Massage Hoorn

Vind gemakkelijk & snel online
een salon bij jouw in de buurt.

Last van pijntjes? Neem een massage!

In verschillende situaties kan een massage helpen bij het verminderen van lichamelijke klachten. Denk bijvoorbeeld aan de periode rond een zwangerschap, de periode na het herstel van een sportblessure, enzovoorts. Een massage in Hoorn wordt in verschillende vormen en door diverse massagesalons aangeboden. Voor welke massage kies jij?

De verschillende soorten massages in Hoorn

Voordat je een massage in Hoorn boekt neem je waarschijnlijk alle verschillende opties even door. Het is afhankelijk van je eigen situatie welke massage het beste werkt voor jou. Kies je een massage voor een specifieke plek in je lichaam? Kies dan een shiatsu massage, waarbij er druk wordt gezet op diverse acupunctuurpunten. Heb je last van je spieren? Kies dan voor een sportmassage. Als je zwanger bent is de keuze logisch; je neemt een zwangerschapsmassage in de buurt. Zo is er voor iedereen wel een geschikte massage.

Voor welke tijdsduur ga jij?

Het hangt helemaal van je eigen wensen af of je een lange of korte massage moet nemen. Als je een massage in Hoorn gaat boeken, zie je dat er genoeg aanbod is. Elke massagesalon heeft zijn eigen voorkeuren en specialiteiten. De ene salon is bijvoorbeeld beter in gezichtsmassages, waar een korter tijdsbestek voor nodig is. Zoek je een salon voor een ontspanningsmassage, zie je dat een uur tot anderhalf uur wordt aangeboden. Bedenk daarom zelf wat je fijn vindt en kies daar de salon op uit.

Verschillende redenen om een massage in Hoorn te boeken

Eerder werden al verschillende situaties genoemd, waarin een massage in Hoorn het overwegen waard kan zijn. Denk aan een periode van hevige stress! In zo’n periode is het prettig om even volledig tot rust te kunnen komen tijdens een massage. Een ontspanningsmassage, een Thaise massage of bijvoorbeeld een Shiatsu massage komen in dit geval goed van pas. Ook bij stijve spieren en gewrichten kan een Shiatsu massage uitkomst bieden, evenals een sportmassage. Ben je zwanger? Kies in dat geval voor een zwangerschapsmassage. Hierbij wordt een stofje in je lichaam aangemaakt, die je een gelukkig en fijn gevoel geeft. Dit stofje zorgt er tegelijkertijd voor, dat ook de ontwikkeling van je baby gestimuleerd wordt. Via de placenta komt het stofje namelijk ook bij je baby terecht.

Hoe kan ik zelf een massage geven?

Een massage geven kan erg lastig zijn. Om een massage op de juiste wijze te geven, zal je kracht moeten zetten op de spieren en pijnpunten. Dit leer je het beste als je een cursus of workshop gaat volgen. Dit is de beste manier om professioneel te gaan masseren. Heb je dus de behoefte om ooit in een massagesalon te werken? Dan raden wij aan om je diploma te halen. Wil je in je vrije tijd een enkele keer een massage geven? Begin dan rustig en zorg ervoor dat de massage niet te lang duurt. Het kost je namelijk erg veel kracht. Heb je wat ervaring, kun je dit langzaam gaan uitbreiden.

Klaar voor een massage?

Het is tijd om een massage te gaan boeken! Je kunt nu de beste massagesalon kiezen voor je behandeling naar keuze. Kijk goed naar de beoordelingen van de salons, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Geniet vervolgens van je massage in Hoorn!

Massage Hoorn

19 salon(s) gevonden in Hoorn en omgeving

Sorteren op

Jaymie Beautysalon

8.0/10 uit 14 reviews
Hoorn
Bekijk de salon Meer informatie

Cosmetics by Carolien

8.0/10 uit 11 reviews
Hoorn
Bekijk de salon Meer informatie

Heike Schicketanz Beauty & Wellness

8.0/10 uit 174 reviews
Hoorn
Bekijk de salon Meer informatie

Hilde

8.0/10 uit 160 reviews
Alkmaar
Bekijk de salon Meer informatie

Schoonheidsstudio's Paul Bode

8.0/10 uit 177 reviews
Purmerend
Bekijk de salon Meer informatie

Studio Purmerend

8.0/10 uit 124 reviews
Purmerend
Bekijk de salon Meer informatie

Schoonheidssalon IN - Alkmaar

8.0/10 uit 138 reviews
Alkmaar
Bekijk de salon Meer informatie

La Lique Beauty Heerhugowaard

8.0/10 uit 9 reviews
Heerhugowaard
Bekijk de salon Meer informatie

xxperience by Imogen

8.0/10 uit 183 reviews
Alkmaar
Bekijk de salon Meer informatie
1 2

Op zoek naar een massage?

Menu