Wat is een balinese massage?

balinese massage

De Balinese massage werd voor het eerst gedaan op Bali. Deze massage is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Veel toeristen op Bali laten deze massage doen. Bali staat bekend als ‘eiland van de massages’. Op Bali zijn veel verschillende massage bedacht, de meeste worden nog steeds uitgevoerd.

Voorbeeld van een balinese massage

Wat zijn de voordelen van Balinese massage?

Bij de massage staan je spieren centraal. Jouw spieren ontspannen en deze massage helpt ook om stress te verminderen. Veel mensen die veel last hebben van stress of veel lichamelijke problemen, laten deze massage redelijk vaak uitvoeren. Heb je deze massage eenmaal gedaan? Dan wordt het meestal vaker. Door deze behandeling krijg je een betere doorbloeding, dit zorgt voor dat jij je weer energie krijgt. Met veel energie kun jij alles uit jouw dag halen.

Door een Balinese massage voel jij je meestal beter en kun je daardoor meer dan in een dag. Deze massage wordt gevolgd door veel mensen met lichamelijk werk. Deze mensen hebben vaker last van het lichaam en zijn dus vaker aan een massage toe. Een Balinese massage kan helpen om meer energie te krijgen en pijn weg te nemen.

Wanneer een afspraak maken voor een Balinese massage?

Waarom mensen naar deze behandeling willen? Dat is voor iedereen natuurlijk anders. Mensen die deze behandeling laten uitvoeren, hebben daar meestal wel een goede reden voor. Veel mensen kampen met lichamelijke- of fysiek klachten. Het kan zijn dat deze massage is aangeraden door de huisarts of een bekende. Mensen die problemen hebben of stress ervaren, praten hier steeds vaker over.

Af en toe een goede massage kan ervoor zorgen dat jij jou een stuk beter voelt. Als jij je goed voelt, geniet je veel meer van het dagelijks leven. Eén of twee keer per maand een massage laten uitvoeren? Daar is niks mis mee. Voor steeds meer mensen wordt dit normaal. Als je één keer gaat en het werkt, dan ga je waarschijnlijk veel vaker.

Wat is de doelgroep voor de Balinese massage?

Tegenwoordig nemen steeds meer mensen de Balinese massage. Met de jaren is de doelgroep veranderd, omdat er steeds meer vraag komt naar deze behandeling. Vroeger waren het vooral vrouwen, maar nu komen er ook mannen en kinderen. Hoe oud de meeste mensen zijn? Dat is moeilijk in te schatten. In de loop van de jaren is de doelgroep namelijk enorm veranderd. Er zijn steeds meer jongen mensen en meer oudere mensen. De Balinese massage is steeds populairder geworden.

Hoelang duurt een Balinese massage?

De korte variant van deze massage duurt ongeveer 40 minuten en de lange variant duurt 90 minuten. Het ligt er aan waar je deze massage laat uitvoeren en natuurlijk in welk land. De variant die er tussen inzet duurt 60 minuten. Vaak zit er nog een gesprekje vooraf, dit kan op de dag van de afspraak, maar het kan ook voordat de afspraak is ingepland. Met dit intakegesprek wil de behandelaar weten waarmee hij jou kan helpen.

Wat kost de Balinese massage?

Gemiddeld kost een massage van 40 minuten 40 euro, een massage van 60 minuten 55 euro en een massage van 90 minuten 75 euro. Dit verschilt per praktijk en heeft vooral te maken met de duur van de massage. Massages die langer duren, zijn duurder omdat dit meer tijd kost. De locatie speelt ook mee in het bepalen van de prijs. Wil jij een massage bij een praktijk midden in het centrum? Dan zul je daar de hoofdprijs voor moeten betalen. Neem jij een massage bij iemand thuis of een praktijk aan huis? Dan ben je waarschijnlijk een stuk goedkoper uit.

Sommige mensen geven massages als bijbaan, dan ben je vaak ook een stuk goedkoper uit. Je kunt ook nog geld besparen door meerdere massages af te nemen en deze over een aantal maanden laten uitvoeren. Hoe langer jij jezelf laat massageren, hoe goedkoper je in vergelijking uit bent.

Is deze massage geschikt voor kinderen?

Ja, deze massage is zeker geschikt voor kinderen! Bij de Balinese massage staan jouw spieren centraal. Deze behandeling wordt echter niet veel gedaan bij kinderen. Het kan toch voor komen dat kinderen deze massage laten doen. Dit is vaak als kinderen fysieke klachten hebben of ziek zijn. Deze massage zorgt ervoor dat spieren losser gaan zitten, daardoor kan jouw kind zich een stuk beter voelen.

Tot rust komen in Bali

In welke steden kan ik de Balinese massage krijgen?

Tegenwoordig kun je in bijna elk stad de Balinese massage krijgen. De massage is al jaren populair, maar wordt met de jaren steeds populairder. Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in massages, er is meer vraag, daarom komen er ook meer behandelaren. Vooral in grote steden kun je op meerdere plekken deze behandeling. Zelfs in veel dorpen kun je deze massage krijgen. De massage kan in verschillende vormen gegeven worden. Je hebt namelijk een harde- en zachte variant.

Tegen welke klachten helpt de Balinese massage?

Deze massage helpt tegen verschillende klachten. Deze massage helpt tegen het verminderen van angst, slaapproblemen, pijnlijke gewrichten en spieren, sportblessures, hoofdpijn, spanning en stress. De meeste mensen die deze behandeling laten doen, hebben ook één of meerdere van deze klachten.

Door regelmatig een goede massage te nemen, nemen de klachten af en kun je een fijner leven leiden. Als je eenmaal bent geweest, gaan de meeste mensen vaker. Deze massage zorgt voor veel rust, dat vinden de meeste mensen fijn.

Is de Balinese massage populair bij vrouwen?

Deze massage is enorm populair bij vrouwen in Nederland. Wereldwijd is dit een massage die enorm vaak wordt uitgevoerd. De behandeling is over de hele wereld populair bij vrouwen. Minder mannen nemen de massage in Nederland, maar wereldwijd is de behandeling voor mannen ook populair. Als je op vakantie gaat naar Bali is deze massage zeker aan te raden.

De massage is ooit ontstaan in Bali is deze massage zeker een aanrader. Veel mensen nemen deze massage, omdat ze last hebben van spieren en gewrichten. Door deze massage gaan jouw spieren en gewrichten wat losser zitten, dit kan zorgen voor minder pijn.

Wat kan ik verwachten van de Balinese massage?

De Balinesse massage bestaat uit verschillende massagetechnieken waarbij druk wordt uitgevoerd op de spieren en gewrichten. Je belangrijkste energiekanaal wordt goed gemasseerd. De masseur kan de behandeling afstellen op jouw wensen. Je kunt zo precies de massage krijg zoals jij het wil. Deze massage is gericht op het verminderen van fysieke- en mentale klachten. De techniek heeft een positief effect bij fysieke- en mentale klachten. Tijdens het masseren gebruiken de meeste masseurs verschillende soorten oliën.

Conclusie: neem jij een Balinese massage?

De Balinese massage is geschikt voor iedereen met klachten en mensen die het fijn vinden om gemasseerd te worden. Deze massage is al duizenden jaren oud en is ontstaan op Bali. Veel vakantiegangers op Bali laten zichzelf masseren. Het eiland staat bekend om zijn vele massage. In Nederland kun je op steeds meer plekken de Balinese massage volgen. In grote steden vind je verschillende praktijken, zelfs in sommige dorpen kun jij je laten masseren.

Deel dit bericht:

Ook interessant
Hoofdcategorie

Wat is een Anma-massage?

Anma is één van de oudste massages die tegenwoordig nog veel gedaan wordt. Deze massage betekent letterlijk “druk en wrijf”. De Anma massage is…
reiki behandeling
Hoofdcategorie

Wat is een sportmassage?

Vaak gaan mensen naar een massagesalon om zich even helemaal te kunnen ontspannen. Zo’n ontspanningsmassage heeft als doel fysieke of mentale spanning te verminderen.…
wat is een sportmassage
Menu