Bindweefselmassage Kampen

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

Bekijk ook salons in:

Ben jij toe aan een bindweefselmassage?

De bindweefselmassage in Kampen behoort tot de beautytrends van dit moment! Steeds meer consumenten kiezen voor dit type massage om een veroudering van de huid tegen te gaan. Het gaat hierbij niet alleen om de hoofdhuid, maar ook om andere delen van het menselijk lichaam. Denk aan benen, billen en de buik.

Wat verstaan wij onder een bindweefselmassage?

Zoals reeds geïntroduceerd werd, kan een bindweefselmassage in Kampen bijdragen aan het tegengaan van een veroudering van de huid. De massage wordt in verschillende vormen aangeboden, gericht op de onderdelen van ons lichaam. Door de huid te kneden, krijgen de onderdelen van je lichaam meer volume. Dit valt te verklaren door het feit, dat de doorbloeding in bijvoorbeeld je gezicht verbeterd wordt. Een verbeterde doorbloeding zorgt niet alleen voor meer volume in je gezicht, maar ook voor het oplossen van pijnklachten. Waar je wang er voorafgaand aan deze massage nog slapjes bij kan hangen, ziet deze er nadien veel strakker uit!

Waar komt de bindweefselmassage vandaan?

Om terug te gaan naar de oorsprong van de bindweefselmassage, gaan we terug naar de tijd van de Grieke, Romeinen en Egyptenaren. Veel mensen beweren dat zij de allereerste waren die dit type massage onder de knie hadden. Ook de Chinese bevolking zou al lange tijd dit type massage gebruiken om de huid strak te houden. Officieel is Elisabeth Dicke (een duitse fysiotherapeut) de ‘uitvinder’ van de bindweefselmassage.

Bindweefselmassage in Kampen: wat kun je verwachten?

Een massage van het gezicht lijkt op voorhand wellicht heel ontspannend. Dat is deze bindweefselmassage echter bepaald niet! Het kan behoorlijk pijn doen. Logischerwijs is dit enigszins afhankelijk van de plek op je lichaam, waar je de massage uit laat voeren. Bij deze massage is het gebruikelijk, dat de masseur gebruik maakt van een olie of crème. Deze middelen zorgen voor de hydratatie van de opperhuid. In combinatie met de verbetering van het volume van de huid, leidt dit tot een situatie waarbij rimpels minder goed zichtbaar zijn.

Hoelang duurt een bindweefselmassage in Kampen?

Waar sommige andere massages langer dan een uur kunnen duren, is dat bij de bindweefselmassage in Kampen niet het geval. Deze massage neemt over het algemeen niet meer dan vijftien minuten tot een half uur in beslag. In het bijzonder, wanneer het om een massage van het gezicht gaat. Bij andere lichaamsdelen kan dit iets langer duren, van een half uur tot een uur.

Redenen voor een bindweefselmassage

Met een bindweefselmassage in Kampen kun je de verschillende onderdelen van je lichaam strakker laten lijken en meer volume geven. Eerder werden al het gezicht, de buiken en bijvoorbeeld billen genoemd. De massage geeft je huid een jonge en verzorgde uitstraling. Iets wat goed van pas komt, als je binnenkort een belangrijk gesprek of bijvoorbeeld een familiefeest hebt. Bezoek een massagesalon in de buurt, om te informeren naar de mogelijkheden die hier geboden worden. Zeker in de grote steden zijn er verschillende salons die deze massage aanbieden aan klanten. Houd er rekening mee dat stoppen met de behandeling vaak ook betekent, dat het effect snel zal zijn verdwenen.

Zelf graag een bindweefselmassage in Kampen geven?

Wil je zelf graag aan de slag, dan is het belangrijk dat je een goede cursus of workshop gaat volgen. Hierin wordt geleerd hoe je deze massage uit kunt voeren. Let erop dat je de opleiding volgt bij een erkend instituut. Op internet zijn er diverse aanbieders die je hierbij kunnen helpen. Hou er rekening mee dat een bindweefselmassage aan jezelf geven best lastig is!

Wat moet ik weten voordat ik een bindweefselmassage in Kampen boek?

Het boeken van een bindweefselmassage wordt afgeraden wanneer je onlangs gebruik gemaakt hebt van botox of fillers. De massage kan de stoffen hiervan sneller afbreken, waardoor het effect van botox en fillers minder groot is. Het wordt om deze reden aangeraden om enkele weken te wachten, voordat je deze massage uit laat voeren.

Bindweefselmassage Kampen

Geen salons gevonden in Kampen

351 overige salon(s) gevonden

Sorteren op

Beauty Special 4 You

8.0/10 uit 9 reviews


Soest

Perfect Skin and Balance

8.0/10 uit 75 reviews


Brinkweg

Praktijk Ekru

8.0/10 uit 1 reviews


Krimpen aan den IJssel

Servaas Hair Beauty

8.0/10 uit 246 reviews

Oudenoord
Utrecht

Wendy Smits

8.0/10 uit 318 reviews

Tussen de Vaarten
Almere

Schoonheidssalon Hermosa

8.0/10 uit 157 reviews

Prinsenbeek
Breda

Larimer Skincare + Medispa

8.0/10 uit 169 reviews

Zevenbergen
Noord-Brabant

La Femm Schoonheidskliniek

8.0/10 uit 29 reviews

Pleinweg
Rotterdam

Beauty by Monika

8.0/10 uit 70 reviews

Ommoord
Rotterdam

Natural Sculpting

8.0/10 uit 10 reviews

Spuistraat
Amsterdam

Beauty by Marit

8.0/10 uit 96 reviews

Transvaalbuurt
Haarlem

Anneke Polak ~ holistische massage

8.0/10 uit 37 reviews

Rivierenwijk
Utrecht

Mo-Esthetics

8.0/10 uit 22 reviews

Museumkwartier
Amsterdam

WAX-ONLY

8.0/10 uit 42 reviews

Stedenwijk
Almere

Beautysalon Yarona

8.0/10 uit 133 reviews


Amersfoort

Feel Beautiful by An

8.0/10 uit 54 reviews

Betondorp
Amsterdam

Ada Hoefnagels Schoonheid en Meer

8.0/10 uit 138 reviews


Donau

INDISHA, pure cosmetics & co

8.0/10 uit 48 reviews


Bussum

Zayn Skincare

8.0/10 uit 88 reviews

Zomerland
Rotterdam

Abhya Massage

8.0/10 uit 83 reviews

Castricum
Noord-Holland
1 2 3 15
Menu