Massage Rotterdam

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

Veelgestelde vragen

Massage Rotterdam

102 salon(s) gevonden in Rotterdam en omgeving

Sorteren op

Massage City Points x Rotterdam

8.0/10 uit 24 reviews

Pannekoekstraat
Rotterdam

Skin & More Clinic

8.0/10 uit 17 reviews

Stadsdriehoek
Rotterdam

La Femm Schoonheidskliniek

8.0/10 uit 29 reviews

Pleinweg
Rotterdam

Salon Pompenburg

8.0/10 uit 189 reviews

Haagseveer
Rotterdam

Beauty by Monika

8.0/10 uit 70 reviews

Ommoord
Rotterdam

Pedicurepraktijk Astrid Peperkamp

8.0/10 uit 124 reviews

Nieuwe Westen
Rotterdam

Healing Point

8.0/10 uit 88 reviews

Oud-Mathenesse
Rotterdam

Centifolia

8.0/10 uit 94 reviews

Burgemeester Baumannlaan
Rotterdam

Zayn Skincare

8.0/10 uit 88 reviews

Zomerland
Rotterdam

Allurette

8.0/10 uit 19 reviews

Nieuwe Werk
Rotterdam

BeautyNesse

8.0/10 uit 215 reviews

Nesselande
Rotterdam

C-Beauty

8.0/10 uit 219 reviews

Walenburgerweg
Rotterdam

Gorgeous Beauty

8.0/10 uit 56 reviews

Zestienhoven
Rotterdam

Prestige Hair and Beautysalon

8.0/10 uit 16 reviews

Vierambachtstraat
Rotterdam

Mainport - Spa Heaven

8.0/10 uit 141 reviews

Stadsdriehoek
Rotterdam

Aura Beauty Rotterdam

8.0/10 uit 164 reviews

Bloemhof
Rotterdam

Thongbai Massage

8.0/10 uit 112 reviews

Hillegersberg-Zuid
Rotterdam

QoQo Retreat - L’Erbolario

8.0/10 uit 39 reviews

Oude Binnenweg
Rotterdam

Salon & MediSpa Medik8

8.0/10 uit 28 reviews

Rotterdam-Noord
Rotterdam

Cielo beautysalon

8.0/10 uit 25 reviews

Nieuwe Binnenweg
Rotterdam

Beauty Boutique Rotterdam

8.0/10 uit 31 reviews

Zuidwijk
Rotterdam

HealYrBody

8.0/10 uit 45 reviews

Rotterdam Centrum
Rotterdam
1 2 3 5

Last van pijntjes? Neem een massage!

Het boeken van een massage kan soms lastig zijn. Er zijn namelijk veel massagesalons die allemaal verschillende behandelingen hebben. Wij raden daarom aan om goed te kijken naar je eigen wensen. Heb je een sportblessure? Kies dan een sportmassage? Ben je zwanger? Kies dan een zwangerschapsmassage. Genoeg mogelijkheden om een massage in Rotterdam te nemen!

Alle soorten massage in Rotterdam

Een massage in Rotterdam kun je in verschillende vormen afnemen. Het is afhankelijk van het doel van de massage, welk type het beste bij je situatie past. Met een sportmassage kun je voor een heel doelgerichte behandeling van spieren en gewrichten kiezen. Door voor een ontspannings- of zwangerschapsmassage te kiezen, zorg je ervoor dat je gehele lichaam tot rust komt. Ook interessant is een bindweefselmassage, waarbij je het hangen van de huid en rimpels tegen kunt gaan. Zo zie je er jonger en frisser uit, wanneer je binnenkort een belangrijk gesprek of bijvoorbeeld een familiefeest hebt.

Voor welke tijdsduur ga jij?

Het is van het type massage in Rotterdam afhankelijk, wat je hiervan kunt verwachten. In veel gevallen duurt een massage tussen de dertig en zestig minuten. In sommige gevallen kan het zinvol zijn om de massage iets te verlengen, waardoor deze een uur tot anderhalf uur duurt. Dit is bijvoorbeeld het overwegen waard bij een massage van het gehele lichaam. Zo krijgen de verschillende spieren en gewrichten voldoende aandacht om lichamelijke pijntje te verminderen. Bij een massage in Rotterdam is het gebruik van een olie of crème heel gebruikelijk. Op deze manier kan een masseur zijn handen en vingers makkelijker over je huid bewegen.

Waarom een massage in Rotterdam boeken?

Een massage in Rotterdam nemen is het overwegen waard in verschillende situaties. Gaat het bijvoorbeeld niet zo goed op je werk en heb je veel last van stress en stijve spieren? Dan is het goed om eens lekker te ontspannen met een massage. In dit geval komen verschillende massage goed van pas, zoals een Thaise massage, een ontspanningsmassage of een shiatsu massage. Hiermee worden diverse knelpunten in je lichaam behandeld, wat weer stressverlagend werkt. Heb je last van een blessure? Dan is het aan te raden om eens een sportmassage te nemen. De blessure wordt dan effectief aangepakt en de reactie op je lichaam helpt de blessure enorm.

Zelf een massage geven

Misschien heb je zelf het idee om massages te geven in een massagesalon. Wij raden dan aan om hiervoor een opleiding of workshop te gaan volgen. Zo kun je officieel aan de gang als professioneel masseur. Je krijgt dan alle kennis over de verschillende soorten massages in Rotterdam. Je kunt je bijvoorbeeld specialiseren in het geven van bepaalde type massages, zoals een shiatsu massage. Wil je direct aan de slag met oefenen? Begin dan met een kleine massage en oefen eens op je partner.

Wil jij een massage gaan boeken?

Ben jij helemaal klaar om een massage te boeken bij een van de salons? Lees je dan goed in om te bepalen welke massagesalon het beste bij jou past. Kijk bijvoorbeeld goed naar de beoordelingen, zodat je een betrouwbare massage in Rotterdam kunt boeken.

Menu