Wat is een Anma-massage?

reiki behandeling

Anma is één van de oudste massages die tegenwoordig nog veel gedaan wordt. Deze massage betekent letterlijk “druk en wrijf”. De Anma massage is ontstaan in China, waarschijnlijk al duizenden jaren geleden. Wetenschappers denken dat deze massage-techniek ongeveer 5000 jaar geleden is ontstaan.

Voor wie is de Anma-massage bedoeld?

Deze massage is écht geschikt voor iedereen, maar het is ideaal voor beginners. Bij deze massage kun je jouw kleren aanhouden. Jij hoeft dus niks uit te doen, waardoor de kans groter is dat jij je laat masseren. Veel mensen die voor het eerst een massage willen, vinden het fijner met kleren aan. Deze massage is redelijk zacht, maar wel effectief.

Wat zijn de voordelen van een Anma-massage?

Deze massage zorgt ervoor dat jouw lichaam beter in balans komt. De kans is erg groot dat je hierdoor een stuk beter voelt. Het goed in je vel zitten, is enorm belangrijk voor jouw prestaties in het dagelijks leven. Als je goed in je vel zit, ben je gemiddeld een stuk blijer en kun je het maximaal uit jezelf halen.

Hoeveel kost een Anma-massage gemiddeld?

Een gemiddelde behandeling kost ongeveer 60 euro. De gemiddelde behandeling duurt ongeveer 1 uur. Het uurtarief van een gemiddelde therapeut is dus ongeveer 60 euro per uur. De ene therapeut is wat duurder zijn en de andere iets goedkoper. Je kunt de prijs per behandelingen makkelijk verlagen, door je vaker te laten masseren. Het tarief kan dan soms wel zakken tot 40 euro per behandeling. Je kunt hierdoor makkelijk 20 euro per behandeling besparen. Mooi meegenomen toch?

Conclusie

De Anma-massage is een uitstekende massage voor de meeste mensen. Deze massage is één van de oudste massage. De massage werd 5000 jaar geleden al gegeven, en is ontstaan in China. Deze massage is geschikt voor mensen die nieuw zijn in deze wereld. De reden hiervan is dat je jouw kleren kunt aanhouden. Veel mensen willen niet beginnen met massages, omdat de kleren uit moeten.

Deze behandeling kan op verschillende manieren wordt uitgevoerd. Met de jaren zijn er steeds meer varianten ontstaan. Deze behandeling zorgt voor meer rust, waardoor je in het dagelijks leven beter kunt functioneren. Veel mensen die zichzelf laten masseren, doen dit meerdere malen per maand. Je wordt er namelijk rustig van en het helpt je om het beste uit jezelf te halen.

Deel dit bericht:

Ook interessant
Hoofdcategorie

Wat is een sportmassage?

Vaak gaan mensen naar een massagesalon om zich even helemaal te kunnen ontspannen. Zo’n ontspanningsmassage heeft als doel fysieke of mentale spanning te verminderen.…
wat is een sportmassage
Hoofdcategorie

Waarom knakt mijn knie?

Heel veel mensen hebben last van een knakkende knie, maar meestal weten ze niet wat het is. Knakkende knieën kunnen verschillende redenen hebben, maar…
knakkende knie
Menu