsterdam

Studio Infinity

8.0/10 uit 77 reviews

Amsterdam Kerkstraat
Amsterdam

Sophie Fagan Holistic Massage

8.0/10 uit 110 reviews

Bos en Lommer
Amsterdam

Monica Mole Massage & Craniosacral Therapy

8.0/10 uit 29 reviews

Westerpark
Amsterdam

Silk & Touch

8.0/10 uit 84 reviews

Buitenveldert
Amsterdam

Mo-Esthetics

8.0/10 uit 22 reviews

Museumkwartier
Amsterdam

Five City Spa Amsterdam

8.0/10 uit 79 reviews

De Pijp
Amsterdam

Mamassage Amsterdam

8.0/10 uit 9 reviews

Willemsparkweg
Amsterdam

Silkthai

8.0/10 uit 283 reviews

Kinkerstraat
Amsterdam

Beijing Massage

8.0/10 uit 394 reviews

Kinkerstraat
Amsterdam

Santulana

8.0/10 uit 50 reviews

Jan Pieter Heijestraat
Amsterdam

Akasha - Conservatorium Hotel

8.0/10 uit 442 reviews

Van Baerlestraat
Amsterdam

BodyMind - Original BodyKnows Breathing Massage

8.0/10 uit 196 reviews

De Pijp
Amsterdam

Massage Studio Jordaan

8.0/10 uit 149 reviews

Jordaan
Amsterdam

Simply Breathe

8.0/10 uit 75 reviews

Amsterdam Transvaalbuurt
Amsterdam

Spanish Rose

8.0/10 uit 105 reviews

Geuzenveld
Amsterdam

Sen-Sib

8.0/10 uit 41 reviews

Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt
Amsterdam
1 2 3 5
Menu