Thaise massage Heerhugowaard

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

Bekijk ook salons in:

Maak kennis met de voordelen van de Thaise massage!

Mensen vragen wel eens af wat een Thaise massage is. Dit is een van de oudste geneesmethoden waarbij de onbalans in het lichaam kan worden hersteld. Ben jij toe aan een Thaise massage in Heerhugowaard? Kom bij één van onze massagesalons volledig tot rust!

Een Thaise massage, wat is dat?

Zoals hierboven beschreven is een Thaise massage een van de oudste geneesmethoden, waarbij de onbalans in het lichaam of geest kan worden hersteld. Het is een hele oude methode die al meer dan 2500 jaar wordt aangeboden in verschillende massagesalons ter wereld. Een Thaise massage is onder te verdelen onder een noordelijke en zuidelijke variant: de zuidelijke (Bangkokstijl) is een stuk pijnlijker.

Waar komt de Thaise massage vandaan?

De Thaise massage is erg oud. Hij is zelfs zo oud dat de oude Koning Rama III alle ideeën over de massage heeft vastgelegd op een steen. In deze tijd werd de Thaise massage voornamelijk aangeboden in verschillende tempels. Tegenwoordig is dat niet meer zo, je vindt namelijk vele massagesalons over de hele wereld.

Dit kun je verwachten van een Thaise massage in Heerhugowaard

Tijdens een Thaise massage kun je verwachten dat een masseur bepaalde drukpunten in je lichaam zoekt. Op deze drukpunten zet de masseur erg veel druk, vaak doet hij dit met zijn of haar eigen lichaamsgewicht. Daarnaast worde er veel rek- en strekbewegingen toegepast. Deze zorgen ervoor dat de balans in je lichaam terug wordt gebracht. Deze bewegingen worden ook veelvuldig toegepast binnen de yoga.

Hoelang duurt gemiddeld een Thaise massage?

Over het algemeen neemt een Thaise massage in Heerhugowaard minimaal een uur in beslag. Het is echter niet ongebruikelijk om voor een massage van twee uur te kiezen. Gezien het feit deze massage enigszins pijnlijk kan zijn, is het belangrijk om hier de tijd voor te nemen. Zo worden klachten verminderd, in plaats van versterkt.

Waarom zou ik kiezen voor een Thaise massage in Heerhugowaard?

Een Thaise massage zorgt voor een stimulans van je bloedsomloop. Als gevolg hiervan gaat je energiepeil omhoog en worden je spieren een stuk soepeler. Dit is vooral te merken aan je rug, nek en je spierpijn. Je weefsels zullen versoepeld worden, waardoor je bloedcirculatie vergemakkelijkt wordt. Naast lichamelijke klachten helpt een Thaise massage ook voor psychische klachten, zoals een depressie of hevige stress.

Is het mogelijk om zelf een Thaise massage te geven aan iemand?

Ben je erg benieuwd naar het geven van een Thaise massage? Dan moet je zeker een bezoek nemen aan Bangkok, de hoofdstad van Thailand. Hier vind je vele massagesalons die jou de fijne kneepjes van het vak leren. Als je het wat dichter bij huis wilt zoeken, kun je ook een cursus of opleiding volgen in Nederland. Er zijn diverse opleidingsinstituten die jou helpen om deze massage onder de knie te krijgen.

Belangrijk om te weten voordat je een Thaise massage boekt

Houd er rekening mee dat niet iedere massagesalon even betrouwbaar is. Zoek vooraf uit wat de recensies van andere bezoekers van een massagesalon zijn. Dit geeft je een beter beeld van de betrouwbaarheid van de salon in Heerhugowaard. Je kunt binnen een salon ook naar certificaten informeren.

Thaise massage Heerhugowaard

1 salon(s) gevonden in Heerhugowaard en omgeving

Sorteren op

Menu