Thaise massage Badhoevedorp

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

Bekijk ook salons in:

Kom tot rust met een Thaise massage!

Heb jij al kennis gemaakt met een Thaise massage? Veel mensen zijn er namelijk nog niet bekend mee. Een Thaise massage is een van de oudste geneesmethoden om de onbalans in het lichaam te herstellen. Wil je graag een Thaise massage in Badhoevedorp nemen? Bekijk dan eens alle massagesalons!

Een Thaise massage in Badhoevedorp, wat is dat precies?

Een Thaise massage is een erg oude methode om je lichaam weer helemaal te herstellen. Een Thaise massage werkt goed als je onbalans in je lichaam hebt. Je kunt dan denken aan een verkoudheid, een griepje of een andere onbalans in je lichaam. Met een Thaise massage wordt de bloedsomloop weer gestimuleerd, wat weer goed is voor je energiepeil. Daarnaast werkt dit verlichtend voor mogelijke spierpijn en lichamelijke klachten.

Waar komt de Thaise massage vandaan?

De Thaise massage is erg oud. Hij is zelfs zo oud dat de oude Koning Rama III alle ideeën over de massage heeft vastgelegd op een steen. In deze tijd werd de Thaise massage voornamelijk aangeboden in verschillende tempels. Tegenwoordig is dat niet meer zo, je vindt namelijk vele massagesalons over de hele wereld.

Dit kun je verwachten van een Thaise massage in Badhoevedorp

Als je door een masseur een Thaise massage in Badhoevedorp krijgt, worden er diverse rek- en strekbewegingen toegepast. Deze bewegingen zorgen ervoor dat je je balans in je lichaam en geest terugbrengt. Deze bewegingen worden ook veel gebruikt binnen yoga, met name in China en India. Tijdens de Thaise massage is het belangrijk om veel druk te zetten bepaalde drukpunten. Masseurs doen dit druk zetten geregeld met hun eigen lichaamsgewicht.

Hoelang duurt gemiddeld een Thaise massage?

Je moet bij een Thaise massage rekenen op zeker minimaal één uur. In dit uur wordt de tijd genomen om je lichamelijke klachten te verminderen. Aangezien de massage enigszins pijnlijk kan zijn, is het belangrijk dat men hier de tijd voor neemt. Daarom is een Thaise massage van twee uur zeker niet ongebruikelijk.

Waarom moet ik een Thaise massage in Badhoevedorp nemen?

Een Thaise massage zorgt voor een stimulans van je bloedsomloop. Als gevolg hiervan gaat je energiepeil omhoog en worden je spieren een stuk soepeler. Dit is vooral te merken aan je rug, nek en je spierpijn. Je weefsels zullen versoepeld worden, waardoor je bloedcirculatie vergemakkelijkt wordt. Naast lichamelijke klachten helpt een Thaise massage ook voor psychische klachten, zoals een depressie of hevige stress.

Is het mogelijk om zelf een Thaise massage te geven aan iemand?

Wanneer je zelf een Thaise massage in Badhoevedorp wilt geven, kan een bezoek aan Bangkok de moeite waard zijn. In de hoofdstad van Thailand vind je onderaan de Wat Pho-tempel restanten van een school waar uitleg gegeven werd over traditionele Thaise geneeskunde. De Thaise massage is hier logischerwijs een onderdeel van. Met de instructies die je op de muren van deze school vindt, ben je er echter nog niet! In Nederland worden door verschillende opleidingsinstituten cursussen en workshops gegeven om de beginselen van deze massage onder de knie te krijgen.

Ga je een Thaise massage in Badhoevedorp boeken? Let dan hierop

Niet elke massagesalon is even goed beoordeeld, en dus even betrouwbaar. Belangrijk is daarom om goed te kijken hoe de salon beoordeeld is. Op onze website vind je gemakkelijk alle recensies van een massagesalon. Zo weet je waar je aan toe bent.

Thaise massage Badhoevedorp

Menu