Thaise massage Hilversum

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

De voordelen van een Thaise massage

Mensen vragen wel eens af wat een Thaise massage is. Dit is een van de oudste geneesmethoden waarbij de onbalans in het lichaam kan worden hersteld. Ben jij toe aan een Thaise massage in Hilversum? Kom bij één van onze massagesalons volledig tot rust!

Een Thaise massage in Hilversum, wat is dat precies?

De onbalans in het lichaam van mensen, zoals een ziekte, kan worden hersteld door een Thaise massage. Dit is één van de pluspunten om een Thaise massage te nemen. De Thaise massage is een erg oude massage, namelijk al meer dan 2500 jaar oud. Deze oude methode is onder te verdelen in verschillende varianten, namelijk de noordelijke en zuidelijke variant. De noordelijke noemen we ook wel Nuad Bo-Rarn, de zuidelijke de Bangkokstijl. De zuidelijke kan erg pijnlijk zijn, dus let hier goed op.

Waar komt de Thaise massage vandaan?

Zoals reeds beschreven werd, is de Thaise massage al erg oud. Even leek de massage uit te sterven, tijdens de vernietiging van Ayuthaya in 1767. Dit was in die periode de hoofdstad van Thailand. Om een soortgelijke situatie in de toekomst te kunnen voorkomen besloot Koning Rama III, dat de ideeën achter deze massage moesten worden vastgelegd op een steen. Ten tijde van Koning Rama III werd de Thaise massage voornamelijk aangeboden binnen tempels. Tegenwoordig is dat niet meer het geval! Je vindt tientallen massagesalons in Thailand en andere Aziatische of Europese landen. Daarbij wordt deze massage ook binnen ziekenhuizen en in hotels aangeboden.

Wat gebeurt er als ik een Thaise massage in Hilversum neem?

Tijdens een Thaise massage kun je verwachten dat een masseur bepaalde drukpunten in je lichaam zoekt. Op deze drukpunten zet de masseur erg veel druk, vaak doet hij dit met zijn of haar eigen lichaamsgewicht. Daarnaast worde er veel rek- en strekbewegingen toegepast. Deze zorgen ervoor dat de balans in je lichaam terug wordt gebracht. Deze bewegingen worden ook veelvuldig toegepast binnen de yoga.

Hoelang duurt gemiddeld een Thaise massage?

Een Thaise massage in Hilversum duurt gemiddeld minimaal één uur. Dit hebben de masseurs zeker nodig om je lichaam weer de juiste boost te geven. Het is zeker niet ongebruikelijk om voor een massage van twee uur te kiezen. Deze tijd kunnen de masseurs gebruiken om je klachten te laten verminderen.

Waarom moet ik een Thaise massage in Hilversum nemen?

De belangrijkste reden om een Thaise massage te nemen is om je lichamelijke klachten te verminderen. Een Thaise massage is namelijk erg goed voor je bloedsomloop, wat weer zorgt voor soepele spieren. Daarnaast is een Thaise massage niet alleen goed voor lichamelijke klachten, maar ook voor psychische klachten, zoals stress of een depressie. Tijdens de massage wordt onder meer spierpijn, rug- en nekklachten en stijve gewrichten behandeld.

Kan ik zelf aan de slag gaan met het geven van een Thaise massage?

Ben je erg benieuwd naar het geven van een Thaise massage? Dan moet je zeker een bezoek nemen aan Bangkok, de hoofdstad van Thailand. Hier vind je vele massagesalons die jou de fijne kneepjes van het vak leren. Als je het wat dichter bij huis wilt zoeken, kun je ook een cursus of opleiding volgen in Nederland. Er zijn diverse opleidingsinstituten die jou helpen om deze massage onder de knie te krijgen.

Wat moet ik weten voordat ik een Thaise massage in Hilversum boek?

Het is belangrijk om te weten dat niet elke massagesalon even goed beoordeeld is. Daarom is het goed om te kijken naar de recensies die een massagesalon heeft. Dit geeft je een goed beeld van alle Thaise massagesalons in Hilversum. Als je twijfelt, kun je vragen naar de certificaten van de salon.

Thaise massage Hilversum

Menu