Thaise massage Waalwijk

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

Maak kennis met de voordelen van de Thaise massage!

Heb jij al kennis gemaakt met een Thaise massage? Veel mensen zijn er namelijk nog niet bekend mee. Een Thaise massage is een van de oudste geneesmethoden om de onbalans in het lichaam te herstellen. Wil je graag een Thaise massage in Waalwijk nemen? Bekijk dan eens alle massagesalons!

Wat is een Thaise massage in Waalwijk?

Een Thaise massage is een erg oude methode om je lichaam weer helemaal te herstellen. Een Thaise massage werkt goed als je onbalans in je lichaam hebt. Je kunt dan denken aan een verkoudheid, een griepje of een andere onbalans in je lichaam. Met een Thaise massage wordt de bloedsomloop weer gestimuleerd, wat weer goed is voor je energiepeil. Daarnaast werkt dit verlichtend voor mogelijke spierpijn en lichamelijke klachten.

Waar komt de Thaise massage vandaan?

De Thaise massage is al erg oud, namelijk al honderden jaren oud. In 1767, tijdens de vernietiging van Ayuthaya, leek de Thaise massage uit te sterven. Destijds besloot Koning Rama III dat alle ideeën achter deze massage vastgelegd moesten worden op een steen. In deze tijd werd de Thaise massage voornamelijk aangeboden binnen tempels. Tegenwoordig wordt de Thaise massage over de hele wereld gegeven. Het is zelfs één van de bekendste soorten massages en de Thaise mensen staan hier ook bekend om.

Wat kun je verwachten van een Thaise massage in Waalwijk?

Als je door een masseur een Thaise massage in Waalwijk krijgt, worden er diverse rek- en strekbewegingen toegepast. Deze bewegingen zorgen ervoor dat je je balans in je lichaam en geest terugbrengt. Deze bewegingen worden ook veel gebruikt binnen yoga, met name in China en India. Tijdens de Thaise massage is het belangrijk om veel druk te zetten bepaalde drukpunten. Masseurs doen dit druk zetten geregeld met hun eigen lichaamsgewicht.

Wat is de gemiddelde duur van een Thaise massage in Waalwijk?

Een Thaise massage in Waalwijk duurt gemiddeld minimaal één uur. Dit hebben de masseurs zeker nodig om je lichaam weer de juiste boost te geven. Het is zeker niet ongebruikelijk om voor een massage van twee uur te kiezen. Deze tijd kunnen de masseurs gebruiken om je klachten te laten verminderen.

Waarom zou ik kiezen voor een Thaise massage in Waalwijk?

Een Thaise massage zorgt voor een stimulans van je bloedsomloop. Als gevolg hiervan gaat je energiepeil omhoog en worden je spieren een stuk soepeler. Dit is vooral te merken aan je rug, nek en je spierpijn. Je weefsels zullen versoepeld worden, waardoor je bloedcirculatie vergemakkelijkt wordt. Naast lichamelijke klachten helpt een Thaise massage ook voor psychische klachten, zoals een depressie of hevige stress.

Hoe kan ik zelf een Thaise massage geven?

Wanneer je zelf een Thaise massage in Waalwijk wilt geven, kan een bezoek aan Bangkok de moeite waard zijn. In de hoofdstad van Thailand vind je onderaan de Wat Pho-tempel restanten van een school waar uitleg gegeven werd over traditionele Thaise geneeskunde. De Thaise massage is hier logischerwijs een onderdeel van. Met de instructies die je op de muren van deze school vindt, ben je er echter nog niet! In Nederland worden door verschillende opleidingsinstituten cursussen en workshops gegeven om de beginselen van deze massage onder de knie te krijgen.

Wat moet ik weten voordat ik een Thaise massage in Waalwijk boek?

Niet elke massagesalon is even goed beoordeeld, en dus even betrouwbaar. Belangrijk is daarom om goed te kijken hoe de salon beoordeeld is. Op onze website vind je gemakkelijk alle recensies van een massagesalon. Zo weet je waar je aan toe bent.

Thaise massage Waalwijk

Menu