Thaise massage Apeldoorn

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

Kom tot rust met een Thaise massage!

Een ziekte werd door mensen in Thailand gezien als een onbalans in het lichaam. Middels vier elementen zou het mogelijk zijn om deze balans te herstellen, namelijk: een spirituele ondersteuning, een ondersteuning bij de voeding, het gebruik van kruiden en een Thaise massage. Deze Thaise massage in Apeldoorn laat je volledig tot rust komen!

Een Thaise massage, wat is dat?

Een Thaise massage wordt al meer dan 2.500 jaar aangeboden in verschillende massagesalons, het is een van de oudste geneesmethoden. Een Thaise massage is de perfecte manier om je lichaam weer een herstart te geven. Het kan de onbalans in je lichaam namelijk weer herstellen. Daarnaast is het goed voor je spieren en gewrichten en wordt de bloedsomloop gestimuleerd door deze Thaise massage.

Waar komt de Thaise massage vandaan?

De Thaise massage is al erg oud, namelijk al honderden jaren oud. In 1767, tijdens de vernietiging van Ayuthaya, leek de Thaise massage uit te sterven. Destijds besloot Koning Rama III dat alle ideeën achter deze massage vastgelegd moesten worden op een steen. In deze tijd werd de Thaise massage voornamelijk aangeboden binnen tempels. Tegenwoordig wordt de Thaise massage over de hele wereld gegeven. Het is zelfs één van de bekendste soorten massages en de Thaise mensen staan hier ook bekend om.

Wat kun je verwachten van een Thaise massage in Apeldoorn?

Tijdens een Thaise massage kun je verwachten dat een masseur bepaalde drukpunten in je lichaam zoekt. Op deze drukpunten zet de masseur erg veel druk, vaak doet hij dit met zijn of haar eigen lichaamsgewicht. Daarnaast worde er veel rek- en strekbewegingen toegepast. Deze zorgen ervoor dat de balans in je lichaam terug wordt gebracht. Deze bewegingen worden ook veelvuldig toegepast binnen de yoga.

Hoelang duurt gemiddeld een Thaise massage?

Je moet bij een Thaise massage rekenen op zeker minimaal één uur. In dit uur wordt de tijd genomen om je lichamelijke klachten te verminderen. Aangezien de massage enigszins pijnlijk kan zijn, is het belangrijk dat men hier de tijd voor neemt. Daarom is een Thaise massage van twee uur zeker niet ongebruikelijk.

Een Thaise massage nemen, waarom zou ik dit moeten doen?

Met een Thaise massage in Apeldoorn kunnen lichamelijke klachten worden verminderd. Dit valt te verklaren door een stimulatie van de bloedsomloop. Het resulteert in een verhoging van het energiepeil. Onder meer spierpijn, rug- en nekklachten en bijvoorbeeld stijve gewrichten kunnen met deze massage behandeld worden. Weefsels zullen tijdens de massage versoepeld worden, waarmee de bloedcirculatie vergemakkelijkt kan worden. Ook psychische klachten kunnen met deze massage worden verminderd. Denk aan stress en een depressief gevoel. Een onderdeel van een Thaise massage in Apeldoorn kan een massage van de voeten zijn. 

Is het mogelijk om zelf een Thaise massage te geven aan iemand?

Ben je erg benieuwd naar het geven van een Thaise massage? Dan moet je zeker een bezoek nemen aan Bangkok, de hoofdstad van Thailand. Hier vind je vele massagesalons die jou de fijne kneepjes van het vak leren. Als je het wat dichter bij huis wilt zoeken, kun je ook een cursus of opleiding volgen in Nederland. Er zijn diverse opleidingsinstituten die jou helpen om deze massage onder de knie te krijgen.

Wat moet ik weten voordat ik een Thaise massage in Apeldoorn boek?

Het is belangrijk om te weten dat niet elke massagesalon even goed beoordeeld is. Daarom is het goed om te kijken naar de recensies die een massagesalon heeft. Dit geeft je een goed beeld van alle Thaise massagesalons in Apeldoorn. Als je twijfelt, kun je vragen naar de certificaten van de salon.

Menu