Thaise massage Den Bosch

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

De voordelen van een Thaise massage

Een ziekte werd door mensen in Thailand gezien als een onbalans in het lichaam. Middels vier elementen zou het mogelijk zijn om deze balans te herstellen, namelijk: een spirituele ondersteuning, een ondersteuning bij de voeding, het gebruik van kruiden en een Thaise massage. Deze Thaise massage in Den Bosch laat je volledig tot rust komen!

Wat is een Thaise massage in Den Bosch?

De onbalans in het lichaam van mensen, zoals een ziekte, kan worden hersteld door een Thaise massage. Dit is één van de pluspunten om een Thaise massage te nemen. De Thaise massage is een erg oude massage, namelijk al meer dan 2500 jaar oud. Deze oude methode is onder te verdelen in verschillende varianten, namelijk de noordelijke en zuidelijke variant. De noordelijke noemen we ook wel Nuad Bo-Rarn, de zuidelijke de Bangkokstijl. De zuidelijke kan erg pijnlijk zijn, dus let hier goed op.

Achtergrondinformatie over de Thaise massage

De Thaise massage is al erg oud, namelijk al honderden jaren oud. In 1767, tijdens de vernietiging van Ayuthaya, leek de Thaise massage uit te sterven. Destijds besloot Koning Rama III dat alle ideeën achter deze massage vastgelegd moesten worden op een steen. In deze tijd werd de Thaise massage voornamelijk aangeboden binnen tempels. Tegenwoordig wordt de Thaise massage over de hele wereld gegeven. Het is zelfs één van de bekendste soorten massages en de Thaise mensen staan hier ook bekend om.

Wat gebeurt er als ik een Thaise massage in Den Bosch neem?

Tijdens de Thaise massage in Den Bosch probeert de masseur op de energiebanen in je lichaam te masseren. Daarbij worden diverse rek- en strekbewegingen gebruikt om de balans in lichaam en geest terug te brengen. Deze methodieken komen niet enkel uit Thailand zelf, maar bevatten ook invloeden vanuit China en India. Daarbij worden de rek- en strekbewegingen ook veelvuldig gebruikt binnen yoga. Tijdens de massage is het voornamelijk van belang dat naar de juiste drukpunten op het lichaam gezocht wordt. Om extra kracht te kunnen zetten, gebruikt de masseur zijn of haar lichaamsgewicht.

Wat is de gemiddelde duur van een Thaise massage in Den Bosch?

Een Thaise massage in Den Bosch duurt gemiddeld minimaal één uur. Dit hebben de masseurs zeker nodig om je lichaam weer de juiste boost te geven. Het is zeker niet ongebruikelijk om voor een massage van twee uur te kiezen. Deze tijd kunnen de masseurs gebruiken om je klachten te laten verminderen.

Een Thaise massage nemen, waarom zou ik dit moeten doen?

Met een Thaise massage in Den Bosch kunnen lichamelijke klachten worden verminderd. Dit valt te verklaren door een stimulatie van de bloedsomloop. Het resulteert in een verhoging van het energiepeil. Onder meer spierpijn, rug- en nekklachten en bijvoorbeeld stijve gewrichten kunnen met deze massage behandeld worden. Weefsels zullen tijdens de massage versoepeld worden, waarmee de bloedcirculatie vergemakkelijkt kan worden. Ook psychische klachten kunnen met deze massage worden verminderd. Denk aan stress en een depressief gevoel. Een onderdeel van een Thaise massage in Den Bosch kan een massage van de voeten zijn. 

Is het mogelijk om zelf een Thaise massage te geven aan iemand?

Zou jij graag professioneel aan de slag gaan met het geven van Thaise massages? Dan is het verstandig om hier een cursus of workshop voor te gaan volgen bij een opleidingsinstituut. Dit kun je in Nederland volgen, om de basis te leren. Wij raden het echter aan om eens naar Thailand te gaan, bijvoorbeeld naar Bangkok. Hier kun je van alles leren over de traditionele Thaise geneeskunde. Zo word je zeker weten een professional!

Ga je een Thaise massage in Den Bosch boeken? Let dan hierop

Houd er rekening mee dat niet iedere massagesalon even betrouwbaar is. Zoek vooraf uit wat de recensies van andere bezoekers van een massagesalon zijn. Dit geeft je een beter beeld van de betrouwbaarheid van de salon in Den Bosch. Je kunt binnen een salon ook naar certificaten informeren.

Menu