Sportmassage Kampen

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

Bekijk ook salons in:

Neem vandaag nog een zwangerschapsmassage!

Wil jij ook graag een zwangerschapsmassage in Kampen nemen? Een zwangerschapsmassage lijkt erg veel op een ontspanningsmassage. Tijdens deze massage wordt elke onderdeel van het lichaam meegenomen, waardoor je helemaal tot rust komt. Daarnaast wordt de pijn van de zwangerschap erg verlicht.

Wat is een zwangerschapsmassage?

Een zwangerschapsmassage is bedoeld voor toekomstige moeders. Het doel van deze massage is ervoor zorgen dat je helemaal tot rust komt. En wat helpt er nu beter om te ontspannen, dan een massage? Het nemen van een massage kan erg veel voordelen voor de baby opleveren. De baby voelt namelijk als de moeder ontspannen is, door het contact via de placenta. Dit houdt in dat de baby positief beïnvloed wordt door de zwangerschapsmassage!

Waar komt de zwangerschapsmassage vandaan?

De term zwangerschapsmassage wordt nog niet heel lang gebruikt, het is namelijk gebaseerd op de Hydromed. Dit is een massagevorm die uit Engeland komt, waar therapeuten de druk op gewrichten verlichten door middel van een zwangerschapsmassage. Tegenwoordig worden er diverse zwangerschapsmassages in Kampen gegeven, die een positief effect hebben op de moeder.

Verwachtingen van een zwangerschapsmassage in Kampen

Bij een zwangerschapsmassage in Kampen wordt het hele lichaam gemasseerd. Op deze manier kan de stress op iedere plek uit je lichaam gemasseerd worden. Tijdens de massage maakt je lichaam een stofje aan, welke de naam oxytocine draagt. Dit stofje geeft je een tevreden en prettig gevoel, waardoor de kans op stress afneemt. Je lichaam heeft zo de mogelijkheid om te herstellen van de inspanning die het tijdens de zwangerschap moet leveren. Naast het aanmaken van dit stofje, resulteert een zwangerschapsmassage ook in het tot rust brengen van het centrale zenuwstelsel.

Tijdsduur van een zwangerschapsmassage in Kampen

Hoelang een zwangerschapsmassage in Kampen duurt, ligt helemaal aan jezelf. Hou je van een lange, of juist van een korte massage? Normaal duurt een massage 30 tot 75 minuten. De meest gebruikelijke duur van een massage is ongeveer 60 minuten.

Waarom zou ik kiezen voor een zwangerschapsmassage?

Je lichaam heeft het over het algemeen zwaar te verduren tijdens een zwangerschap. In je lichaam verandert er van alles, om voldoende ruimte te creëren voor je aankomende kind. Daarbij verbruikt je lichaam energie om het kind te kunnen voeden en te laten groeien. Daar komt bij dat de belasting van je rug- en beenspieren gedurende de zwangerschap toe zal nemen. Er komt immers een steeds groter gewicht op deze spieren te leunen, door de groei van je buik. Met een zwangerschapsmassage in Kampen worden deze spieren volledig tot rust gebracht.

Geef zelf een zwangerschapsmassage!

Het geven van een zwangerschapsmassage is niet zo makkelijk. Als je dit voor de eerste keer doet weet je namelijk niet goed de juiste plekken te masseren, waardoor het minimaal effect heeft. Wil je het wel graag leren? Dan is het aan te raden om hier een cursus of workshop voor te nemen. Het vergt namelijk een andere inspanning dan een reguliere massage, en je wilt natuurlijk de lichamelijke klachten verminderen!

Wat je moet weten voordat je een zwangerschapsmassage boekt

Neem een zwangerschapsmassage in Kampen alleen af bij organisaties die hier gespecialiseerd in zijn. Er zijn op internet handige website te vinden, waarop je recensies vindt over massagesalons bij jou in de buurt. Dit geeft je een goed beeld van hun betrouwbaarheid! Ook kun je naar de door een masseur behaalde certificaten informeren, alvorens je een zwangerschapsmassage afneemt.

Sportmassage Kampen

Geen salons gevonden in Kampen

239 overige salon(s) gevonden

Sorteren op

Devi-Nora

8.0/10 uit 24 reviews

Bos en Lommer
Amsterdam

Massage City Points x Rotterdam

8.0/10 uit 24 reviews

Pannekoekstraat
Rotterdam

Praktijk Ekru

8.0/10 uit 1 reviews


Krimpen aan den IJssel

Jitlada Wellness

8.0/10 uit 147 reviews

Denneweg
Den Haag

Veranda Thai Wellness

8.0/10 uit 218 reviews

Van Woustraat
Amsterdam

Body-Life Massages Houten

8.0/10 uit 31 reviews


Vlierweg

Bangkok Beauty Salon & Spa

8.0/10 uit 56 reviews

Albert Cuypstraat
Amsterdam

Thai Nakara wellness & spa

8.0/10 uit 55 reviews

Generaal Cronjéstraat
Haarlem

Etha Beauty Center

8.0/10 uit 145 reviews


Leusden

Thai Lanna Traditional Thai Massage

8.0/10 uit 131 reviews

Keizerstraat
Den Haag

Ob Oon Wellness

8.0/10 uit 237 reviews

Loosduinseweg
Den Haag

INDISHA, pure cosmetics & co

8.0/10 uit 48 reviews


Bussum

Sense Health Massage

8.0/10 uit 27 reviews

Weesp
Noord-Holland

Bai Mint Spa & Wellness

8.0/10 uit 87 reviews


Rijswijk

Nara Thai Wellness

8.0/10 uit 422 reviews

Kinkerstraat
Amsterdam

Intira Wellness

8.0/10 uit 48 reviews

Kom Loosduinen
Den Haag

Asian Tibetan Massage & Spa

8.0/10 uit 38 reviews


Westzijde

Thai Malay

8.0/10 uit 251 reviews

Schoorl
Noord-Holland

Nantara Thai Spa & Wellness

8.0/10 uit 15 reviews

Ter Aar
Zuid-Holland

The Senze

8.0/10 uit 28 reviews

Tilburg-Reeshof
Tilburg

Releasewell - Hardinxveld Giessendam

8.0/10 uit 18 reviews


Hardinxveld-Giessendam
1 2 3 10
Menu