Massage Breda

Vind gemakkelijk & snel online
een salon bij jouw in de buurt.

Boek gemakkelijk je massage

Het boeken van een massage kan soms lastig zijn. Er zijn namelijk veel massagesalons die allemaal verschillende behandelingen hebben. Wij raden daarom aan om goed te kijken naar je eigen wensen. Heb je een sportblessure? Kies dan een sportmassage? Ben je zwanger? Kies dan een zwangerschapsmassage. Genoeg mogelijkheden om een massage in Breda te nemen!

Type massages in Breda op een rijtje

Voordat je een massage in Breda boekt neem je waarschijnlijk alle verschillende opties even door. Het is afhankelijk van je eigen situatie welke massage het beste werkt voor jou. Kies je een massage voor een specifieke plek in je lichaam? Kies dan een shiatsu massage, waarbij er druk wordt gezet op diverse acupunctuurpunten. Heb je last van je spieren? Kies dan voor een sportmassage. Als je zwanger bent is de keuze logisch; je neemt een zwangerschapsmassage in de buurt. Zo is er voor iedereen wel een geschikte massage.

Welke behandeling past bij jou?

Het hangt helemaal van je eigen wensen af of je een lange of korte massage moet nemen. Als je een massage in Breda gaat boeken, zie je dat er genoeg aanbod is. Elke massagesalon heeft zijn eigen voorkeuren en specialiteiten. De ene salon is bijvoorbeeld beter in gezichtsmassages, waar een korter tijdsbestek voor nodig is. Zoek je een salon voor een ontspanningsmassage, zie je dat een uur tot anderhalf uur wordt aangeboden. Bedenk daarom zelf wat je fijn vindt en kies daar de salon op uit.

Waarom zou ik een massage in Breda boeken?

Er zijn genoeg redenen te bedenken om een massage in Breda te boeken. Zoals hierboven beschreven zijn er situaties waarbij een massage uitstekend werkt. Ben je bijvoorbeeld zwanger? Dan is het zeker eens aan te raden om langs een massagesalon te gaan voor een behandeling. Zo’n massage geeft je lichaam namelijk een gelukkig en fijn gevoel. Daarnaast geeft het een stofje af naar de baby, zodat de ontwikkeling gestimuleerd wordt. Via de placenta komt het stofje bij de baby terecht. Niet zwanger maar wel last van stress? Dan is het aan te raden om een ontspanningsmassage of Thaise massage te nemen. Zo kom je weer helemaal tot rust en ervaar je minder stress.

Zelf een massage geven

Wil je graag leren om massages te geven aan anderen? Wij raden dan altijd aan om een certificaat (of diploma) te behalen. Er zijn verschillende instituten en workshops in Nederland waar je dit kunt doen. Dit is eigenlijk wel een vereiste als je aan de slag wilt in een massagesalon, of zelf een salon wilt openen. Je leert zo welke spieren je kunt behandelen op de juiste manier.

Klaar voor een massage?

Ben jij helemaal klaar om een massage te boeken bij een van de salons? Lees je dan goed in om te bepalen welke massagesalon het beste bij jou past. Kijk bijvoorbeeld goed naar de beoordelingen, zodat je een betrouwbare massage in Breda kunt boeken.

Massage Breda

21 salon(s) gevonden in Breda en omgeving

Sorteren op

Beautyvit Huidverbetering - Bavelselaan

10.0/10 uit 10 reviews
Bavelselaan, Breda
Bekijk de salon Meer informatie

BOOZST

8.0/10 uit 11 reviews
Asterdse Sluis, Breda
Bekijk de salon Meer informatie

Schoonheidssalon Hermosa

8.0/10 uit 157 reviews
Prinsenbeek, Breda
Bekijk de salon Meer informatie

Salon BijDeHand - St. Annastraat 11

8.0/10 uit 301 reviews
Breda-Binnenstad, Breda
Bekijk de salon Meer informatie

Le Naturelle

8.0/10 uit 108 reviews
Princenhage, Breda
Bekijk de salon Meer informatie

SKIN8: Skincare and Anti-aging Clinic

8.0/10 uit 20 reviews
Kroeten, Breda
Bekijk de salon Meer informatie

Kinnaree

8.0/10 uit 55 reviews
Kievietsloop, Breda
Bekijk de salon Meer informatie

Massage studio Breda

8.0/10 uit 49 reviews
Brabantpark, Breda
Bekijk de salon Meer informatie

Solo4body

8.0/10 uit 291 reviews
Bavel, Breda
Bekijk de salon Meer informatie

SiSana Huidverbetering

8.0/10 uit 245 reviews
Baronielaan, Breda
Bekijk de salon Meer informatie
1 2

Op zoek naar een massage?

Menu