Gymform Vibromax Plus Review

Gymform vibromax plus

De Gymform Vibromax Plus maakt gebruik van een technologie die elke spier in je lichaam kan samentrekken en laten ontspannen. Hierdoor worden je spieren getraind zonder zelf inspanning te leveren! Je kent de Gymform Vibromax Plus wellicht van tv. Zo kan je de trilplaat bij teleshopping programma’s voorbij hebben zien komen. Maar wat is dit apparaat precies, hoe werkt het en voor wie is het bedoeld? In deze uitgebreide review bespreken we de werking van de trilplaat, de verschillende voordelen, de prijs en de inhoud van het pakket. Lees snel verder om alles te weten te komen over de Gymform Vibromax Plus!

vibromax plus

Gymform Vibromax Plus review

Iedereen wil wel een sterk, fit en gezond lichaam. De Gymform Vibromax Plus helpt je hierbij! Deze trilplaat maakt gebruik van een technologie die elke spier in je lichaam kan samentrekken en laten ontspannen. Hierdoor worden je spieren getraind zonder zelf inspanning te leveren! Heb je weinig tijd maar wil je wel een fit lichaam? Probeer dan de Gymform Vibromax Plus!

Meer informatie

Gymform Vibromax Plus review

vibromax plus

Iedereen wil wel een sterk, fit en gezond lichaam. De Gymform Vibromax Plus helpt je hierbij! Deze trilplaat maakt gebruik van een technologie die elke spier in je lichaam kan samentrekken en laten ontspannen. Hierdoor worden je spieren getraind zonder zelf inspanning te leveren! Heb je weinig tijd maar wil je wel een fit lichaam? Probeer dan de Gymform Vibromax Plus!

Meer informatie

Een fit, sterk en gezond lichaam dankzij de Gymform Vibromax Plus

Wil je graag een sterk, gezond en fit lichaam? Dan is het belangrijk om regelmatig te bewegen. Dit doe je door regelmatig te wandelen, hardlopen, fietsen, voetballen, fitnessen etc. Heb je weinig tijd en wil je toch graag een sterk en fit lichaam krijgen en behouden? Dan is de Gymform Vibromax Plus echt iets voor jou! Met een training van slechts 10 minuten zul je al profiteren van een verschil. De trilplaat werkt met onregelmatige vibrerende stimulaties. Verander de positie van je voeten, en er zullen andere spiergroepen in je lichaam geactiveerd worden.

Wat is de Gymform Vibromax Plus?

Nu je weet wat de Gymform Vibromax Plus is, is het ook belangrijk om te weten hoe dit apparaat precies werkt. De Gymform Vibromax Plus is een trilplaat die gebruik maakt van oscillatie technologie. Dit snelle oscillatie doet veel meer dan alleen trillen. De plaat beweegt namelijk ook nog eens in een helling van 8 graden van links naar rechts. Hierdoor moet je gehele lichaam dus bewegen. Dit zorgt voor een gehele spier aanspanning en ontspanning. De Gymform Vibromax Plus zorgt voor multidimensionale vibraties die alle spieren in je lichaam activeren waardoor er vetverbranding zal plaatsvinden.

Hoe werkt de Gymform Vibromax Plus?

De Gymform Vibromax Plus is een trilplaat die zorgt voor 50 verschillende spiercontracties per seconde. Hierdoor worden alle spieren in je lichaam uitstekend getraind. De Gymform Vibromax Plus produceert 3600 trillingen per minuut die via je voeten door je hele lichaam gestuurd worden. Je kunt de intensiteit van de trilplaat vergelijken met hardlopen of wandelen. Je spieren worden dus net als bij een sportactiviteit geactiveerd waardoor je vet zal verbranden. Na slechts een aantal trainingen met de Gymform Vibromax Plus zal je al een verschil voelen. Je zult meer energie hebben, minder spierpijn ervaren en je metabolisme zal versnellen. Verder heeft de Gymform Vibromax Plus ook een positief effect op je bloedcirculatie. Dit helpt bij het afvoeren van vocht en de vermindering van cellulitis.

Waar is de Gymform Vibromax Plus goed voor?

Het regelmatig gebruiken van de Gymform Vibromax Plus is goed voor verbranding, cellulitis, spieropbouw en pijnlijk en vermoeide spieren.

vibromax in gebruikHoe gebruik je de Gymform Vibromax Plus?

Klaar voor een training met de Gymform Vibromax Plus? Stap dan op de trilplaat en kies voor een van de programma’s. De trilplaat zet je spieren aan het werk zonder dat je zelf hoeft te bewegen. Wil je het effect van de training vergroten, dan is het handig om een aantal workout oefening aan de trainingen toe te voegen. Voer de oefeningen uit terwijl je op de trilplaat staat. Je kunt de Gymform Vibromax Plus zowel staand als zittend of liggend gebruiken, dit is afhankelijk van het type oefening dat je uitvoert.

Welke programma’s heeft de Gymform Vibromax Plus?

De Gymform Vibromax Plus heeft 99 verschillende niveaus van intensiteits voor je spiergroepen en 10 programma’s waar je je keuze uit kunt maken voor je training. Dit zijn de programma´s van de Gymform Vibromax Plus:

 1. Massage programma
 2. Warming up programma
 3. Billen en benen programma
 4. Toning programma
 5. Algemeen fitnessprogramma
 6. Gevorderd Aerobic programma
 7. Kracht- en weerstandstraining
 8. Spieropbouw
 9. Vetverbrandingsprogramma
 10. Handmatige modus

Voor wie is de Gymform Vibromax Plus?

De Gymform Vibromax Plus is voor iedereen die graag een fit, gezond en sterk lichaam wil. Heb je weinig tijd voor trainingen of geen zin om je huis te verlaten? Dan is de Gymform Vibromax Plus echt iets voor jou! Met slechts een training van 10 minuten per dag train je al je lichaamsspieren. Na enkele trainingen zul je al een verschil in je energieniveau opmerken. Het gebruik van de Gymform Vibromax Plus zal daarnaast ook helpen bij het verminderen van spierpijn en het verminderen van cellulitis.

Wie kan er geen gebruik maken van de Gymform Vibromax Plus?

De Gymform Vibromax Plus komt wel met een waarschuwing. Mensen met bepaalde lichamelijke aandoeningen kunnen de Gymform Vibromax Plus beter niet gebruiken. Mensen met epilepsie, netvliesloslating acute migraine, een prothese, een hernia moeten eerst hun huisarts raadplegen. Hierbij een lijst voor iedereen die geen gebruik kan maken van de Gymform Vibromax Plus, ga bij twijfel altijd langs bij je arts:

 • Zwangere vrouwen.
 • Mensen met een hernia.
 • Mensen met diabetes.
 • Mensen met tumoren.
 • Mensen met een risico op netvliesloslating.
 • Mensen met acute migraine hoofdpijnen.
 • Mensen met prothese.
 • Mensen met medische pinnen en schroeven in hun lichaam.
 • Vrouwen met een spiraal.
 • Mensen die onlangs een fysiek trauma hebben opgelopen.
 • Mensen met epilepsie.
 • Mensen met hart- en vaatziekten.
 • Mensen met een pacemaker.
 • Mensen met acute trombose.

Wat zijn de voordelen van de Gymform Vibromax Plus?

De Gymform Vibromax Plus heeft meerdere voordelen. Hieronder benoemen we de belangrijkste voordelen:

✓ Compacte en lichte trilplaat

Ten eerste is de Gymform Vibromax Plus compact en licht. De meeste fitness of workout apparaten voor in huis zijn groot en zwaar. Hierdoor staan ze snel in de weg. Daarnaast heb je niet altijd zin om een groot en zwaar apparaat uit je kast te halen en weer op te bergen na een workout. Dit maakt de drempel om te gaan sporten voor sommige mensen nog hoger. Gelukkig is dit niet het geval met de Gymform Vibromax Plus. Je kunt de trilplaat na gebruik eenvoudig opbergen en makkelijk tevoorschijn halen als het tijd is voor een nieuwe training.

✓ Voorzien van 99 intensiteitsniveaus

Een tweede voordeel van de Gymform Vibromax Plus is dat je de keuze uit hebt uit 99 intensiteitsniveaus. Of je nu een lichte of een zware workout wil, met de Gymform Vibromax Plus is alles mogelijk. Je kunt nu eenmaal niet elke dag zwaar trainen. Met 99 verschillende niveaus is er altijd een perfect niveau voor jou!

✓ 50 spiercontracties per seconde

Het derde grote voordeel van de Gymform Vibromax Plus is dat de trilplaat maar liefst 50 spiercontracties per seconde kan uitvoeren. Hierdoor worden alle spieren in je lichaam per workout getraind. Met een normale workout kun je slechts bepaalde spieren of bepaalde spiergroepen tegelijkertijd trainen. Met de Gymform Vibromax Plus kun je veel meer spieren samentrekken en ontspannen, waardoor je snel resultaat zult zien.

Wat is de prijs van de Gymform Vibromax Plus?

Er zijn verschillende webshops die de Gymform Vibromax Plus online aanbieden. Je bekijkt hier de laagste prijs.

Productspecificaties van de Gymform Vibromax Plus

De Gymform Vibromax Plus heeft een afmeting van 35 x 64 x 12,5 centimeter. Het maximale belastbaar gewicht van de trilplaats is 120 kilogram en het apparaat werkt op netstroom 220 – 240 V.

inhoud pakket vibromax plus

Inhoud van het pakket

Kies je ervoor om de Gymform Vibromax Plus te bestellen, dan zul je een volledig pakket ontvangen. Dit pakket bevat uit de trilplaat, een afstandsbediening, weerstandsbanden voor de trainingen en een handleiding voor een dieet en training.

Veelgestelde vragen over de Vibromax Plus

Deel dit bericht:

Ook interessant
Hoofdcategorie

Hoe werkt acupunctuur?

Acupunctuur is een bekende en populaire vorm van de traditionele Chinese geneeskunde. Bij acupunctuur denken veel mensen meteen aan heel veel piepkleine naaldjes. Maar…
hoe werkt acupunctuur
Menu