Geen tijd voor een massage? Probeer dan een rugbrace

rug pijn

Je hebt niet altijd tijd voor een massage. Daarnaast wil je misschien ook liever een een structurele oplossing. Doordat we steeds vaker thuiswerken groeit het aantal lichamelijke klachten.

Cijfers vanuit Google Trends laten zien dat er steeds vaker gezocht wordt naar rugpijn en termen zoals ‘rugpijn corona’. Volkomen logisch natuurlijk. Je werkplek thuis is verre van ideaal. Zo heb je waarschijnlijk een kantoor ingericht aan de keukentafel of heb je de zolder ingericht als werkkamer.

Een nog grotere kans bestaat dat je minimaal één van onderstaande 3 opties thuis niet tot je beschikking hebt:

  • Verstelbaar bureau
  • Verstelbaar bureaustoel
  • Verstelbaar monitor

Het thuiswerken geeft een enorme druk op ons lichaam. Je nek, schouders en rug hebben het zwaar te verduren. Om die reden is de online vraag een rug brace flink gestegen.

Helpt een rugbrace tegen rugpijn?

Jazeker. Wetenschappers en doktoren zijn het erover eens. Met een rugbrace houdt je je lichaam in balans waardoor de klachten snel minder zullen worden. Gemiddeld gezien hebben gebruikers van een rug brace slechts 14 dagen nodig om een structurele verbetering te zien.

Het dragen van een rug brace kan je overigens zowel thuis doen als op het werk. Thuis kan je de rugbrace gewoon over je kleding trekken maar op het werk wil je dit misschien verbloemen. Door je rugbrace op het bovenlijn te plaatsen en een shirt of lichte trui over de brace te trekken zal niemand merken dat je een rugbrace draag.

Hooguit zal je vragen krijgen van je collega’s: Wat zit je netjes vandaag? Of: Heb je je Volkswagen-houding ingeruild voor een zitje in de kerkbanken? Je zit namelijk ontzettend recht met een rugbrace. Hierdoor verlicht je de druk op je gewrichten waardoor je pijn en irritatie snel minder zal worden.

Waar kun je een rugbrace online bestellen?

Een rug brace of houding corrector is vandaag de dag onwijs eenvoudig online te bestellen. Wij kozen ervoor om een rug brace te testen van rug-brace.nl. Deze partij heeft zelf de producten getest en staan dus volledig achter hun producten.

Voor nog geen 25 euro heb je een eigen rug brace tot je beschikking. Dat is zeker de moeite waard om te proberen.

Maak jij je dus zorgen om je houding? Of om je fysieke gesteldheid als je nog minimaal 20 jaar thuis moet werken. Dan is een rug brace zeker een oplossing om te onderzoeken.

Bekijk eens op rug-brace.nl

 

 

Ook interessant

Niets gevonden.

Menu