Sportmassage Amsterdam

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

Neem vandaag nog een zwangerschapsmassage!

Wil jij ook graag een zwangerschapsmassage in Amsterdam nemen? Een zwangerschapsmassage lijkt erg veel op een ontspanningsmassage. Tijdens deze massage wordt elke onderdeel van het lichaam meegenomen, waardoor je helemaal tot rust komt. Daarnaast wordt de pijn van de zwangerschap erg verlicht.

Wat verstaan we onder een zwangerschapsmassage?

Een zwangerschapsmassage is bedoeld voor toekomstige moeders. Het doel van deze massage is ervoor zorgen dat je helemaal tot rust komt. En wat helpt er nu beter om te ontspannen, dan een massage? Het nemen van een massage kan erg veel voordelen voor de baby opleveren. De baby voelt namelijk als de moeder ontspannen is, door het contact via de placenta. Dit houdt in dat de baby positief beïnvloed wordt door de zwangerschapsmassage!

Waar komt de zwangerschapsmassage vandaan?

Nieuw is de zwangerschapsmassage in Amsterdam niet, al wordt deze term nog niet heel lang gebruikt. De massage is namelijk gebaseerd op een bestaande massagevorm, die we Hydromed noemen. Deze massagevorm komt van oorsprong uit Engeland, waar therapeuten de massage gebruikten om de druk op verschillende gewrichten in ons lichaam te verminderen. Bij deze massage werd na verloop van tijd ook gebruik gemaakt van een warmtekussen, welke vaak gevuld werd met heet water. Een hulpmiddel die ook bij een zwangerschapsmassage regelmatig wordt ingezet om het effect hiervan te vergroten.

Verwachtingen van een zwangerschapsmassage in Amsterdam

Bij een zwangerschapsmassage in Amsterdam wordt het hele lichaam gemasseerd. Op deze manier kan de stress op iedere plek uit je lichaam gemasseerd worden. Tijdens de massage maakt je lichaam een stofje aan, welke de naam oxytocine draagt. Dit stofje geeft je een tevreden en prettig gevoel, waardoor de kans op stress afneemt. Je lichaam heeft zo de mogelijkheid om te herstellen van de inspanning die het tijdens de zwangerschap moet leveren. Naast het aanmaken van dit stofje, resulteert een zwangerschapsmassage ook in het tot rust brengen van het centrale zenuwstelsel.

Hoelang duurt een zwangerschapsmassage in Amsterdam?

De duur van een zwangerschapsmassage in Amsterdam hangt sterk af van je persoonlijke voorkeuren. Er worden normaliter massages van 30, 45, 60 en zelfs 75 minuten aangeboden. In sommige salons is het mogelijk om de duur van de massage verder te verlengen. De meest gebruikelijke duur van een zwangerschapsmassage in Amsterdam is 60 minuten.

Waarom zou ik kiezen voor een zwangerschapsmassage?

Tijdens een zwangerschap krijgt je lichaam het zwaar te verduren. Er verandert van alles en je lichaam gebruikt veel energie, voor de baby. Daarnaast komt er steeds meer gewicht op je spieren en gewrichten, waardoor de belasting zwaarder wordt. Daarom is het een goed idee om een zwangerschapsmassage te nemen. Hiermee kom je helemaal tot rust!

Hoe kan ik zelf een zwangerschapsmassage geven?

Een zwangerschapsmassage aan jezelf geven is vanzelfsprekend erg lastig. Op veel plekken kun je niet goed komen, waardoor het effect van de massage minimaal is. Wil je een dergelijke massage aan iemand anders geven? In dat geval is het belangrijk om je hier goed op in te lezen. Volg bijvoorbeeld een cursus of workshop bij een officiële aanbieder van deze massages. Zo krijg je een beter beeld wat een zwangerschapsmassage is en de manier waarop deze moet worden uitgevoerd. Je wilt een verergering van de lichamelijke klachten bij een zwangere vrouw immers verminderen in plaats van versterken.

Wat moet ik weten voordat ik een zwangerschapsmassage boek?

Neem een zwangerschapsmassage in Amsterdam alleen af bij organisaties die hier gespecialiseerd in zijn. Er zijn op internet handige website te vinden, waarop je recensies vindt over massagesalons bij jou in de buurt. Dit geeft je een goed beeld van hun betrouwbaarheid! Ook kun je naar de door een masseur behaalde certificaten informeren, alvorens je een zwangerschapsmassage afneemt.

Sportmassage Amsterdam

34 salon(s) gevonden in Amsterdam en omgeving

Sorteren op

Devi-Nora

8.0/10 uit 24 reviews

Bos en Lommer
Amsterdam

Veranda Thai Wellness

8.0/10 uit 218 reviews

Van Woustraat
Amsterdam

Bangkok Beauty Salon & Spa

8.0/10 uit 56 reviews

Albert Cuypstraat
Amsterdam

Nara Thai Wellness

8.0/10 uit 422 reviews

Kinkerstraat
Amsterdam

Akasha - Conservatorium Hotel

8.0/10 uit 442 reviews

Van Baerlestraat
Amsterdam

BodyEssential

8.0/10 uit 69 reviews

Singel
Amsterdam

Fu Jian

8.0/10 uit 91 reviews

Van Woustraat
Amsterdam

Amsterdam Tibetan Massage

8.0/10 uit 63 reviews

Van Woustraat
Amsterdam

Springlet Beauty Massage

8.0/10 uit 279 reviews

Bosboom Toussaintstraat
Amsterdam

Salomao Junior Massage

8.0/10 uit 175 reviews

Stadionbuurt
Amsterdam

Himalaya Massage

8.0/10 uit 30 reviews

Kinkerstraat
Amsterdam

Zensaties

8.0/10 uit 147 reviews

Jordaan
Amsterdam

Zin by Guido

8.0/10 uit 78 reviews

Spuistraat
Amsterdam

Heaven Four

8.0/10 uit 75 reviews

Helmholtzstraat
Amsterdam

Zoku Treatment

8.0/10 uit 149 reviews

Weesperbuurt en Plantage
Amsterdam

La Saskia Massage

8.0/10 uit 735 reviews

Spaarndammerstraat
Amsterdam

Chill Amsterdam

8.0/10 uit 238 reviews

Watergraafsmeer
Amsterdam

Rakinah Massage

8.0/10 uit 131 reviews

Watergraafsmeer
Amsterdam

Massage by Anouk Toulon

8.0/10 uit 136 reviews

Frederik Hendrikstraat
Amsterdam

Chi-Time Amsterdam

8.0/10 uit 135 reviews

Prinsengracht
Amsterdam

Treat Yourself

8.0/10 uit 58 reviews

Oostelijke Eilanden en Kadijken
Amsterdam
1 2
Menu