Massage Den Haag

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

Veelgestelde vragen

Massage Den Haag

97 salon(s) gevonden in Den Haag en omgeving

Sorteren op

Jitlada Wellness

8.0/10 uit 147 reviews

Denneweg
Den Haag

Ruchi’s Holistic therapy

8.0/10 uit 120 reviews

Frederik Hendriklaan
Den Haag

Jasmijn's Beauty

8.0/10 uit 48 reviews

Transvaalkwartier
Den Haag

Thai Lanna Traditional Thai Massage

8.0/10 uit 131 reviews

Keizerstraat
Den Haag

Patrick Massages

8.0/10 uit 87 reviews

Ypenburg
Den Haag

Smiles Health Center

8.0/10 uit 707 reviews

Beeklaan
Den Haag

Andaman Wellness

8.0/10 uit 142 reviews

Oud Scheveningen
Den Haag

Ob Oon Wellness

8.0/10 uit 237 reviews

Loosduinseweg
Den Haag

Embrace your skin

8.0/10 uit 298 reviews

Houtwijk
Den Haag

Sensu Health & Beauty

8.0/10 uit 205 reviews

Zuidwal
Den Haag

Saranya Thai Beauty Spa & Massage

8.0/10 uit 171 reviews

Prins Hendrikstraat
Den Haag

Nam Tok Frederik Hendriklaan

8.0/10 uit 110 reviews

Frederik Hendriklaan
Den Haag

Mooi! In de Zon

8.0/10 uit 107 reviews

Vruchtenbuurt
Den Haag

All in Beauty

8.0/10 uit 18 reviews

Guntersteinweg
Den Haag

Intira Wellness

8.0/10 uit 48 reviews

Kom Loosduinen
Den Haag

Thai Roots Massage

8.0/10 uit 86 reviews

Zuidwal
Den Haag

Youdith Nails & Beauty

8.0/10 uit 9 reviews

Gentsestraat
Den Haag

Angkorwat Massage & Beauty

8.0/10 uit 169 reviews

Laan van Meerdervoort
Den Haag
1 2 3 5

Boek gemakkelijk je massage

Het is nooit fijn als je veel lichamelijke klachten hebt. Denk aan pijn in je nek, in je rug of op andere plekken in je lichaam. Daarom is het fijn als je af en toe de pijn weg kunt laten masseren. Dit doe je door het nemen van een massage in Den Haag. Er zijn veel massagesalons in de buurt die je hierbij kunnen helpen. Waar wacht je nog op?

De verschillende soorten massages in Den Haag

Er is veel aanbod qua massages in Den Haag en omgeving. Of je nu op zoek bent naar een sportmassage of een zwangerschapsmassage, het kan altijd wel bij één van de vele salons uit de regio. Wil je lekker ontspannen? Dan is het goed om te kijken naar een salon die een ontspanningsmassage aanbiedt. Wil je liever een sportmassage om je spieren te laten behandelen? Dat kan erg interessant zijn. Wat minder bekend is de shiatsu massage. Deze trend is overgewaaid vanuit Japan, waarbij er druk wordt gezet op de acupunctuurpunten.

Voor welke tijdsduur ga jij?

Het is van het type massage in Den Haag afhankelijk, wat je hiervan kunt verwachten. In veel gevallen duurt een massage tussen de dertig en zestig minuten. In sommige gevallen kan het zinvol zijn om de massage iets te verlengen, waardoor deze een uur tot anderhalf uur duurt. Dit is bijvoorbeeld het overwegen waard bij een massage van het gehele lichaam. Zo krijgen de verschillende spieren en gewrichten voldoende aandacht om lichamelijke pijntje te verminderen. Bij een massage in Den Haag is het gebruik van een olie of crème heel gebruikelijk. Op deze manier kan een masseur zijn handen en vingers makkelijker over je huid bewegen.

Waarom zou ik een massage in Den Haag boeken?

Er zijn genoeg redenen te bedenken om een massage in Den Haag te boeken. Zoals hierboven beschreven zijn er situaties waarbij een massage uitstekend werkt. Ben je bijvoorbeeld zwanger? Dan is het zeker eens aan te raden om langs een massagesalon te gaan voor een behandeling. Zo’n massage geeft je lichaam namelijk een gelukkig en fijn gevoel. Daarnaast geeft het een stofje af naar de baby, zodat de ontwikkeling gestimuleerd wordt. Via de placenta komt het stofje bij de baby terecht. Niet zwanger maar wel last van stress? Dan is het aan te raden om een ontspanningsmassage of Thaise massage te nemen. Zo kom je weer helemaal tot rust en ervaar je minder stress.

Zelf een massage geven

Wil je graag leren om massages te geven aan anderen? Wij raden dan altijd aan om een certificaat (of diploma) te behalen. Er zijn verschillende instituten en workshops in Nederland waar je dit kunt doen. Dit is eigenlijk wel een vereiste als je aan de slag wilt in een massagesalon, of zelf een salon wilt openen. Je leert zo welke spieren je kunt behandelen op de juiste manier.

Wat moet ik weten voordat ik een massage boek?

Ben jij helemaal klaar om een massage te boeken bij een van de salons? Lees je dan goed in om te bepalen welke massagesalon het beste bij jou past. Kijk bijvoorbeeld goed naar de beoordelingen, zodat je een betrouwbare massage in Den Haag kunt boeken.

Menu