Massage Beverwijk

Vind gemakkelijk & snel online
een salon bij jouw in de buurt.

Ben jij toe aan een masage?

Het boeken van een massage kan soms lastig zijn. Er zijn namelijk veel massagesalons die allemaal verschillende behandelingen hebben. Wij raden daarom aan om goed te kijken naar je eigen wensen. Heb je een sportblessure? Kies dan een sportmassage? Ben je zwanger? Kies dan een zwangerschapsmassage. Genoeg mogelijkheden om een massage in Beverwijk te nemen!

Type massages in Beverwijk op een rijtje

Als je een massage in Beverwijk wilt boeken, loop je waarschijnlijk tegen het feit dat er erg veel verschillende soorten massages zijn. Er zijn veel type massages waar je waarschijnlijk niet voor in aanmerking komt, zoals een zwangerschapsmassage. Toch is het goed om je eens te verdiepen in de verschillende type massages. Denk aan een shiatsu massage of een bindweefselmassage. Dit kan namelijk erg goed zijn voor je huid en dit kan ook rimpels tegen gaan. Zo zie je er weer fris en jong uit!

Wat kun je verwachten van een massage?

Als je op onze website een massagesalon in Beverwijk bekijkt, zie je dat er veel soorten behandelingen zijn. Het hangt van je eigen wensen af welke geschikt is voor jou. Heb je interesse in een gezichtsmassage? Dan is een tijdsduur van 30 minuten wel genoeg. Ga je voor een ontspanningsmassage, dan is het raadzaam om 60 minuten of langer te boeken. Zo heeft de masseur tijd om je hele lichaam te behandelen met bijvoorbeeld olie. Op deze manier krijgt je hele lichaam genoeg aandacht, zodat de pijntjes snel zullen verminderen.

Waarom een massage in Beverwijk boeken?

Een massage in Beverwijk nemen is het overwegen waard in verschillende situaties. Gaat het bijvoorbeeld niet zo goed op je werk en heb je veel last van stress en stijve spieren? Dan is het goed om eens lekker te ontspannen met een massage. In dit geval komen verschillende massage goed van pas, zoals een Thaise massage, een ontspanningsmassage of een shiatsu massage. Hiermee worden diverse knelpunten in je lichaam behandeld, wat weer stressverlagend werkt. Heb je last van een blessure? Dan is het aan te raden om eens een sportmassage te nemen. De blessure wordt dan effectief aangepakt en de reactie op je lichaam helpt de blessure enorm.

De beste manier om zelf een massage te geven

Wil je graag leren om massages te geven aan anderen? Wij raden dan altijd aan om een certificaat (of diploma) te behalen. Er zijn verschillende instituten en workshops in Nederland waar je dit kunt doen. Dit is eigenlijk wel een vereiste als je aan de slag wilt in een massagesalon, of zelf een salon wilt openen. Je leert zo welke spieren je kunt behandelen op de juiste manier.

Klaar voor een massage?

Voordat je een massage in Beverwijk boekt, is het verstandig om je in te lezen in de verschillende soorten. Dit maakt het makkelijker om te bepalen welk type massage in Beverwijk het beste bij je situatie past. Let daarbij goed op de betrouwbaarheid van een massagesalon.

Massage Beverwijk

283 salons gevonden in Beverwijk en omgeving

Devi-Nora

8.0/10 uit 24 reviews
Bos en Lommer, Amsterdam
Bekijk de salon Meer informatie

Be-Balanced Massage Praktijk Amsterdam

8.0/10 uit 63 reviews
Nieuwmarkt en Lastage, Amsterdam
Bekijk de salon Meer informatie

Veranda Thai Wellness

8.0/10 uit 218 reviews
Van Woustraat, Amsterdam
Bekijk de salon Meer informatie

Bangkok Beauty Salon & Spa

8.0/10 uit 56 reviews
Albert Cuypstraat, Amsterdam
Bekijk de salon Meer informatie

Thai Nakara wellness & spa

8.0/10 uit 55 reviews
Generaal Cronjéstraat, Haarlem
Bekijk de salon Meer informatie

Studio Infinity

8.0/10 uit 77 reviews
Amsterdam Kerkstraat, Amsterdam
Bekijk de salon Meer informatie

Natural Sculpting

8.0/10 uit 10 reviews
Spuistraat, Amsterdam
Bekijk de salon Meer informatie

Sophie Fagan Holistic Massage

8.0/10 uit 110 reviews
Bos en Lommer, Amsterdam
Bekijk de salon Meer informatie

Atousa Beauty Medical

8.0/10 uit 11 reviews
Haarlem
Bekijk de salon Meer informatie

Monica Mole Massage & Craniosacral Therapy

8.0/10 uit 29 reviews
Westerpark, Amsterdam
Bekijk de salon Meer informatie

Beauty by Marit

8.0/10 uit 96 reviews
Transvaalbuurt, Haarlem
Bekijk de salon Meer informatie

Silk & Touch

8.0/10 uit 84 reviews
Buitenveldert, Amsterdam
Bekijk de salon Meer informatie
1 2 3 24

Op zoek naar een massage?