Bindweefselmassage Utrecht

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

Bekijk ook salons in:

Ben jij toe aan een bindweefselmassage?

Steeds meer mensen zijn zich bewust dat een goede huid erg belangrijk is. Het is niet voor niets dat een bindweefselmassage in Utrecht dé beautytrend van het moment is. Het is een ideale oplossing om veroudering van je huid tegen te gaan. Dit is één van de redenen waarom dit type massage zo populair is.

Wat is een bindweefselmassage?

Zoals reeds geïntroduceerd werd, kan een bindweefselmassage in Utrecht bijdragen aan het tegengaan van een veroudering van de huid. De massage wordt in verschillende vormen aangeboden, gericht op de onderdelen van ons lichaam. Door de huid te kneden, krijgen de onderdelen van je lichaam meer volume. Dit valt te verklaren door het feit, dat de doorbloeding in bijvoorbeeld je gezicht verbeterd wordt. Een verbeterde doorbloeding zorgt niet alleen voor meer volume in je gezicht, maar ook voor het oplossen van pijnklachten. Waar je wang er voorafgaand aan deze massage nog slapjes bij kan hangen, ziet deze er nadien veel strakker uit!

Waar komt de bindweefselmassage vandaan?

Om terug te gaan naar de oorsprong van de bindweefselmassage, gaan we terug naar de tijd van de Grieke, Romeinen en Egyptenaren. Veel mensen beweren dat zij de allereerste waren die dit type massage onder de knie hadden. Ook de Chinese bevolking zou al lange tijd dit type massage gebruiken om de huid strak te houden. Officieel is Elisabeth Dicke (een duitse fysiotherapeut) de ‘uitvinder’ van de bindweefselmassage.

Bindweefselmassage in Utrecht: wat kun je verwachten?

Voordat je een massage boekt, wil je natuurlijk weten wat je precies kunt verwachten. Want wat gaat er precies gebeuren? Hou er in ieder geval rekening mee dat een bindweefselmassage in Utrecht pijn kan doen. Het is echter wel afhankelijk van het lichaamsdeel dat behandeld wordt. Bij dit type massage wordt vaak olie of créme gebruikt, om de huid wat soepeler te krijgen. Dit is ook goed voor de hydratatie van de huid en is goed voor het volume van je huid. Daarnaast zijn je rimpels minder goed zichtbaar na afloop van dit type massage.

Tijdsduur van een bindweefselmassage in Utrecht

Waar sommige andere massages langer dan een uur kunnen duren, is dat bij de bindweefselmassage in Utrecht niet het geval. Deze massage neemt over het algemeen niet meer dan vijftien minuten tot een half uur in beslag. In het bijzonder, wanneer het om een massage van het gezicht gaat. Bij andere lichaamsdelen kan dit iets langer duren, van een half uur tot een uur.

Redenen voor een bindweefselmassage

Met een bindweefselmassage in Utrecht kun je de verschillende onderdelen van je lichaam strakker laten lijken en meer volume geven. Eerder werden al het gezicht, de buiken en bijvoorbeeld billen genoemd. De massage geeft je huid een jonge en verzorgde uitstraling. Iets wat goed van pas komt, als je binnenkort een belangrijk gesprek of bijvoorbeeld een familiefeest hebt. Bezoek een massagesalon in de buurt, om te informeren naar de mogelijkheden die hier geboden worden. Zeker in de grote steden zijn er verschillende salons die deze massage aanbieden aan klanten. Houd er rekening mee dat stoppen met de behandeling vaak ook betekent, dat het effect snel zal zijn verdwenen.

Zelf graag een bindweefselmassage in Utrecht geven?

Er zijn verschillende hulpmiddelen verkrijgbaar, waarmee je een soortgelijke massage thuis bij jezelf uit kunt voeren. Op deze manier blijft het effect van de bindweefselmassage in Utrecht langer behouden. Ook worden er verschillende cursussen en workshops aangeboden, waarin je geleerd wordt hoe je deze massage uit kunt voeren. Houd er rekening mee, dat het lastig is om dit bij jezelf te doen. Volg de opleiding altijd bij een erkend instituut, om er zeker van te zijn dat je de juiste instructies aangeboden krijgt. Op internet vind je meer informatie over de betrouwbaarheid van deze instituten.

Wat moet ik weten voordat ik een bindweefselmassage in Utrecht boek?

Heb je onlangs gebruik gemaakt van fillers of botox? Dan is dit type massage voorlopig niet aan te raden. Een bindweefselmassage kan namelijk de fillers of botox afbreken en dat is het laatste waar je op zit te wachten. Wacht daarom een paar weken met het nemen van dit type massage. Geen botox of fillers? Boek dan snel een bindweefselmassage in Utrecht!

Bindweefselmassage Utrecht

24 salon(s) gevonden in Utrecht en omgeving

Sorteren op

Servaas Hair Beauty

8.0/10 uit 246 reviews

Oudenoord
Utrecht

Anneke Polak ~ holistische massage

8.0/10 uit 37 reviews

Rivierenwijk
Utrecht

Kleine-Oase

8.0/10 uit 121 reviews

Ondiep
Utrecht

Beautysalon Zen by Jen

8.0/10 uit 94 reviews

Vleuten
Utrecht

Sensibel - Utrecht

8.0/10 uit 45 reviews

Oog in al
Utrecht

Estecarin Beauty

8.0/10 uit 47 reviews

Handelstraat
Utrecht

Kim's Beauty Secrets - Vleuten

8.0/10 uit 92 reviews

Vleuten
Utrecht

Lijftijd

8.0/10 uit 55 reviews

Predikherenstraat
Utrecht

Medical Masseur.nl

8.0/10 uit 578 reviews

Watervogelbuurt
Utrecht

City Treatment

8.0/10 uit 516 reviews

Breedstraatbuurt
Utrecht

Praktijk Boost & Fix

8.0/10 uit 96 reviews

Ondiep
Utrecht

MetJet

8.0/10 uit 109 reviews

Lange Nieuwstraat
Utrecht

Schoonheidsinstituut Terwijde

8.0/10 uit 110 reviews

Musicallaan
Utrecht

Utrechtse Schoonheid

8.0/10 uit 32 reviews

Bedrijvengebied Overvecht
Utrecht

Impulse Massage

8.0/10 uit 22 reviews

Utrecht-Oost
Utrecht

Medical Masseur

8.0/10 uit 581 reviews

Watervogelbuurt
Utrecht

House of Beauty Utrecht

8.0/10 uit 70 reviews

Dichterswijk
Utrecht

Keep Steady

8.0/10 uit 242 reviews

Langerak
Utrecht

Vedalakshmi

6.0/10 uit 126 reviews

Sint Jacobsstraat
Utrecht
Menu