Wat is een metamorfose massage?

balinese massage

Een metamorfose massage is een massage die gedaan wordt door een therapeut of docent. Bij deze massage worden voeten, handen en het hoofd zachtjes gemasseerd. Het is belangrijk om te weten dat de masseuses die deze massage geven, dit doen zonder oordeel. De metamorfose massage leidt tot bewustwording en spirituele groei. Het geeft je minder angst bij trauma’s, ziekte en psychische klachten.

Voor wie is de Metamorfose massage geschikt?

De massage is bedoeld voor mensen die echt willen ontspannen. Vaak zijn dit mensen die iets moeten verwerken. Dit kunnen mensen met een trauma’s zijn, mensen die ziek zijn of mensen die psychische klachten hebben. Echter is de massage erg populair onder vrouwen die zwanger zijn. Het gaat erom dat mensen toe zijn aan een zachtaardige aanpak en zonder oordeel behandeld willen worden.

De massage kan dus door iedereen gevolgd worden, maar er komen meer volwassen dan kinderen. Veel mensen kiezen voor deze massage in moeilijke tijden. Dit kan bijvoorbeeld zijn als iemand overleden is of er andere problemen spelen.

Wat zijn de voordelen van een metamorfose massage?

Door deze behandeling te volgen, kun je helemaal tot jezelf komen en verdriet verwerken zonder hierover te praten. Ook kun je door deze behandeling vaak beter dingen verwerken. De meeste mensen die deze behandeling volgen, volgen het om verdriet te verwerken. Meestal willen deze mensen hier met niemand over praten, daarom volgen ze deze massage. Het geeft je helderheid wie je echt bent.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een Metamorfose massage?

De gemiddelde kosten zijn ongeveer 60 euro per behandeling. De kosten verschillen echter per therapeut. Een behandeling duurt gemiddeld 1 uur. Het uurtarief dat het vaakst voorkomt is dus 60 euro per uur. Neem je meerdere behandelingen in één keer af, kan het goedkoper per massage worden. Vraag dit na bij de massage salon uit jouw regio.

Door hoeveel mensen in Nederland wordt deze massage gegeven?

Precies weten we dit niet. Dit komt omdat er mensen zijn die het geregistreerd doen, maar ook mensen die het niet aangeven. Wel weten dat het in Nederland steeds populairder wordt en dat er ook steeds meer therapeuten komen.

Is deze behandeling ook online te volgen?

Nee, de behandeling is niet online te volgen. Echter kun je wel leren hoe je dit bij klanten kunt uitvoeren. Op internet zijn meerdere cursussen te vinden over deze massage. In deze cursus leggen de therapeuten jou alles uit over hoe je de massage het best kunt geven.

Conclusie

De behandeling is voor iedereen aan te raden, omdat iedereen wel is tot rust moet komen. Bij de massage worden de handen en het hoofd zachtjes gemasseerd, wat een heel erg fijn en rustgevend gevoel geeft. Hierdoor kun je jouw werk beter doen en voel jij je een stuk beter. Mensen die zich goed voelen, presteren beter in het dagelijks leven en zijn een stuk gelukkiger.

Deel dit bericht:

Ook interessant
Hoofdcategorie

Wat is een Shantala-massage?

Een Shantala-massage is een ontspanningsmassage en zeer geschikt voor mensen die in het dagelijks leven veel stress ervaren. Bij deze massage worden zowel de…
Menu