Wat is een KoBido-massage?

kobido massage

De Kobido-massage is een gezichtsmassage die is ontstaan in Japan. Deze massage focust zich op het gezicht en kenmerkt zich door kneden van het gezicht. Het doel van deze massage is het gezicht een natuurlijke lifting geven. Deze massage wordt al jaren gegeven en wordt met de tijd steeds meer aangepast. Als je zelf deze massage geeft, kun je deze daardoor ook naar jouw hand zetten. Meer weten over de Kobido-massage? Lees dan snel verder!

Wat zijn de voordelen van een Kobido-massage?

De massage verstevigt je huid, maakt je gedachten leeg en voert slechte stoffen af. Dit alles om een betere doorbloeding te krijgen en daardoor het maximale uit jouw lichaam te halen. In Nederland bieden steeds meer mensen deze behandeling aan omdat er steeds meer vraag is nar deze massage.

Voor welke personen is deze behandeling geschikt?

De KoBido behandeling is geschikt voor mensen die veel aan hun hoofd hebben en/of hoofpijn, stress of vermoeidheid klachten ervaren. Deze mensen zien een massage vaak als een uitje en merken daarom de positieve kanten van deze massage. De behandeling kan echter voor iedereen geschikt zijn. Deze massage kun je één keer laten uitvoeren, maar er zijn ook abonnement voor 4 tot 6 behandelingen bij de meeste masseurs. Er wordt aangeraden 1 keer per 10 dagen een behandeling te doen. Dit wordt vooral aangeraden als je fysieke of mentale klachten hebt.

Wat zijn de gemiddelde kosten van Kobido-massage?

De meeste therapeuten rekenen ongeveer 60 euro per behandeling. De meeste behandeling duren 50 minuten tot één uur. Het gemiddelde uurtarief ligt ongeveer op 70 euro. Sommige zijn iets duurder en andere iets goedkoper. Je kunt makkelijk korting krijgen, door meerdere behandelingen in te plannen. Hierdoor is de therapeut zeker van zijn inkomsten en kan het uurtarief omlaag. Het wordt aangeraden door masseurs om één behandeling te nemen per 10 dagen.

In welke steden kun je de KoBido-massage volgen?

De gezichtsmassage is in steeds meer grote steden te volgen. Dit komt omdat de gezichtsbehandeling steeds populairder wordt en meestal één keer in de 10 dagen wordt gedaan. Kom jij één keer en ben je overtuigd? Dan is de kans groot dat je vaker terug komt. Therapeuten kunnen zo een mooi bedrijf bouwen met vaste klanten. De behandeling is onder andere te volgen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Dit zijn de grootste steden van Nederland en hier is ook de meeste vraag. De behandeling wordt ook in andere steden en dorpen gegeven, zie onze website voor therapeuten in jouw regio.

KoBido: de beste eerste massage

Veel hoofd-massages worden gegeven met naalden, maar bij de KoBido-massages is dat niet zo. Deze behandeling wordt gegeven zonder naalden, daarom wordt dit aangeraden voor de eerst behandeling. Voor veel mensen is dit een opstap punt, hierna volgen ze vaak nog meerdere behandelingen. Deze eeuwenoude massage wordt al enorm lang gegeven en er zijn veel verschillende varianten op.

Conclusie

De KoBido-massage wordt wereldwijd steeds vaker gegeven, ook in Nederland wordt deze gezichtsmassage steeds populairder. De techniek is al duizenden jaren oud en er zijn veel verschillende variaties op deze behandeling. Het wordt aangeraden om deze behandeling één keer per 10 dagen te laten doen. Hierdoor haal jij namelijk de beste resultaten en voel jij jouw goed. Wanneer jij je goed voelt, haal je het beste uit de dag en voel jij je weer blij.

Deel dit bericht:

Ook interessant
Hoofdcategorie

DRO-HO’s MotionCiser – Review

De DRO-HO’s Motionciser is je persoonlijke fysiotherapeut en masseur aan huis. Het apparaat maakt gebruik van warmtetherapie, loopsimulatie en vibratietechnologie. Als je last hebt…
DRO-HO’s Motionciser – review
Menu