Thaise massage Delft

Vind gemakkelijk & snel online
een salon bij jouw in de buurt.

Ben jij toe aan een masage?

Het boeken van een massage kan soms lastig zijn. Er zijn namelijk veel massagesalons die allemaal verschillende behandelingen hebben. Wij raden daarom aan om goed te kijken naar je eigen wensen. Heb je een sportblessure? Kies dan een sportmassage? Ben je zwanger? Kies dan een zwangerschapsmassage. Genoeg mogelijkheden om een massage in Delft te nemen!

Alle soorten massage in Delft

Er zijn veel type massages in Delft die je kunt nemen. Het ligt er maar net aan waar je behoefte aan hebt. Heb je behoefte aan een ontspanningsmassage? Of heb je liever een massage waar je spieren en gewrichten veel baat bij hebben? Het kiezen van een geschikte massage kun je op onze website doen. Bekijk bijvoorbeeld eens de bindweefselmassages om er weer fris en fruitig uit te zien. Fijn als je binnenkort een feestje of een belangrijke vergadering hebt!

Welke behandeling past bij jou?

Het hangt helemaal van je eigen wensen af of je een lange of korte massage moet nemen. Als je een massage in Delft gaat boeken, zie je dat er genoeg aanbod is. Elke massagesalon heeft zijn eigen voorkeuren en specialiteiten. De ene salon is bijvoorbeeld beter in gezichtsmassages, waar een korter tijdsbestek voor nodig is. Zoek je een salon voor een ontspanningsmassage, zie je dat een uur tot anderhalf uur wordt aangeboden. Bedenk daarom zelf wat je fijn vindt en kies daar de salon op uit.

Waarom zou ik een massage in Delft boeken?

Eerder werden al verschillende situaties genoemd, waarin een massage in Delft het overwegen waard kan zijn. Denk aan een periode van hevige stress! In zo’n periode is het prettig om even volledig tot rust te kunnen komen tijdens een massage. Een ontspanningsmassage, een Thaise massage of bijvoorbeeld een Shiatsu massage komen in dit geval goed van pas. Ook bij stijve spieren en gewrichten kan een Shiatsu massage uitkomst bieden, evenals een sportmassage. Ben je zwanger? Kies in dat geval voor een zwangerschapsmassage. Hierbij wordt een stofje in je lichaam aangemaakt, die je een gelukkig en fijn gevoel geeft. Dit stofje zorgt er tegelijkertijd voor, dat ook de ontwikkeling van je baby gestimuleerd wordt. Via de placenta komt het stofje namelijk ook bij je baby terecht.

Zelf een masseur worden, hoe doe ik dat?

Wil je graag leren om massages te geven aan anderen? Wij raden dan altijd aan om een certificaat (of diploma) te behalen. Er zijn verschillende instituten en workshops in Nederland waar je dit kunt doen. Dit is eigenlijk wel een vereiste als je aan de slag wilt in een massagesalon, of zelf een salon wilt openen. Je leert zo welke spieren je kunt behandelen op de juiste manier.

Wat je moet weten voordat je een massage boekt

Ben jij helemaal klaar om een massage te boeken bij een van de salons? Lees je dan goed in om te bepalen welke massagesalon het beste bij jou past. Kijk bijvoorbeeld goed naar de beoordelingen, zodat je een betrouwbare massage in Delft kunt boeken.

Thaise massage Delft

20 salons gevonden in Delft en omgeving

Jitlada Wellness

8.0/10 uit 147 reviews
Denneweg, Den Haag
Bekijk de salon Meer informatie

Thai Lanna Traditional Thai Massage

8.0/10 uit 131 reviews
Keizerstraat, Den Haag
Bekijk de salon Meer informatie

Smiles Health Center

8.0/10 uit 707 reviews
Beeklaan, Den Haag
Bekijk de salon Meer informatie

Andaman Wellness

8.0/10 uit 142 reviews
Oud Scheveningen, Den Haag
Bekijk de salon Meer informatie

Ob Oon Wellness

8.0/10 uit 237 reviews
Loosduinseweg, Den Haag
Bekijk de salon Meer informatie

Saranya Thai Beauty Spa & Massage

8.0/10 uit 171 reviews
Prins Hendrikstraat, Den Haag
Bekijk de salon Meer informatie

Bai Mint Spa & Wellness

8.0/10 uit 87 reviews
Rijswijk
Bekijk de salon Meer informatie

Nam Tok Frederik Hendriklaan

8.0/10 uit 110 reviews
Frederik Hendriklaan, Den Haag
Bekijk de salon Meer informatie

Intira Wellness

8.0/10 uit 48 reviews
Kom Loosduinen, Den Haag
Bekijk de salon Meer informatie

Thai Roots Massage

8.0/10 uit 86 reviews
Zuidwal, Den Haag
Bekijk de salon Meer informatie
1 2

Op zoek naar een massage?