Review: Blue Lion Rug-massagekussen Kosey-1

Wil je dagelijks gemasseerd worden, maar wil je niet elke dag naar een masseur gaan? Het rug-massagekussen van Blue Lion zou deze problemen moeten oplossen. Maar is het ook echt fijn om te gebruiken? Je leest het in onze review over het rug-massagekussen Kosey-1 van Blue Lion.

Hoe werkt het?

Het rug-massagekussen van Blue Lion kan direct gebruikt worden nadat deze uit de doos is gehaald. De volgende items vind je in de doos:

 1. Rug-massagekussen
 2. Beschermingshoes
 3. Netstroomadapter
 4. Adapter voor in de auto
 5. Afstandsbediening
 6. Eenvoudige handleiding in het Nederlands, Engels en Frans

Hoe kan je het gebruiken?

Het rug-massagekussen kan je op allerlei verschillende plaatsen gebruiken. Je kan het plaatsen op een gewone stoel of tijdens het werk in een bureaustoel. Dankzij de handige auto adapter kan je het zelfs in de auto gebruiken.

Plaats het rug-massagekussen op de door jou gewenste plaats en sluit de adapter kabel(of auto adapter) aan op het kussen en neem plaats op kussen. Wij kunnen aanbevelen om de eerste paar keren gebruik te maken van het extra meegeleverde kussen. Op deze manier kan je langzaam de intensiteit opbouwen.

Zet vervolgens het kussen aan en kies op de afstandsbediening de door jou gewenste stand.

Welke functies heeft het rug-massagekussen?

Middels de handige afstandsbediening kan je alles precies zo instellen als door jou gewenst. Hier kan je de volgende functies instellen:

Zone
Middels de zoneknoppen kan je precies aangeven waar je een massage wil hebben. Wil je over de gehele rug gemasseerd worden? Kies dan voor de “Full back” optie.
Als je alleen een bepaald deel van de rug wil laten masseren kan je kiezen voor de upper back(bovenrug) of de lower back(onderrug) opties.

Spot massage
Heb je last van een specifieke plek op je rug en is de zone massage niet voldoende om dit op te lossen? Dan kan je gebruik maken van de spot massage. Middels de pijltjes kan je het apparaat navigeren naar de exacte plek op je rug waar je last van hebt.

Intensiteit
Bij de intensiteit heb je de keuze tussen laag of hoog. Daarnaast kan je ook gebruik maken van het extra meegeleverde beschermingshoes. Door deze over het ruggedeelte te plaatsen kan je de intensiteit iets verminderen zodat je langzaam kan wennen aan de verschillende intensiteit niveaus.

Vibratie
Het rug-massagekussen van Blue Lion bevat ook een gedeelte waar je op kan zitten. In dit zitgedeelte zitten ook massagehanden die je aan kan zetten middels de vibratie knoppen. Hierbij kan je kiezen tussen de niveaus laag, middel en hoog.

Warmte
Bij het gebruik van het kussen kan je ook de optie aanzetten dat de massagehanden warm worden. Hiermee wordt je rug verwarmd zodat alle spanningen in je rug verholpen kunnen worden.

Het rug-massagekussen op een stoel

Voordelen van het rug-massagekussen van Blue Lion

We hebben het rug-massagekussen gedurende meerdere dagen getest op verschillende plekken. Het massage-kussen is eenvoudig in gebruik en kan overal gebruikt worden. Hieronder nog wat andere voordelen:

 • Veel verschillende massageopties
 • Makkelijk om de intensiteit langzaam te verhogen
 • Je kunt gewoon andere bezigheden doen terwijl je hem aan het gebruiken bent
 • Eenvoudig op te bergen als je het niet gebruikt
 • Geschikt om in de auto te gebruiken

Werk je thuis? Plaats het rug-massagekussen dan op de stoel waar je werkt. Zo kan je heerlijk genieten van een massage terwijl je aan het werken bent!

Conclusie

Het rug-massagekussen van Blue Lion is een uitstekend product voor het dagelijks masseren van je rug. Het is overal te gebruiken waar de beschikking is over stroom. Daarnaast is het ook eenvoudig om het kussen ergens op te bergen op momenten dat je het niet gebruikt.

Heb je regelmatig last van je rug? Dan raden wij je zeker aan om dit massagekussen eens te proberen!

Deel dit bericht:

Ook interessant
Hoofdcategorie

Wat is de beste massageolie?

Massageolie is vaak een noodzakelijk product bij vele diverse soorten massages. Er is dan ook een enorm aanbod beschikbaar van diverse massageolies. Het is…
beste massage olie
Menu