Wat is een reikibehandeling?

reiki behandeling

Reiki is een Japanse geneeswijze dat wordt gebruikt in een massage. De reikibehandeling is al duizenden jaren oud en is ontstaan in Japan. Bij deze behandeling wordt de focus gelegd op energie. Een therapeut is geleerd om energie te sturen. Er ontstaan een unieke band tussen de behandelaar en de klant. De behandelaar haalt steeds de slechte energie weg en zorgt voor positieve energie.

Wat zijn de voordelen van een reikibehandeling?

Er zijn verschillende voordelen aan deze behandeling. Veel mensen die niet goed in hun vel zitten, laten deze massage uitvoeren. Het resultaat? Mensen voelen zich veel beter en zitten weer vol met positieve energie.

Deze massage kan in een praktijk worden uitgevoerd, maar het kan ook prima thuis. Steeds meer behandelaren geven deze cursus op afstand, omdat dat een stuk makkelijker is en goedkoper voor de klant. Veel mensen die deze behandeling laten uitvoeren, nemen deze behandeling een stuk vaker. Als mensen doorhebben dat het helpt, komen ze zeker vaker terug.

The Green Guide geeft een goede uitleg van een reiki behandeling

Hoelang duurt een reikibehandeling?

Een korte behandeling duurt meestal 40 minuten en een lange behandeling tussen de 60 en 90 minuten. Niet alle behandelingen duren even lang. Veel behandelaren bieden verschillende pakketten, zowel online als offline. De duur van een behandeling is compleet afhankelijk van de praktijk en of het offline of online is.

De online variant van deze massage wordt steeds populairder, steeds meer mensen volgen massage en willen dit thuis doen. Wanneer je deze behandeling online volgt, ben je vaak goedkoper uit. Deze behandeling kan aan meer mensen tegelijk worden gegeven, dit is meestal niet zo. Behandelaren willen volle aandacht voor hun cliënt.

Reikibehandeling: de ideale eerste massage

Bij deze massage kun je gewoon jouw kleren aanhouden. Dit is voor veel mensen die ideale eerste massage. De meeste mensen vinden het niet fijn, als de kleren of een deel ervan uit moet. Deze behandeling kan ook worden uitgevoerd met kleren aan.

Wat kun je verwachten van een reikibehandeling?

Voor iedereen is de behandeling anders, iedereen ervaart de behandeling ook anders. Veel mensen krijgen het warm en voelen zich een stuk rustiger. De meeste mensen krijgen eerst warme handen en daarna warme voeten. Wat je precies kunt verwachten? Dan ligt vooral aan de behandelaar.

Bij elke praktijk ziet de behandeling er anders uit en de behandeling wordt meestal naar jouw smaak aangepast. Door deze behandeling te volgen, ontvang je veel positieve energie. Deze behandeling is geschikt voor mensen die in een dipje zitten of ziek zijn. Deze mensen knappen er helemaal van op en voelen zich daardoor beter. Mensen die zich beter voelen, zijn gemiddeld een stuk blijer in het leven.

Wat zijn de kosten van een reikibehandeling?

Behandeling van 40 minuten kosten gemiddeld 40 euro, behandeling van 60 minuten 55 euro en behandeling van 90 minuten 75 euro. Dit zijn de gemiddelde prijzen van officiële praktijken.

De kosten zijn echter afhankelijk van de praktijd en tijdsduur. De ene praktijk is officieel een bedrijf, terwijl de ander dit niet is en hier niet hoeft van te leven. Praktijken en behandelaren die niet ingeschreven staan maar de behandeling wel aanbieden, zijn het goedkoopst. Logisch! Wil je zeker weten dat je goed terecht komt, kan je een behandeling laten doen bij een officiële praktijk.

Waar kun je deze massage allemaal laten doen?

In bijna alle steden in Nederland wordt deze massage aangeboden. De massage wordt in Nederland steeds populairder, daardoor wordt deze massage in steeds meer steden aangeboden. Sommige praktijken vind je in de stad, andere mensen hebben een praktijk aan huis. Bij veel professionele praktijken kun je verschillende massages volgen.

Niet alleen deze massage wordt steeds populairder, maar ook andere. Zeker sinds de coronacrisis is er enorm veel vraag naar massages. De vraag naar massages neemt toe, dit geldt vooral bij vrouwen. Vrouwen nemen gemiddeld veel vaker een massage.

Wat is de doelgroep van deze behandeling?

De doelgroep voor deze massage zijn vooral volwassen vrouwen. Vrouwen nemen gemiddeld de meeste massages. Volwassen vrouwen zijn de doelgroep voor de meeste massages. Er zijn ook steeds meer jongvolwassen die een massage nemen. Voor deze mensen geeft een behandeling een beetje rust en ontspanning.

Er zijn ook mensen die zich laten masseren, omdat deze persoon ergens last van heeft. Dit zijn vaak mensen met lichamelijke klachten, maar er zijn ook steeds meer mensen met mentale klachten die zich laten masseren. Er zijn in Nederland steeds meer mensen met mentale klachten. Hierbij worden jongeren het meeste getroffen. Veel jonge mannen zullen niet naar een massage gaan, jonge vrouwen zeker wel.

Is deze massage geschikt voor kinderen?

Alle massage kunnen bij elk persoon worden uitgevoerd. Een kind kan zich zeker laten masseren vanaf ongeveer 16 of 17 jaar. Dit kan voorkomen bij een gezinsuitje of een andere activiteit met meerdere personen. Kinderen kunnen zich ook laten masseren wanneer kinderen last hebben van lichamelijke klachten. De meeste kinderen die zich laten masseren, hebben ook lichamelijke klachten.

Conclusie

De reikibehandeling is aan te raden voor iedereen. Je kunt je zeker ook laten masseren, wanneer je geen lichamelijke klachten hebt. Een massage geeft namelijk enorm ontspannend gevoel en je krijgt er veel energie van. De behandeling is het populairst onder vrouwen, maar steeds meer mannen laten de massage ook uitvoeren. Behandelingen zijn voor populair bij mensen met klachten. Deze mensen laten de behandeling meerdere keren per maand uitvoeren. Door deze behandeling halen zei meer uit het dagelijks leven en hebben ze veel meer plezier.

Deel dit bericht:

Ook interessant
Menu