Ontspanningsmassage Utrecht

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

Bekijk ook salons in:

Zin in een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage in Breda is erg fijn als je de laatste tijd last hebt van stress of minder goed in je vel zit. Daarnaast helpt een ontspanningsmassage goed als je te maken hebt van stijve spieren en gewrichten. Neem je een ontspanningsmassage voor één van deze redenen? Dan zul je merken dat je snel baat hebt bij dit type massage. Bij een ontspanningsmassage komt vaak het hele lichaam aan bod.

Wat is een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage heeft als belangrijkste doel het wegnemen van je stress. Het woord zegt het al, het is met name bedoeld om volledig te ontspannen. Stress kan natuurlijk ontstaan door werk, familieomstandigheden of door fysieke ongemakken, zoals een zwangerschap. Een ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je je spieren en gewrichten soepel houdt. Het voordeel hiervan is dat dit stress verlagend is. Een ontspanningsmassage wordt vaak gegeven met wat olie of crème.

Oorsprong van de ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage komt in meerdere vormen terug bij massagesalons. Zo wordt een zwangerschapsmassage ook wel een ontspanningsmassage genoemd. Van oorsprong komt dit type massage uit Engeland, vaak beschreven als Hydromed. Hierbij werd vaak een kruik of kussen met heet water gebruikt, dit geeft namelijk een ontspannend gevoel op je spieren en gewrichten. Later zijn hier andere varianten bij bedacht, zoals een Hot stone massage.

Ontspanningsmassage in Breda: wat kun je hiervan verwachten?

Zoals hierboven beschreven kun je van een ontspanningsmassage verwachten dat het stress verlagend werkt en het een fijn gevoel geeft aan al je spieren en gewrichten. In principe wordt bij dit type massage het hele lichaam behandeld, waardoor de tijdsduur vaak wat langer is. Je kunt er echter ook voor kiezen om maar een gedeelte van je lichaam te laten masseren, bijvoorbeeld alleen de voorkant, of alleen de achterkant. Na de massage ervaar je een fijn en ontspannen gevoel en voelt alles een stuk soepeler aan. Waar wacht je nog op?

Tijdsduur van een ontspanningsmassage in Breda

Een ontspanningsmassage is een type massage die over het algemeen wat langer duurt. Vaak wordt gekozen om het hele lichaam te masseren, waardoor je al snel een uur tot anderhalf uur bezig bent. Het hangt dus vooral af van de te behandelen lichaamsdelen. Bij een langere massage worden alle spieren een stuk intensiever gemasseerd.

Waarom kiezen voor een ontspanningsmassage in Breda?

Een ontspanningsmassage in Breda is het overwegen waard, wanneer je een gevoel van stress ervaart. Stress zorgt er niet alleen voor dat je minder nachtrust hebt, ook kan je weerstand door stress worden verminderd. Het is om die reden belangrijk om zo snel mogelijk van stress af te komen. Een massage kan een hulpmiddel zijn bij het verminderen van je stressgevoelens. Als alternatief voor een ontspanningsmassage in Breda is vanzelfsprekend ook een rondje hardlopen of wandelen goed voor je lichaam! Eerder werd al benoemd dat ook dit type massage ook bij een zwangerschap als zeer prettig kan worden ervaren. Het zorgt voor een prettig en fijn gevoel, die overgedragen wordt op je kind.

Zelf aan de slag met het geven van een ontspanningsmassage

Wil jij graag leren hoe je een ontspanningsmassage geeft aan anderen? Zorg dan dat je een erkende cursus of opleiding volgt. Tijdens deze opleiding wordt er goed uitgelegd welke spieren en gewrichten je kunt behandelen. Zo weet je zeker dat je de juiste kennis op doet als je bijvoorbeeld klanten krijgt die rugklachten hebben. Zeker bij een hernia kan een ontspanningsmassage erg nuttig zijn.

Wat moet ik weten voordat ik een ontspanningsmassage in Breda boek?

Hoewel een ontspanningsmassage in Breda gericht is op een moment van ontspanning, kan een massage soms best een tikkeltje pijnlijk zijn. Zeker wanneer stijve spieren en gewrichten behandeld worden. Zoek daarbij altijd naar een betrouwbare massagesalon. Op internet vind je vaak recensies over massagesalons bij jou in de buurt. Informeer ook eens naar de certificaten die een masseur behaald heeft.

Ontspanningsmassage Utrecht

46 salon(s) gevonden in Utrecht en omgeving

Sorteren op

Servaas Hair Beauty

8.0/10 uit 246 reviews

Oudenoord
Utrecht

AAN Massagepraktijk

8.0/10 uit 30 reviews

Terwijde
Utrecht

Anneke Polak ~ holistische massage

8.0/10 uit 37 reviews

Rivierenwijk
Utrecht

Body Improvement

8.0/10 uit 23 reviews

Schaakbuurt
Utrecht

Kleine-Oase

8.0/10 uit 121 reviews

Ondiep
Utrecht

Beautysalon Zen by Jen

8.0/10 uit 94 reviews

Vleuten
Utrecht

Beauty Care By Chanice

8.0/10 uit 155 reviews

Bedrijventerrein Lageweide
Utrecht

Dagaz

8.0/10 uit 60 reviews

Schepenbuurt bedrijvengebied
Utrecht

Sensibel - Utrecht

8.0/10 uit 45 reviews

Oog in al
Utrecht

Estecarin Beauty

8.0/10 uit 47 reviews

Handelstraat
Utrecht

Kim's Beauty Secrets - Vleuten

8.0/10 uit 92 reviews

Vleuten
Utrecht

Feelgoodtreatments

8.0/10 uit 7 reviews

Kanaleneiland
Utrecht

Beautysalon de Orchidee

8.0/10 uit 117 reviews

Transwijk
Utrecht

Lijftijd

8.0/10 uit 55 reviews

Predikherenstraat
Utrecht

Medical Masseur.nl

8.0/10 uit 578 reviews

Watervogelbuurt
Utrecht

Body-Life Massages Utrecht

8.0/10 uit 73 reviews

Oudegracht
Utrecht

City Treatment

8.0/10 uit 516 reviews

Breedstraatbuurt
Utrecht

MetJet

8.0/10 uit 109 reviews

Lange Nieuwstraat
Utrecht

Schoonheidsinstituut Terwijde

8.0/10 uit 110 reviews

Musicallaan
Utrecht
1 2
Menu