Thaise massage Sneek

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

Bekijk ook salons in:

Kom tot rust met een Thaise massage!

Heb jij al kennis gemaakt met een Thaise massage? Veel mensen zijn er namelijk nog niet bekend mee. Een Thaise massage is een van de oudste geneesmethoden om de onbalans in het lichaam te herstellen. Wil je graag een Thaise massage in Sneek nemen? Bekijk dan eens alle massagesalons!

Een Thaise massage, wat is dat?

Een Thaise massage is een erg oude methode om je lichaam weer helemaal te herstellen. Een Thaise massage werkt goed als je onbalans in je lichaam hebt. Je kunt dan denken aan een verkoudheid, een griepje of een andere onbalans in je lichaam. Met een Thaise massage wordt de bloedsomloop weer gestimuleerd, wat weer goed is voor je energiepeil. Daarnaast werkt dit verlichtend voor mogelijke spierpijn en lichamelijke klachten.

Waar komt de Thaise massage vandaan?

Zoals reeds beschreven werd, is de Thaise massage al erg oud. Even leek de massage uit te sterven, tijdens de vernietiging van Ayuthaya in 1767. Dit was in die periode de hoofdstad van Thailand. Om een soortgelijke situatie in de toekomst te kunnen voorkomen besloot Koning Rama III, dat de ideeën achter deze massage moesten worden vastgelegd op een steen. Ten tijde van Koning Rama III werd de Thaise massage voornamelijk aangeboden binnen tempels. Tegenwoordig is dat niet meer het geval! Je vindt tientallen massagesalons in Thailand en andere Aziatische of Europese landen. Daarbij wordt deze massage ook binnen ziekenhuizen en in hotels aangeboden.

Wat gebeurt er als ik een Thaise massage in Sneek neem?

Tijdens een Thaise massage kun je verwachten dat een masseur bepaalde drukpunten in je lichaam zoekt. Op deze drukpunten zet de masseur erg veel druk, vaak doet hij dit met zijn of haar eigen lichaamsgewicht. Daarnaast worde er veel rek- en strekbewegingen toegepast. Deze zorgen ervoor dat de balans in je lichaam terug wordt gebracht. Deze bewegingen worden ook veelvuldig toegepast binnen de yoga.

Hoelang duurt een Thaise massage in Sneek?

Een Thaise massage in Sneek duurt gemiddeld minimaal één uur. Dit hebben de masseurs zeker nodig om je lichaam weer de juiste boost te geven. Het is zeker niet ongebruikelijk om voor een massage van twee uur te kiezen. Deze tijd kunnen de masseurs gebruiken om je klachten te laten verminderen.

Een Thaise massage nemen, waarom zou ik dit moeten doen?

De belangrijkste reden om een Thaise massage te nemen is om je lichamelijke klachten te verminderen. Een Thaise massage is namelijk erg goed voor je bloedsomloop, wat weer zorgt voor soepele spieren. Daarnaast is een Thaise massage niet alleen goed voor lichamelijke klachten, maar ook voor psychische klachten, zoals stress of een depressie. Tijdens de massage wordt onder meer spierpijn, rug- en nekklachten en stijve gewrichten behandeld.

Kan ik zelf aan de slag gaan met het geven van een Thaise massage?

Ben je erg benieuwd naar het geven van een Thaise massage? Dan moet je zeker een bezoek nemen aan Bangkok, de hoofdstad van Thailand. Hier vind je vele massagesalons die jou de fijne kneepjes van het vak leren. Als je het wat dichter bij huis wilt zoeken, kun je ook een cursus of opleiding volgen in Nederland. Er zijn diverse opleidingsinstituten die jou helpen om deze massage onder de knie te krijgen.

Wat moet ik weten voordat ik een Thaise massage in Sneek boek?

Het is belangrijk om te weten dat niet elke massagesalon even goed beoordeeld is. Daarom is het goed om te kijken naar de recensies die een massagesalon heeft. Dit geeft je een goed beeld van alle Thaise massagesalons in Sneek. Als je twijfelt, kun je vragen naar de certificaten van de salon.

Thaise massage Sneek

Geen salons gevonden in Sneek

93 overige salon(s) gevonden

Sorteren op

Devi-Nora

8.0/10 uit 24 reviews

Bos en Lommer
Amsterdam

Phufa Thai Massage en Wellness

8.0/10 uit 125 reviews


Dorpsstraat

Jitlada Wellness

8.0/10 uit 147 reviews

Denneweg
Den Haag

Massagepraktijk Gewoon Doen

8.0/10 uit 102 reviews


Amersfoort

Veranda Thai Wellness

8.0/10 uit 218 reviews

Van Woustraat
Amsterdam

Thais Wellness Centre Den Bosch

8.0/10 uit 96 reviews

Muntel/Vliert
Noord-Brabant

Bangkok Beauty Salon & Spa

8.0/10 uit 56 reviews

Albert Cuypstraat
Amsterdam

Thai Nakara wellness & spa

8.0/10 uit 55 reviews

Generaal Cronjéstraat
Haarlem

Thai Lanna Traditional Thai Massage

8.0/10 uit 131 reviews

Keizerstraat
Den Haag

Smiles Health Center

8.0/10 uit 707 reviews

Beeklaan
Den Haag

Andaman Wellness

8.0/10 uit 142 reviews

Oud Scheveningen
Den Haag

Ob Oon Wellness

8.0/10 uit 237 reviews

Loosduinseweg
Den Haag

Sophy's Thai Massage

8.0/10 uit 47 reviews


Bankras

RakThai Massage

8.0/10 uit 632 reviews

's-Hertogenbosch-Zuidoost
Noord-Brabant

Saranya Thai Beauty Spa & Massage

8.0/10 uit 171 reviews

Prins Hendrikstraat
Den Haag

Hatthapon Thaise Therapeutische Massage en Wellness

8.0/10 uit 41 reviews


Voorhof

Sense Health Massage

8.0/10 uit 27 reviews

Weesp
Noord-Holland

Chockdee - Tilburg

8.0/10 uit 210 reviews

Willem II Straat
Tilburg

Bai Mint Spa & Wellness

8.0/10 uit 87 reviews


Rijswijk
1 2 3 4
Menu