Thaise massage Breda

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

Neem een Thaise massage en kom volledig tot rust

Een Thaise massage is veel meer dan een massage alleen. Het is een van de oudste geneesmethoden die de Thaise mensen als geen ander kennen. Ben jij toe aan een lekkere massage en wil je helemaal tot rust komen? Neem dan een Thaise massage in Breda!

Wat is een Thaise massage in Breda?

Een Thaise massage wordt al meer dan 2.500 jaar aangeboden in verschillende massagesalons, het is een van de oudste geneesmethoden. Een Thaise massage is de perfecte manier om je lichaam weer een herstart te geven. Het kan de onbalans in je lichaam namelijk weer herstellen. Daarnaast is het goed voor je spieren en gewrichten en wordt de bloedsomloop gestimuleerd door deze Thaise massage.

Waar komt de Thaise massage vandaan?

Zoals reeds beschreven werd, is de Thaise massage al erg oud. Even leek de massage uit te sterven, tijdens de vernietiging van Ayuthaya in 1767. Dit was in die periode de hoofdstad van Thailand. Om een soortgelijke situatie in de toekomst te kunnen voorkomen besloot Koning Rama III, dat de ideeën achter deze massage moesten worden vastgelegd op een steen. Ten tijde van Koning Rama III werd de Thaise massage voornamelijk aangeboden binnen tempels. Tegenwoordig is dat niet meer het geval! Je vindt tientallen massagesalons in Thailand en andere Aziatische of Europese landen. Daarbij wordt deze massage ook binnen ziekenhuizen en in hotels aangeboden.

Wat kun je verwachten van een Thaise massage in Breda?

Als je door een masseur een Thaise massage in Breda krijgt, worden er diverse rek- en strekbewegingen toegepast. Deze bewegingen zorgen ervoor dat je je balans in je lichaam en geest terugbrengt. Deze bewegingen worden ook veel gebruikt binnen yoga, met name in China en India. Tijdens de Thaise massage is het belangrijk om veel druk te zetten bepaalde drukpunten. Masseurs doen dit druk zetten geregeld met hun eigen lichaamsgewicht.

Wat is de gemiddelde duur van een Thaise massage in Breda?

Een Thaise massage in Breda duurt gemiddeld minimaal één uur. Dit hebben de masseurs zeker nodig om je lichaam weer de juiste boost te geven. Het is zeker niet ongebruikelijk om voor een massage van twee uur te kiezen. Deze tijd kunnen de masseurs gebruiken om je klachten te laten verminderen.

Waarom zou ik kiezen voor een Thaise massage in Breda?

Een Thaise massage zorgt voor een stimulans van je bloedsomloop. Als gevolg hiervan gaat je energiepeil omhoog en worden je spieren een stuk soepeler. Dit is vooral te merken aan je rug, nek en je spierpijn. Je weefsels zullen versoepeld worden, waardoor je bloedcirculatie vergemakkelijkt wordt. Naast lichamelijke klachten helpt een Thaise massage ook voor psychische klachten, zoals een depressie of hevige stress.

Hoe kan ik zelf een Thaise massage geven?

Wanneer je zelf een Thaise massage in Breda wilt geven, kan een bezoek aan Bangkok de moeite waard zijn. In de hoofdstad van Thailand vind je onderaan de Wat Pho-tempel restanten van een school waar uitleg gegeven werd over traditionele Thaise geneeskunde. De Thaise massage is hier logischerwijs een onderdeel van. Met de instructies die je op de muren van deze school vindt, ben je er echter nog niet! In Nederland worden door verschillende opleidingsinstituten cursussen en workshops gegeven om de beginselen van deze massage onder de knie te krijgen.

Wat moet ik weten voordat ik een Thaise massage in Breda boek?

Het is belangrijk om te weten dat niet elke massagesalon even goed beoordeeld is. Daarom is het goed om te kijken naar de recensies die een massagesalon heeft. Dit geeft je een goed beeld van alle Thaise massagesalons in Breda. Als je twijfelt, kun je vragen naar de certificaten van de salon.

Thaise massage Breda

Menu