Wat is Kum Nye massage?

Kum Nye betekent kneden van het lichaam. Deze massages is ontstaan in India. Een Kum Nye massage is één van de oudste massages.  Het is ontstaan via het geloof, mensen dachten dat ze door de massage meer vrijheid kregen. In de 13e tot en 16e eeuw heeft de massage veel populariteit gewonnen.

Voor wie is de Kum Nye massage geschikt?

Deze massage is geschikt voor iedereen die tot rust wil komen. De Kum Nye massage wordt ook wel een ontspanningsmassage genoemd. De massage wordt meestal gegeven met olie en zorgt voor een ontspannen lijf en geest. Je geest wordt er helderder van en veel mensen nemen deze behandeling regelmatig. Als ze eenmaal een massage hebben gevolgd, komen ze meestal vaker terug.

Is het mogelijk om deze massage online te volgen?

Het is mogelijk om deze massage online te volgen. Dit kan in een groep en alleen. Je krijgt dan instructies van een therapeut. Hierdoor krijg je een connectie met elkaar, waardoor je een ontspannend gevoel krijgt.

Waar is de Kum Nye massage ontstaan?

De massage is ontstaan in Inda, kort daarna werd het gedaan in Japan. Japan is écht het land van de Kum Nye massage. In dit land wordt deze massage vaak en bij veel mensen uitgevoerd. Deze massage heb je in verschillende vormen, waardoor elke verschillende vorm is ontstaan in een ander land. Kum Nye wordt ook veel op scholen gebruikt. De behandeling betekent letterlijk ‘’ kom in balans blijf in balans’’. Door deze massage krijg je het gevoel van vrijheid en voel jij positieve energie door jouw lichaam stromen.

In welke landen wordt Kum Nye massage gegeven?

Deze massage wordt met name in Japan en India gegeven. De Kum Nye massage wordt in heel veel verschillende landen gegeven. Deze massage is al heel oud en steeds meer mensen geven deze massage. De massage wordt steeds meer gegeven, omdat er steeds meer vraag is naar de Kum Nye massage. Steeds meer mensen ontvangen in het dagelijks leven veel stress en maken daarom gebruik van deze massage.

Hoe populair is deze massage?

Deze populairder is enorm populair en wordt steeds populairder. Wereldwijd doen er steeds meer mensen aan yoga, waardoor deze massage ook steeds meer aan het licht komt. De massage wordt ook gegeven in steeds meer verschillende laden.  De massage is populair binnen elke leeftijdsgroep, behalve kinderen. Mensen onder de 18 jaar nemen wat minder vaak deze massage.

Deel dit bericht:

Ook interessant
Hoofdcategorie

Wat is Reflexologie?

Reflexologie is een alternatieve geneeswijze en wordt ook wel reflexzonetherapie genoemd. Deze therapie valt onder de heliotherapieën. Volgens refelexologie wordt je ziek door energieblokkades…
reflexologie
Hoofdcategorie

Hoe werkt acupunctuur?

Acupunctuur is een bekende en populaire vorm van de traditionele Chinese geneeskunde. Bij acupunctuur denken veel mensen meteen aan heel veel piepkleine naaldjes. Maar…
hoe werkt acupunctuur
Hoofdcategorie

Wat is een Tui Na-massage?

Er is natuurlijk niets fijner dan een heerlijke, ontspannende massage. Maar er zijn ontzettend veel verschillende soorten massage technieken. Het is dan ook zeker…
tui na massage
Menu