Massage Hillegom

Vind gemakkelijk & snel online
een salon bij jouw in de buurt.

Last van pijntjes? Neem een massage!

Heb je last van pijntjes en wil je hier graag vanaf? Dan is het raadzaam om eens een massage te nemen. Dit kan handig zijn bij blessures van het sporten, als je stress hebt of misschien wel zwanger bent. Je kunt een massage in Hillegom op diverse manieren nemen. Er zijn namelijk genoeg massagesalons! Ben jij ook toe aan een massage?

De verschillende soorten massages in Hillegom

Voordat je een massage in Hillegom boekt neem je waarschijnlijk alle verschillende opties even door. Het is afhankelijk van je eigen situatie welke massage het beste werkt voor jou. Kies je een massage voor een specifieke plek in je lichaam? Kies dan een shiatsu massage, waarbij er druk wordt gezet op diverse acupunctuurpunten. Heb je last van je spieren? Kies dan voor een sportmassage. Als je zwanger bent is de keuze logisch; je neemt een zwangerschapsmassage in de buurt. Zo is er voor iedereen wel een geschikte massage.

Wat kun je verwachten van een massage?

Voordat je een massage in Hillegom boekt, kijk je natuurlijk altijd hoelang de behandeling duurt. Dit kan per type massage nogal verschillen. Neem je bijvoorbeeld een voetmassage, dan heb je aan een korte massage voldoende. Neem je een massage voor het hele lichaam? Dan is het aan te raden om een uur tot anderhalf uur te boeken. Zo krijgen alle spieren en gewrichten de tijd en aandacht om lekker te kunnen ontspannen. Bij massages aan het hele lichaam is het gebruik van olie trouwens heel normaal. Dit werkt namelijk extra ontspannend voor je spieren en helpt de masseur ook om je huid lekker los te krijgen.

Waarom kiezen voor een massage in Hillegom?

Een massage in Hillegom nemen is het overwegen waard in verschillende situaties. Gaat het bijvoorbeeld niet zo goed op je werk en heb je veel last van stress en stijve spieren? Dan is het goed om eens lekker te ontspannen met een massage. In dit geval komen verschillende massage goed van pas, zoals een Thaise massage, een ontspanningsmassage of een shiatsu massage. Hiermee worden diverse knelpunten in je lichaam behandeld, wat weer stressverlagend werkt. Heb je last van een blessure? Dan is het aan te raden om eens een sportmassage te nemen. De blessure wordt dan effectief aangepakt en de reactie op je lichaam helpt de blessure enorm.

Zelf een masseur worden, hoe doe ik dat?

Het geven van een massage is niet zo makkelijk. We raden daarom ook aan om hiervoor een opleiding of workshop te volgen. Zo geef je de massage op de juiste wijze. Wil je toch direct aan de slag met oefenen? Begin dan klein, met bijvoorbeeld een nekmassage of een handmassage aan je partner. Begin rustig en zorg ervoor dat de eerste massage die je geeft niet te lang is. Je hebt waarschijnlijk niet meteen de kracht om de eerste keer anderhalf uur te masseren. Heb je een paar keer geoefend en lijkt het je wat? Volg dan een opleiding om een certificaat of diploma te behalen. Zo kun je binnen de kortste keren aan de slag als een gediplomeerd masseuse in Hillegom!

Wat je moet weten voordat je een massage boekt

Let goed op de betrouwbaarheid van de massagesalon, voordat je er eentje uitkiest. Kijk bijvoorbeeld goed naar de beoordelingen en type behandelingen. Dit maakt het voor jou makkelijker om te bepalen welke massage in Hillegom bij jou past.

Massage Hillegom

69 salon(s) gevonden in Hillegom en omgeving

Sorteren op

Oiled by Judith

8.0/10 uit 279 reviews
Hillegom
Bekijk de salon Meer informatie

Holistische massagepraktijk 'In de warme hand'

8.0/10 uit 5 reviews
Leiden
Bekijk de salon Meer informatie

Betoverend Mooi!

8.0/10 uit 71 reviews
Aalsmeer
Bekijk de salon Meer informatie

Thai Nakara wellness & spa

8.0/10 uit 55 reviews
Generaal Cronjéstraat, Haarlem
Bekijk de salon Meer informatie

Atousa Beauty Medical

8.0/10 uit 11 reviews
Haarlem
Bekijk de salon Meer informatie

Beauty by Marit

8.0/10 uit 96 reviews
Transvaalbuurt, Haarlem
Bekijk de salon Meer informatie

Samye Hairstyling & Beauty

8.0/10 uit 31 reviews
Wagenweg, Haarlem
Bekijk de salon Meer informatie

Massage & Wellness Yasmin

8.0/10 uit 95 reviews
Schalkwijk, Haarlem
Bekijk de salon Meer informatie

BeautyHouse Tiso

8.0/10 uit 74 reviews
Haarlem
Bekijk de salon Meer informatie

Esthetic Skin Secrets

8.0/10 uit 66 reviews
Hoofddorp
Bekijk de salon Meer informatie

Beautique Monique

8.0/10 uit 103 reviews
Haarlem Indische Buurt, Haarlem
Bekijk de salon Meer informatie

De Switch Shiatsu

8.0/10 uit 87 reviews
Waarder- en veerpolder, Haarlem
Bekijk de salon Meer informatie
1 2 3 6

Op zoek naar een massage?

Menu