Massage Amstelveen

Vind gemakkelijk & snel online
een salon bij jouw in de buurt.

  • De fijnste behandelingen
  • Eenvoudig boeken
  • Betrouwbare salons

In verschillende situaties kan een massage helpen bij het verminderen van lichamelijke klachten. Denk bijvoorbeeld aan de periode rond een zwangerschap, de periode na het herstel van een sportblessure, enzovoorts. Een massage in Amstelveen wordt in verschillende vormen en door diverse massagesalons aangeboden. Voor welke massage kies jij?

Welk type massages zijn er in Amstelveen?

Een massage in Amstelveen kun je in verschillende vormen afnemen. Het is afhankelijk van het doel van de massage, welk type het beste bij je situatie past. Met een sportmassage kun je voor een heel doelgerichte behandeling van spieren en gewrichten kiezen. Door voor een ontspannings- of zwangerschapsmassage te kiezen, zorg je ervoor dat je gehele lichaam tot rust komt. Ook interessant is een bindweefselmassage, waarbij je het hangen van de huid en rimpels tegen kunt gaan. Zo zie je er jonger en frisser uit, wanneer je binnenkort een belangrijk gesprek of bijvoorbeeld een familiefeest hebt.

Thaise massage

Bindweefselmassage

Zwangerschapsmassage

Shiatsu massage

Sportmassage

Ontspanningsmassage

Wat kun je verwachten van een massage?

Het is van het type massage in Amstelveen afhankelijk, wat je hiervan kunt verwachten. In veel gevallen duurt een massage tussen de dertig en zestig minuten. In sommige gevallen kan het zinvol zijn om de massage iets te verlengen, waardoor deze een uur tot anderhalf uur duurt. Dit is bijvoorbeeld het overwegen waard bij een massage van het gehele lichaam. Zo krijgen de verschillende spieren en gewrichten voldoende aandacht om lichamelijke pijntje te verminderen. Bij een massage in Amstelveen is het gebruik van een olie of crème heel gebruikelijk. Op deze manier kan een masseur zijn handen en vingers makkelijker over je huid bewegen.

Waarom zou ik kiezen voor een massage in Amstelveen?

Eerder werden al verschillende situaties genoemd, waarin een massage in Amstelveen het overwegen waard kan zijn. Denk aan een periode van hevige stress! In zo’n periode is het prettig om even volledig tot rust te kunnen komen tijdens een massage. Een ontspanningsmassage, een Thaise massage of bijvoorbeeld een Shiatsu massage komen in dit geval goed van pas. Ook bij stijve spieren en gewrichten kan een Shiatsu massage uitkomst bieden, evenals een sportmassage. Ben je zwanger? Kies in dat geval voor een zwangerschapsmassage. Hierbij wordt een stofje in je lichaam aangemaakt, die je een gelukkig en fijn gevoel geeft. Dit stofje zorgt er tegelijkertijd voor, dat ook de ontwikkeling van je baby gestimuleerd wordt. Via de placenta komt het stofje namelijk ook bij je baby terecht.

Hoe kan ik zelf een massage geven?

Een massage aan jezelf geven is doorgaans bijzonder lastig. Vaak kun je niet voldoende bij spieren en gewrichten komen, om genoeg kracht te zetten. Het effect van een massage zal hierdoor zeer beperkt zijn. Daarbij komt je niet tot rust, als je zelf kracht moet zetten op spieren. Mocht je een massage aan anderen willen geven, dan is het verstandig om hier een opleiding of workshop voor te volgen. Er zijn verschillende instituten in Nederland, waar je een certificaat of diploma kunt behalen. Zo heb je de kennis om zelf een massage te kunnen geven. Specialiseer je in een van de verschillende soorten massages, of biedt een breed scala aan massages in Amstelveen aan.

Wat moet ik weten voordat ik een massage boek?

Voordat je een massage in Amstelveen boekt, is het verstandig om je in te lezen in de verschillende soorten. Dit maakt het makkelijker om te bepalen welk type massage in Amstelveen het beste bij je situatie past. Let daarbij goed op de betrouwbaarheid van een massagesalon.

Bekijk ook salons in:

Hoe werkt het?

1. Bekijk de salons
Bekijk alle massagesalons in Amstelveen en vind een behandeling naar keuze. Via onze website vind je gemakkelijk alle salons uit je regio.

2. Maak een afspraak
Gewenste behandeling gevonden? Maak een afspraak via de website. Dit kan heel gemakkelijk en duurt nog minder dan een minuut.

3. Geniet van je behandeling
Heb je een afspraak gemaakt? Dan kun je welverdiend gaan genieten van jouw massage behandeling in Amstelveen!

Massage Amstelveen

Op zoek naar een massage?