Thaise massage Harderwijk

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

Bekijk ook salons in:

Kom tot rust met een Thaise massage!

Een ziekte werd door mensen in Thailand gezien als een onbalans in het lichaam. Middels vier elementen zou het mogelijk zijn om deze balans te herstellen, namelijk: een spirituele ondersteuning, een ondersteuning bij de voeding, het gebruik van kruiden en een Thaise massage. Deze Thaise massage in Harderwijk laat je volledig tot rust komen!

Een Thaise massage in Harderwijk, wat is dat precies?

Een Thaise massage is een erg oude methode om je lichaam weer helemaal te herstellen. Een Thaise massage werkt goed als je onbalans in je lichaam hebt. Je kunt dan denken aan een verkoudheid, een griepje of een andere onbalans in je lichaam. Met een Thaise massage wordt de bloedsomloop weer gestimuleerd, wat weer goed is voor je energiepeil. Daarnaast werkt dit verlichtend voor mogelijke spierpijn en lichamelijke klachten.

Achtergrondinformatie over de Thaise massage

De Thaise massage is erg oud. Hij is zelfs zo oud dat de oude Koning Rama III alle ideeën over de massage heeft vastgelegd op een steen. In deze tijd werd de Thaise massage voornamelijk aangeboden in verschillende tempels. Tegenwoordig is dat niet meer zo, je vindt namelijk vele massagesalons over de hele wereld.

Wat gebeurt er als ik een Thaise massage in Harderwijk neem?

Tijdens de Thaise massage in Harderwijk probeert de masseur op de energiebanen in je lichaam te masseren. Daarbij worden diverse rek- en strekbewegingen gebruikt om de balans in lichaam en geest terug te brengen. Deze methodieken komen niet enkel uit Thailand zelf, maar bevatten ook invloeden vanuit China en India. Daarbij worden de rek- en strekbewegingen ook veelvuldig gebruikt binnen yoga. Tijdens de massage is het voornamelijk van belang dat naar de juiste drukpunten op het lichaam gezocht wordt. Om extra kracht te kunnen zetten, gebruikt de masseur zijn of haar lichaamsgewicht.

Wat is de gemiddelde duur van een Thaise massage in Harderwijk?

Een Thaise massage in Harderwijk duurt gemiddeld minimaal één uur. Dit hebben de masseurs zeker nodig om je lichaam weer de juiste boost te geven. Het is zeker niet ongebruikelijk om voor een massage van twee uur te kiezen. Deze tijd kunnen de masseurs gebruiken om je klachten te laten verminderen.

Waarom zou ik kiezen voor een Thaise massage in Harderwijk?

Met een Thaise massage in Harderwijk kunnen lichamelijke klachten worden verminderd. Dit valt te verklaren door een stimulatie van de bloedsomloop. Het resulteert in een verhoging van het energiepeil. Onder meer spierpijn, rug- en nekklachten en bijvoorbeeld stijve gewrichten kunnen met deze massage behandeld worden. Weefsels zullen tijdens de massage versoepeld worden, waarmee de bloedcirculatie vergemakkelijkt kan worden. Ook psychische klachten kunnen met deze massage worden verminderd. Denk aan stress en een depressief gevoel. Een onderdeel van een Thaise massage in Harderwijk kan een massage van de voeten zijn.

Kan ik zelf aan de slag gaan met het geven van een Thaise massage?

Zou jij graag professioneel aan de slag gaan met het geven van Thaise massages? Dan is het verstandig om hier een cursus of workshop voor te gaan volgen bij een opleidingsinstituut. Dit kun je in Nederland volgen, om de basis te leren. Wij raden het echter aan om eens naar Thailand te gaan, bijvoorbeeld naar Bangkok. Hier kun je van alles leren over de traditionele Thaise geneeskunde. Zo word je zeker weten een professional!

Belangrijk om te weten voordat je een Thaise massage boekt

Houd er rekening mee dat niet iedere massagesalon even betrouwbaar is. Zoek vooraf uit wat de recensies van andere bezoekers van een massagesalon zijn. Dit geeft je een beter beeld van de betrouwbaarheid van de salon in Harderwijk. Je kunt binnen een salon ook naar certificaten informeren.

Thaise massage Harderwijk

Geen salons gevonden in Harderwijk

93 overige salon(s) gevonden

Sorteren op

Devi-Nora

8.0/10 uit 24 reviews

Bos en Lommer
Amsterdam

Phufa Thai Massage en Wellness

8.0/10 uit 125 reviews


Dorpsstraat

Jitlada Wellness

8.0/10 uit 147 reviews

Denneweg
Den Haag

Massagepraktijk Gewoon Doen

8.0/10 uit 102 reviews


Amersfoort

Veranda Thai Wellness

8.0/10 uit 218 reviews

Van Woustraat
Amsterdam

Thais Wellness Centre Den Bosch

8.0/10 uit 96 reviews

Muntel/Vliert
Noord-Brabant

Bangkok Beauty Salon & Spa

8.0/10 uit 56 reviews

Albert Cuypstraat
Amsterdam

Thai Nakara wellness & spa

8.0/10 uit 55 reviews

Generaal Cronjéstraat
Haarlem

Thai Lanna Traditional Thai Massage

8.0/10 uit 131 reviews

Keizerstraat
Den Haag

Smiles Health Center

8.0/10 uit 707 reviews

Beeklaan
Den Haag

Andaman Wellness

8.0/10 uit 142 reviews

Oud Scheveningen
Den Haag

Ob Oon Wellness

8.0/10 uit 237 reviews

Loosduinseweg
Den Haag

Sophy's Thai Massage

8.0/10 uit 47 reviews


Bankras

RakThai Massage

8.0/10 uit 632 reviews

's-Hertogenbosch-Zuidoost
Noord-Brabant

Saranya Thai Beauty Spa & Massage

8.0/10 uit 171 reviews

Prins Hendrikstraat
Den Haag

Hatthapon Thaise Therapeutische Massage en Wellness

8.0/10 uit 41 reviews


Voorhof

Sense Health Massage

8.0/10 uit 27 reviews

Weesp
Noord-Holland

Chockdee - Tilburg

8.0/10 uit 210 reviews

Willem II Straat
Tilburg

Bai Mint Spa & Wellness

8.0/10 uit 87 reviews


Rijswijk
1 2 3 4
Menu