Massage Haarlem

Vind gemakkelijk & snel online een salon bij jou in de buurt.

Veelgestelde vragen

Massage Haarlem

50 salon(s) gevonden in Haarlem en omgeving

Sorteren op

Thai Nakara wellness & spa

8.0/10 uit 55 reviews

Generaal Cronjéstraat
Haarlem

Atousa Beauty Medical

8.0/10 uit 11 reviews


Haarlem

Beauty by Marit

8.0/10 uit 96 reviews

Transvaalbuurt
Haarlem

Samye Hairstyling & Beauty

8.0/10 uit 31 reviews

Wagenweg
Haarlem

Massage & Wellness Yasmin

8.0/10 uit 95 reviews

Schalkwijk
Haarlem

BeautyHouse Tiso

8.0/10 uit 74 reviews


Haarlem

Beautique Monique

8.0/10 uit 103 reviews

Haarlem Indische Buurt
Haarlem

De Switch Shiatsu

8.0/10 uit 87 reviews

Waarder- en veerpolder
Haarlem

Shiatsu Praktijk Pepijn Vanthoor

8.0/10 uit 66 reviews


Haarlem

Nail Mania

8.0/10 uit 666 reviews

Gierstraat
Haarlem

Qi Quest

8.0/10 uit 20 reviews

Transvaalbuurt
Haarlem

Schoonheidssalon Anna

8.0/10 uit 39 reviews

Braillelaan
Haarlem

Mind Your Flow

8.0/10 uit 118 reviews


Haarlem

Royal Secret Cosmetics

8.0/10 uit 64 reviews

Transvaalbuurt
Haarlem

Vanbodynaarmind

8.0/10 uit 146 reviews


Haarlem

Gisele's Beauty lounge

8.0/10 uit 84 reviews

De Ruijterweg
Haarlem

Goudsblom Pedicure & Massagesalon

8.0/10 uit 205 reviews

Leidsestraat
Haarlem

Duba Multicare

8.0/10 uit 46 reviews

Eksterlaan
Haarlem

En Nou?? Ronnie

8.0/10 uit 149 reviews

Leidsestraat
Haarlem

Mardan Massages

8.0/10 uit 23 reviews

Haarlemmerhoutkwartier
Haarlem

Ayurvedische schoonheidssalon Dhana Laxmi

8.0/10 uit 17 reviews

Schalkwijk
Haarlem

Sadonna Schoonheidssalon

8.0/10 uit 167 reviews

Generaal Cronjéstraat
Haarlem

Beauty Valentijn

8.0/10 uit 23 reviews

Transvaalbuurt
Haarlem
1 2 3

Boek gemakkelijk je massage

Heb je last van pijntjes en wil je hier graag vanaf? Dan is het raadzaam om eens een massage te nemen. Dit kan handig zijn bij blessures van het sporten, als je stress hebt of misschien wel zwanger bent. Je kunt een massage in Haarlem op diverse manieren nemen. Er zijn namelijk genoeg massagesalons! Ben jij ook toe aan een massage?

Ga voor de juiste massage in Haarlem

Voordat je een massage in Haarlem boekt neem je waarschijnlijk alle verschillende opties even door. Het is afhankelijk van je eigen situatie welke massage het beste werkt voor jou. Kies je een massage voor een specifieke plek in je lichaam? Kies dan een shiatsu massage, waarbij er druk wordt gezet op diverse acupunctuurpunten. Heb je last van je spieren? Kies dan voor een sportmassage. Als je zwanger bent is de keuze logisch; je neemt een zwangerschapsmassage in de buurt. Zo is er voor iedereen wel een geschikte massage.

Wat kun je verwachten van een massage?

Voordat je een massage in Haarlem boekt, kijk je natuurlijk altijd hoelang de behandeling duurt. Dit kan per type massage nogal verschillen. Neem je bijvoorbeeld een voetmassage, dan heb je aan een korte massage voldoende. Neem je een massage voor het hele lichaam? Dan is het aan te raden om een uur tot anderhalf uur te boeken. Zo krijgen alle spieren en gewrichten de tijd en aandacht om lekker te kunnen ontspannen. Bij massages aan het hele lichaam is het gebruik van olie trouwens heel normaal. Dit werkt namelijk extra ontspannend voor je spieren en helpt de masseur ook om je huid lekker los te krijgen.

Waarom zou ik een massage in Haarlem boeken?

Een massage in Haarlem nemen is het overwegen waard in verschillende situaties. Gaat het bijvoorbeeld niet zo goed op je werk en heb je veel last van stress en stijve spieren? Dan is het goed om eens lekker te ontspannen met een massage. In dit geval komen verschillende massage goed van pas, zoals een Thaise massage, een ontspanningsmassage of een shiatsu massage. Hiermee worden diverse knelpunten in je lichaam behandeld, wat weer stressverlagend werkt. Heb je last van een blessure? Dan is het aan te raden om eens een sportmassage te nemen. De blessure wordt dan effectief aangepakt en de reactie op je lichaam helpt de blessure enorm.

Zelf een massage geven

Een massage aan jezelf geven is doorgaans bijzonder lastig. Vaak kun je niet voldoende bij spieren en gewrichten komen, om genoeg kracht te zetten. Het effect van een massage zal hierdoor zeer beperkt zijn. Daarbij komt je niet tot rust, als je zelf kracht moet zetten op spieren. Mocht je een massage aan anderen willen geven, dan is het verstandig om hier een opleiding of workshop voor te volgen. Er zijn verschillende instituten in Nederland, waar je een certificaat of diploma kunt behalen. Zo heb je de kennis om zelf een massage te kunnen geven. Specialiseer je in een van de verschillende soorten massages, of biedt een breed scala aan massages in Haarlem aan.

Wat moet ik weten voordat ik een massage boek?

Ben jij helemaal klaar om een massage te boeken bij een van de salons? Lees je dan goed in om te bepalen welke massagesalon het beste bij jou past. Kijk bijvoorbeeld goed naar de beoordelingen, zodat je een betrouwbare massage in Haarlem kunt boeken.

Menu