Massage Schiedam

Vind gemakkelijk & snel online
een salon bij jouw in de buurt.

Waarom zou ik een massage nemen?

Ben jij toe aan een lekkere massage? Een massage helpt erg goed tegen stress en tegen het verminderen van pijntjes door het sporten. Ook als je zwanger bent is het nemen van een massage in Schiedam een goed idee. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden in de buurt, voor iedereen is er wel een geschikte salon of behandeling te vinden. Neem vandaag nog een massage!

Ga voor de juiste massage in Schiedam

Er is veel aanbod qua massages in Schiedam en omgeving. Of je nu op zoek bent naar een sportmassage of een zwangerschapsmassage, het kan altijd wel bij één van de vele salons uit de regio. Wil je lekker ontspannen? Dan is het goed om te kijken naar een salon die een ontspanningsmassage aanbiedt. Wil je liever een sportmassage om je spieren te laten behandelen? Dat kan erg interessant zijn. Wat minder bekend is de shiatsu massage. Deze trend is overgewaaid vanuit Japan, waarbij er druk wordt gezet op de acupunctuurpunten.

Moet ik een lange of korte massage nemen?

Het hangt van het soort massage in Schiedam af wat je precies kunt verwachten. Je kiest voordat je de massage boekt de tijdsduur, bedenk dus goed of je een lange of korte massage wilt nemen. Kies je voor een massage voor het hele lichaam? Dan is het aan te raden om minstens een uur te boeken. Wat kleinere massages duren rond de 30 minuten. Denk aan massages van je voeten of je gezicht. Zowel lange als korte behandelingen worden als massage in Schiedam gegeven. Het hangt er maar net vanaf in wat voor soort massage jij interesse hebt.

Waarom kiezen voor een massage in Schiedam?

Een massage in Schiedam nemen is het overwegen waard in verschillende situaties. Gaat het bijvoorbeeld niet zo goed op je werk en heb je veel last van stress en stijve spieren? Dan is het goed om eens lekker te ontspannen met een massage. In dit geval komen verschillende massage goed van pas, zoals een Thaise massage, een ontspanningsmassage of een shiatsu massage. Hiermee worden diverse knelpunten in je lichaam behandeld, wat weer stressverlagend werkt. Heb je last van een blessure? Dan is het aan te raden om eens een sportmassage te nemen. De blessure wordt dan effectief aangepakt en de reactie op je lichaam helpt de blessure enorm.

Zelf een massage geven

Een massage geven kan erg lastig zijn. Om een massage op de juiste wijze te geven, zal je kracht moeten zetten op de spieren en pijnpunten. Dit leer je het beste als je een cursus of workshop gaat volgen. Dit is de beste manier om professioneel te gaan masseren. Heb je dus de behoefte om ooit in een massagesalon te werken? Dan raden wij aan om je diploma te halen. Wil je in je vrije tijd een enkele keer een massage geven? Begin dan rustig en zorg ervoor dat de massage niet te lang duurt. Het kost je namelijk erg veel kracht. Heb je wat ervaring, kun je dit langzaam gaan uitbreiden.

Wat je moet weten voordat je een massage boekt

Voordat je een massage in Schiedam boekt, is het verstandig om je in te lezen in de verschillende soorten. Dit maakt het makkelijker om te bepalen welk type massage in Schiedam het beste bij je situatie past. Let daarbij goed op de betrouwbaarheid van een massagesalon.

Massage Schiedam

130 salons gevonden in Schiedam en omgeving

Massage City Points x Rotterdam

8.0/10 uit 24 reviews
Pannekoekstraat, Rotterdam
Bekijk de salon Meer informatie

Skin & More Clinic

8.0/10 uit 17 reviews
Stadsdriehoek, Rotterdam
Bekijk de salon Meer informatie

La Femm Schoonheidskliniek

8.0/10 uit 29 reviews
Pleinweg, Rotterdam
Bekijk de salon Meer informatie

Salon Pompenburg

8.0/10 uit 189 reviews
Haagseveer, Rotterdam
Bekijk de salon Meer informatie

Beauty by Monika

8.0/10 uit 70 reviews
Ommoord, Rotterdam
Bekijk de salon Meer informatie

Beautysalon Demi

8.0/10 uit 100 reviews
Delft
Bekijk de salon Meer informatie

Pedicurepraktijk Astrid Peperkamp

8.0/10 uit 124 reviews
Nieuwe Westen, Rotterdam
Bekijk de salon Meer informatie

Healing Point

8.0/10 uit 88 reviews
Oud-Mathenesse, Rotterdam
Bekijk de salon Meer informatie

Centifolia

8.0/10 uit 94 reviews
Burgemeester Baumannlaan, Rotterdam
Bekijk de salon Meer informatie

Zayn Skincare

8.0/10 uit 88 reviews
Zomerland, Rotterdam
Bekijk de salon Meer informatie

Allurette

8.0/10 uit 19 reviews
Nieuwe Werk, Rotterdam
Bekijk de salon Meer informatie
1 2 3 11

Op zoek naar een massage?