Thaise massage Vleuten

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

Bekijk ook salons in:

De voordelen van een Thaise massage

De kunst van het masseren kennen de Thaise mensen als geen ander. Het is namelijk veel meer dan een massage alleen, het is een middel om de onbalans in het lichaam te verwijderen. Een ziekte is een voorbeeld van zo’n onbalans. Door een Thaise massage in Vleuten kom je volledig tot rust!

Wat is een Thaise massage in Vleuten?

De Thaise massages is een van de oudste geneesmethoden, waarbij de onbalans in het lichaam of onze geest kan worden hersteld. Inmiddels wordt deze massage meer dan 2.500 jaar aangeboden binnen diverse massagesalons. Thaise massages in Vleuten worden in twee varianten aangeboden: een noordelijke- en zuidelijke variant. De noordelijke variant van deze massage noemen we ook wel Nuad Bo-Rarn. Voor de zuidelijke Thaise massage gebruiken we ook wel de naam Bangkokstijl. Houd er rekening mee dat deze laatste variant vaak wat pijnlijker is, dan de Nuad Bo-Rarn.

Achtergrondinformatie over de Thaise massage

De Thaise massage is erg oud. Hij is zelfs zo oud dat de oude Koning Rama III alle ideeën over de massage heeft vastgelegd op een steen. In deze tijd werd de Thaise massage voornamelijk aangeboden in verschillende tempels. Tegenwoordig is dat niet meer zo, je vindt namelijk vele massagesalons over de hele wereld.

Wat kun je verwachten van een Thaise massage in Vleuten?

Tijdens een Thaise massage kun je verwachten dat een masseur bepaalde drukpunten in je lichaam zoekt. Op deze drukpunten zet de masseur erg veel druk, vaak doet hij dit met zijn of haar eigen lichaamsgewicht. Daarnaast worde er veel rek- en strekbewegingen toegepast. Deze zorgen ervoor dat de balans in je lichaam terug wordt gebracht. Deze bewegingen worden ook veelvuldig toegepast binnen de yoga.

Hoelang duurt een Thaise massage in Vleuten?

Over het algemeen neemt een Thaise massage in Vleuten minimaal een uur in beslag. Het is echter niet ongebruikelijk om voor een massage van twee uur te kiezen. Gezien het feit deze massage enigszins pijnlijk kan zijn, is het belangrijk om hier de tijd voor te nemen. Zo worden klachten verminderd, in plaats van versterkt.

Waarom zou ik kiezen voor een Thaise massage in Vleuten?

Met een Thaise massage in Vleuten kunnen lichamelijke klachten worden verminderd. Dit valt te verklaren door een stimulatie van de bloedsomloop. Het resulteert in een verhoging van het energiepeil. Onder meer spierpijn, rug- en nekklachten en bijvoorbeeld stijve gewrichten kunnen met deze massage behandeld worden. Weefsels zullen tijdens de massage versoepeld worden, waarmee de bloedcirculatie vergemakkelijkt kan worden. Ook psychische klachten kunnen met deze massage worden verminderd. Denk aan stress en een depressief gevoel. Een onderdeel van een Thaise massage in Vleuten kan een massage van de voeten zijn.

Kan ik zelf aan de slag gaan met het geven van een Thaise massage?

Ben je erg benieuwd naar het geven van een Thaise massage? Dan moet je zeker een bezoek nemen aan Bangkok, de hoofdstad van Thailand. Hier vind je vele massagesalons die jou de fijne kneepjes van het vak leren. Als je het wat dichter bij huis wilt zoeken, kun je ook een cursus of opleiding volgen in Nederland. Er zijn diverse opleidingsinstituten die jou helpen om deze massage onder de knie te krijgen.

Ga je een Thaise massage in Vleuten boeken? Let dan hierop

Het is belangrijk om te weten dat niet elke massagesalon even goed beoordeeld is. Daarom is het goed om te kijken naar de recensies die een massagesalon heeft. Dit geeft je een goed beeld van alle Thaise massagesalons in Vleuten. Als je twijfelt, kun je vragen naar de certificaten van de salon.

Thaise massage Vleuten

Menu