Thaise massage Amsterdam

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

Kom tot rust met een Thaise massage!

Mensen vragen wel eens af wat een Thaise massage is. Dit is een van de oudste geneesmethoden waarbij de onbalans in het lichaam kan worden hersteld. Ben jij toe aan een Thaise massage in Amsterdam? Kom bij één van onze massagesalons volledig tot rust!

Wat is een Thaise massage in Amsterdam?

Een Thaise massage wordt al meer dan 2.500 jaar aangeboden in verschillende massagesalons, het is een van de oudste geneesmethoden. Een Thaise massage is de perfecte manier om je lichaam weer een herstart te geven. Het kan de onbalans in je lichaam namelijk weer herstellen. Daarnaast is het goed voor je spieren en gewrichten en wordt de bloedsomloop gestimuleerd door deze Thaise massage.

Waar komt de Thaise massage vandaan?

De Thaise massage is erg oud. Hij is zelfs zo oud dat de oude Koning Rama III alle ideeën over de massage heeft vastgelegd op een steen. In deze tijd werd de Thaise massage voornamelijk aangeboden in verschillende tempels. Tegenwoordig is dat niet meer zo, je vindt namelijk vele massagesalons over de hele wereld.

Wat kun je verwachten van een Thaise massage in Amsterdam?

Tijdens een Thaise massage kun je verwachten dat een masseur bepaalde drukpunten in je lichaam zoekt. Op deze drukpunten zet de masseur erg veel druk, vaak doet hij dit met zijn of haar eigen lichaamsgewicht. Daarnaast worde er veel rek- en strekbewegingen toegepast. Deze zorgen ervoor dat de balans in je lichaam terug wordt gebracht. Deze bewegingen worden ook veelvuldig toegepast binnen de yoga.

Wat is de gemiddelde duur van een Thaise massage in Amsterdam?

Een Thaise massage in Amsterdam duurt gemiddeld minimaal één uur. Dit hebben de masseurs zeker nodig om je lichaam weer de juiste boost te geven. Het is zeker niet ongebruikelijk om voor een massage van twee uur te kiezen. Deze tijd kunnen de masseurs gebruiken om je klachten te laten verminderen.

Waarom zou ik kiezen voor een Thaise massage in Amsterdam?

De belangrijkste reden om een Thaise massage te nemen is om je lichamelijke klachten te verminderen. Een Thaise massage is namelijk erg goed voor je bloedsomloop, wat weer zorgt voor soepele spieren. Daarnaast is een Thaise massage niet alleen goed voor lichamelijke klachten, maar ook voor psychische klachten, zoals stress of een depressie. Tijdens de massage wordt onder meer spierpijn, rug- en nekklachten en stijve gewrichten behandeld.

Hoe kan ik zelf een Thaise massage geven?

Ben je erg benieuwd naar het geven van een Thaise massage? Dan moet je zeker een bezoek nemen aan Bangkok, de hoofdstad van Thailand. Hier vind je vele massagesalons die jou de fijne kneepjes van het vak leren. Als je het wat dichter bij huis wilt zoeken, kun je ook een cursus of opleiding volgen in Nederland. Er zijn diverse opleidingsinstituten die jou helpen om deze massage onder de knie te krijgen.

Wat moet ik weten voordat ik een Thaise massage in Amsterdam boek?

Houd er rekening mee dat niet iedere massagesalon even betrouwbaar is. Zoek vooraf uit wat de recensies van andere bezoekers van een massagesalon zijn. Dit geeft je een beter beeld van de betrouwbaarheid van de salon in Amsterdam. Je kunt binnen een salon ook naar certificaten informeren.

Thaise massage Amsterdam

Menu