Massage Eindhoven

Vind gemakkelijk & snel online
een salon bij jouw in de buurt.

Bekijk ook salons in:

Last van stress? Boek een massage!

Het is nooit fijn als je veel lichamelijke klachten hebt. Denk aan pijn in je nek, in je rug of op andere plekken in je lichaam. Daarom is het fijn als je af en toe de pijn weg kunt laten masseren. Dit doe je door het nemen van een massage in Eindhoven. Er zijn veel massagesalons in de buurt die je hierbij kunnen helpen. Waar wacht je nog op?

Welk type massages zijn er in Eindhoven?

Er is veel aanbod qua massages in Eindhoven en omgeving. Of je nu op zoek bent naar een sportmassage of een zwangerschapsmassage, het kan altijd wel bij één van de vele salons uit de regio. Wil je lekker ontspannen? Dan is het goed om te kijken naar een salon die een ontspanningsmassage aanbiedt. Wil je liever een sportmassage om je spieren te laten behandelen? Dat kan erg interessant zijn. Wat minder bekend is de shiatsu massage. Deze trend is overgewaaid vanuit Japan, waarbij er druk wordt gezet op de acupunctuurpunten.

Welke behandeling past bij jou?

Het hangt helemaal van je eigen wensen af of je een lange of korte massage moet nemen. Als je een massage in Eindhoven gaat boeken, zie je dat er genoeg aanbod is. Elke massagesalon heeft zijn eigen voorkeuren en specialiteiten. De ene salon is bijvoorbeeld beter in gezichtsmassages, waar een korter tijdsbestek voor nodig is. Zoek je een salon voor een ontspanningsmassage, zie je dat een uur tot anderhalf uur wordt aangeboden. Bedenk daarom zelf wat je fijn vindt en kies daar de salon op uit.

Waarom kiezen voor een massage in Eindhoven?

Zoals hierboven al benoemd zijn er verschillende redenen te bedenken om een massage in Eindhoven te boeken. Als je bijvoorbeeld te maken hebt met een blessure, is het aan te raden om deze te laten behandelen. Naast een fysiotherapeut kun je dan ook altijd terecht bij een massagesalon. Zoek eens op een sportmassage bij jou in de buurt om de stijve spieren los te maken. Een andere reden om een massage te nemen is als je zwanger bent. Zoek dan eens op zwangerschapsmassages in de buurt. Een massage helpt je namelijk aan een gelukkig en fijn gevoel. Dit merkt de baby natuurlijk ook! Daarnaast wordt er een stofje aangemaakt die de ontwikkeling van de baby bevorderd.

Zelf een masseur worden, hoe doe ik dat?

Het geven van een massage is niet zo makkelijk. We raden daarom ook aan om hiervoor een opleiding of workshop te volgen. Zo geef je de massage op de juiste wijze. Wil je toch direct aan de slag met oefenen? Begin dan klein, met bijvoorbeeld een nekmassage of een handmassage aan je partner. Begin rustig en zorg ervoor dat de eerste massage die je geeft niet te lang is. Je hebt waarschijnlijk niet meteen de kracht om de eerste keer anderhalf uur te masseren. Heb je een paar keer geoefend en lijkt het je wat? Volg dan een opleiding om een certificaat of diploma te behalen. Zo kun je binnen de kortste keren aan de slag als een gediplomeerd masseuse in Eindhoven!

Wat je moet weten voordat je een massage boekt

Voordat je een massage in Eindhoven boekt, is het verstandig om je in te lezen in de verschillende soorten. Dit maakt het makkelijker om te bepalen welk type massage in Eindhoven het beste bij je situatie past. Let daarbij goed op de betrouwbaarheid van een massagesalon.

Massage Eindhoven

29 salon(s) gevonden in Eindhoven en omgeving

Sorteren op

Beautyhuid Mizu

8.0/10 uit 195 reviews
Gestel, Eindhoven
Bekijk de salon Meer informatie

BeautySalon AliceGrace

8.0/10 uit 291 reviews
Woensel-Noord, Eindhoven
Bekijk de salon Meer informatie

Helende Voeten

8.0/10 uit 27 reviews
Woensel-Noord, Eindhoven
Bekijk de salon Meer informatie

Beauty moments

8.0/10 uit 21 reviews
Hagenkampweg Zuid, Eindhoven
Bekijk de salon Meer informatie

Cattleya Wellness

8.0/10 uit 73 reviews
Strijp, Eindhoven
Bekijk de salon Meer informatie

Nailscafe

8.0/10 uit 296 reviews
Edisonstraat, Eindhoven
Bekijk de salon Meer informatie

4 Pure Beauty

8.0/10 uit 82 reviews
Gestel, Eindhoven
Bekijk de salon Meer informatie

Schoonheidssalon Infinity

8.0/10 uit 262 reviews
Stratum, Eindhoven
Bekijk de salon Meer informatie

By Lika

8.0/10 uit 32 reviews
Strijp, Eindhoven
Bekijk de salon Meer informatie

Beauty voor haar voor hem

8.0/10 uit 56 reviews
Steijgerweg, Eindhoven
Bekijk de salon Meer informatie
1 2 3

Op zoek naar een massage?

Menu